Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζουγανέλης: “Δε μου πάει η Χρυσή Αυγή… στη χούντα με βάλανε φυλακή” – ΒΙΝΤΕΟ

zouga_papoulias__article

Ο γνωστός κωμικός και τραγουδιστής Γιάννης Ζουγανέλης επιτέθηκε και αυτός στη Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε ορίζει η μόδα του πολιτικώς ορθού. Παρ’ όλο που όσα λέει είναι μάλλον εκτός θέματος και εκτός πραγματικότητας, αναδημοσιεύουμε απόσπασμα της συνέντευξής του στην εφημερίδα “Το Παρόν”. Από το κείμενο αποδεικνύεται πως ο συμπαθής καλλιτέχνης καταφέρνει να κάνει καλά ένα πράγμα (ακόμα και όταν μιλάει για πολιτική): να διασκεδάζει τον κόσμο.

Πώς σας φαίνεται που ο ελληνικός λαός επιλέγει τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή;

Οι άνθρωποι που επιλέγουν τις φασιστοειδείς παρατάξεις είναι άνθρωποι χωρίς μνήμη. Να μιλάμε για τον Χίτλερ; Για τους εκατομμύρια νεκρούς; Η ζωή είναι το πιο ωραίο πράγμα και εκείνοι το αφάνισαν. Τα κόμματα αυτά στηρίζονται στα ψέματα. Ότι δήθεν υπερασπίζονται τον ελληνικό λαό από τους μετανάστες. Γκεμπελικές μέθοδοι.

Σε υπερασπίζομαι γιατί η αστυνομία δεν μπορεί, με στόχο να σε προσεταιριστώ. Αν υπήρξε σωστή μεταναστευτική πολιτική – γιατί οι μετανάστες είναι περισσότεροι στη χώρα μας από ό,τι μπορούμε να συντηρήσουμε – δεν θα είχε τέτοια πέραση η Χρυσή Αυγή.

Ωστόσο, είμαι λίγο καχύποπτος με τους μετανάστες. Η Ελλάδα είναι στόχος. Που βρίσκει ο κάθε πεινασμένος μετανάστης 4.000 δολάρια για να έρθει στην Ελλάδα; Ποιος του δίνει τα χρήματα; Ποιοι είναι αυτοί; Τέλος πάντων, δεν μου πάνε οι φασιστικές ιδεολογίες. Στη Χούντα, μαθητής Λυκείου, ήμουν στο Πολυτεχνείο, φυλακίστηκα και δεν θα ξεχάσω ποτέ τι πέρασα.

Παρ’ όλο που κάποιοι κακεντρεχείς αμφισβήτησαν ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης έκανε τόσους αγώνες και μπήκε στη φυλακή από τα 15 του, η Χρυσή Αυγή δημοσιεύει ένα ενδιαφέρον βίντεο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δεχθεί ακόμη και απόπειρα ανθρωποκτονίας: 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version