Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Συναγωνιστές καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις διανομές τροφίμων σε αναξιοπαθούντες Έλληνες, τις οποίες διοργανώσατε πάλι σχεδόν πανελλαδικά! Να δούμε αν θα δώσουν κάποια στιγμή οι “ανθρωπιστές” κάποια βοήθεια σε αναξιοπαθούντες…Όλο λόγια είναι!

Θέλω επίσης να αναφερθώ στο BBC,το οποίο για δεύτερη φορά προσπαθεί να χτυπήσει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ αυτή τη στιγμή, με τα πειραγμένα “ηχητικά ντοκουμέντα”…Η πρώτη ήταν με τον Βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο και την “κοπτοραπτική” που είχαν κάνει στις δηλώσεις του.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
“Επανάστασις ατομική…
Επανάστασις ηθική…
Επανάστασις ΕΘΝΙΚΗ…
ΓΕΝΝΩΣΑ ΦΩΣ!”

Τα λόγια και τα γραπτά του Περικλή Γιαννόπουλου, να σας οδηγούν…

Αλέξης Τ.

Αποκλειστικό: Αύριο ο Δ. Στρατούλης θα παραδοθεί για κακούργημα!

Διανομές τροφίμων

ΑΞΙΟΙ – Τα είπατε, τα κάνατε

Αυτά θα μείνουν στην ιστορία, όταν ο κόσμος πεινούσε και τον κατέκλεβαν κόμματα και κράτος εσείς κάνατε το αυτονόητο, ταΐσατε τον Έλληνα που πεινάει και ξεπαγιάζει και χειμάζεται σε μια κατάσταση που τείνει να γίνει σκληρότερη από την κατοχή. ΑΞΙΟΙ.

Ένας επισκέπτης

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Όσα ξέφυγαν από τους δαιμόνιους ρεπόρτερ του BBC – BINTEO

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ: «ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”»!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗ…”ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ” ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”! Η “ΚΙΤΣ” ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ.

ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ Η “ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΗΔΗ!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ (ΜΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ) ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Διανομή ρούχων και παιχνιδιών στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΔΙΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ!

ΠΟΛΥΒΙΟΣ Π.

Για την Ελληνική Αυτάρκεια: Ο παράγων “έδαφος”

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ‘ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ’ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΙΚΑ. ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ”ΚΥΡΙΟΙ” ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ…’ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ’ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΟΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ Κ.Κ.Ε..

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

πηγή

Exit mobile version