Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλούν οι σοσια-λησταί!

pagkalos_315

Ο λαός ευθύνεται κατά τον κύριο Πάγκαλο, για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Σε συνέντευξη που έδωσε στο ΣΚΑΙ, δήλωσε με θράσος χιλίων πιθήκων, πως ‘’ο λαός ήταν εκείνος που ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές και φοροδιαφυγή’’! Πρόσθεσε ακόμη πως η Μεταπολίτευση λειτούργησε, υπήρξε κοινωνική ειρήνη, τονίζοντας ότι πήγαμε πολύ μπροστά, σε σχέση με είκοσι χρόνια πριν.

Αυτό είναι σε όλο του το μεγαλείο, το κοινοβουλευτικό καθεστώς, το οποίο οικοδόμησε το πελατειακό Κράτος. Διότι τι εκφράζει ο κύριος Πάγκαλος, αν όχι την πραγματική, στυγνή και απάνθρωπη εικόνα της μεταπολιτευτικής πανούκλας, που σάρωσε από τη μια μέχρι την άλλη άκρη, ολόκληρη την ελληνική επικράτεια; Πράγματι, τούτο είναι το αληθές πρόσωπο των κοινοβουλευτικών απατεώνων, οι οποίες εξαπάτησαν επί σαράντα έτη τον Ελληνικό Λαό. Και έχουν το θράσος αυτά τα κρατικοδίαιτα ψοφίμια, να μέμφονται και να λασπολογούν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα…

Λησμόνησε να μας πει, ο πολύς(κατά το πάχος) Θεόδωρος Πάγκαλος, πόσων πολιτών την ψήφο υφάρπαξε, ακολουθώντας το πασοκικό χόμπι των δεσμεύσεων για εξυπηρετήσεις και διορισμούς. Δε θα μας το πει ποτέ, διότι αποτελεί χαρακτηριστικό των κοινοβουλευτικών ηγεσιών, η αποφυγή της ευθύνης. Καλά κρυμμένος, ο φθηνός πολιτικαντισμός του κυρίου Πάγκαλου πίσω από την πλειοψηφία των μαζών, επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, για να μας πει κουνώντας το επιδεικτικά το δάχτυλο, πως ο Λαός είναι η ίδια η αιτία των δεινών του.

Τολμά επίσης, να κρίνει ως επιτυχημένη την περίοδο της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης. Την περίοδο κατά την οποία καθώς λέει, ‘’πήγαμε 20 χρόνια μπροστά’’. Βέβαια για τον κύριο Πάγκαλο, φαίνεται πως ο χρόνος σταμάτησε κάπου στο 2009-2010, μιας και δείχνει να αγνοεί τα οικονομικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η πραγματική οικονομία και το βιοτικό επίπεδο του Λαού, έκανε ένα άλμα 60 ετών προς τα πίσω. Όμως αγνοεί ή εθελοτυφλεί;

Δε θα απολογηθεί ο Ελληνικός Λαός κύριε Πάγκαλε, για τους διορισμούς των κομματόσκυλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντι-χρυσαυγίτικης συμμαχίας. Δε θα απολογηθεί ο Ελληνικός Λαός για τα οικονομικά εγκλήματα του Χρηματιστηρίου και των Olympic Games. Δε θα απολογηθεί για τις μίζες που τα κόμματά σας έπαιρναν, από τη Siemens και κάθε Siemens. Δε θα απολογηθεί βεβαίως, ούτε για τις φοροαπαλλαγές και για τη φοροδιαφυγή, διότι γι’ αυτά ευθύνονται ξεκάθαρα το Κράτος της Μεταπολίτευσης και τα διεφθαρμένα σας κόμματα. Εσείς καλλιεργήσατε αυτά τα φαινόμενα -για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους-, εσείς γαλουχήσατε με αυτές, τις δικές σας ‘’αρετές’’, έναν ολόκληρο Λαό.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για το γκρέμισμα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος της Προδοσίας. Είναι στο χέρι του Ελληνικού Λαού, να καταστήσει την Χρυσή Αυγή ως δίκαιη Νέμεση ενός ολόκληρου Έθνους, απέναντι στους προδότες, τους θρασύδειλους και τους διεφθαρμένους. Είναι στο χέρι του Ελληνικού Λαού, να ζήσει στα πλαίσια ενός αληθινά κοινωνικού Εθνικού Κράτους, όπως τούτο θα οικοδομηθεί, από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι καιρός ο εξαθλιωμένος Λαός μας, να στείλει τόσο τον κύριο Πάγκαλο, όσο και τα συνεταιράκια της μεταπολιτευτικής κλίκας, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Ιδού Ελληνικέ Λαέ, πεδίο δόξης λαμπρόν!..

ΠΗΓΗ

Exit mobile version