Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στη ζητιανιά βγήκαν οι ΠΑΣΟΚοι… απέκλεισαν και από τον έρανο την Χρυσή Αυγή!

pasok1__article

 

Ξεκίνησε ο έρανος για να διασωθεί το ΠΑΣΟΚ από τα χρέη του και ταυτοχρόνως να κοπάσει η θύελλα των αποκαλύψεων για βίλες και κότερα που οι απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ είπαν στα μεγαλοστελέχη του να πουλήσουν, προκειμένου να τους πληρώσουν. Ήδη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν να δώσουν 5.000 ευρώ έκαστος, ενώ αντίστοιχα οι ευρωβουλευτές καλούνται να δώσουν 10.000 ευρώ ο καθένας προκειμένου να κλείσουν οι «μαύρες τρύπες» στα οικονομικά του πρώην κραταιού ΠΑΣΟΚ.

Όμως επειδή ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν νοιάζονται για την διάσωση του αποκόμματος και μάλλον ετοιμάζονται να το εγκαταλείψουν ως «αρουραίοι» που εγκαταλείπουν το «πλοίο» την κρίσιμη ώρα, η προσπάθεια δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο 8 βουλευτές έχουν ήδη καταθέσει το εν λόγω ποσό και η όλη ιστορία μάλλον οδηγεί στην καταστροφή. Με φόντο αυτό το γκρίζο τοπίο, τα στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να χτυπήσουν την πόρτα και των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών ομάδων.

Από δημοσιογραφικές πληροφορίες μαθαίνουμε ότι η φιλανθρωπική μανία κατέλαβε  και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ήδη Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης έχουν δώσει τον «οβολό» τους για να σωθεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ λόγω μυστικότητας της λίστας δωρητών, ο κατάλογος από τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Από την ΝΔ το αδελφό, του ΠΑΣΟΚ, κόμμα εν πολλαίς αμαρτίαις έχουν δώσει ήδη λεφτά βουλευτές και υπουργοί με τον κ. Στουρνάρα να έρχεται πρώτος στην κατάταξη με 200 ευρώ, ενώ ο «εθνικοφιλελεύθερος» Μάκης Βορίδης βρίσκεται πολύ πίσω με μόλις 50 ευρώ. Ο Νότης Μηταράκης, Υφυπουργός Ανάπτυξης, ανύψωσε το ηθικό των δωρητών λέγοντας κατά λέξει «αφού είναι για το ΠΑΣΟΚ, να δώσω 100».

Σκανδαλωδώς από τον φιλάνθρωπο και φιλόπτωχο έρανο εξαιρέθηκε παντελώς «αντιδημοκρατικά» η Χρυσή Αυγή.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version