Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Καλές γιορτές Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες.

Η σημερινή ημέρα έχει βαθύτατο συμβολισμό σχετικά με το Κίνημα μας και θα ήθελα να τον εκθέσω σε όλους σας. Χριστούγεννα σήμερα, η γέννηση του Υιού του Θεού, του Φωτός που κατανικήσει τα ψέματα και τα σκοτάδια. Αυτό ακριβώς που πρεσβεύει – συμβολίζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, το Φως του Εθνικισμού που αναμένεται να γκρεμίσει μια για πάντα το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που αλυσόδεσε τον Λαό μας στο άρμα του καταναλωτισμού και τώρα ξεπουλάει Λαό και Πατρίδα στους «περιούσιους» τοκογλύφους του ΔΝΤ και της ΕΚΤ.

Το σκότος που αναφέρουν οι γραφές, σήμερα δεν είναι άλλο από αυτό τον ορυμαγδό πολυεθνικών εταιριών και καρτέλ, τα οποία ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο. Ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις κατά το δοκούν και αποδεδειγμένα κατέχουν κυβερνητικές θέσεις ακόμα και δίπλα στον λεγόμενο «πλανητάρχη», ο οποίος στην ουσία είναι μαριονέτα τους. Γι’ αυτό και βλέπετε όλη αυτή την «πρεμούρα» των ΗΠΑ για να εκδημοκρατίσουν τον κόσμο και να προστατέψουν το Ισραήλ.

Μην απατάσθαι Συναγωνιστές. Ο εχθρός της Ελλάδας είναι παγκόσμιος και μεγαλοδύναμος. Όμως δεν είναι παντοδύναμος, γι’ αυτό και εμείς θα καταφέρουμε να τον γκρεμίσουμε. Για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Λ.Π.

Στη ζητιανιά βγήκαν οι ΠΑΣΟΚοι… απέκλεισαν και από τον έρανο την Χρυσή Αυγή!

Η γελοιότητα πρέπει να ήταν εδώ και πολύ καιρό απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέρος του συστήματος. Δεν εξηγείται αλλιώς πως παρουσιάζουν αυτά τα πράγματα ως «ντοκουμέντα» για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Όμως, πραγματικά αναρωτιέμαι… Ποιος τους άκουγε ως τώρα αυτούς τους φαιδρούς, αυτούς του αστείους, αυτούς του σαλτιμπάγκους της δήθεν ενημέρωσης; Οι άνθρωποι (λέμε τώρα…) κάνουν προπαγάνδα τόση προφανή και λένε ψέμματα τόσο εξόφθαλμα που πραγματικά πρέπει να είναι κάποιος ανάλογης νοημοσύνης με αυτούς για να τα «χάφτει». Εκεί, όμως, είναι που ποντάρουνε και εκεί είναι που θα χάσουνε. Ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο δεν είναι ηλίθιος, σαν αυτούς, αλλά αντιθέτως έχει μέσα του την φλόγα της επανάστασης που θα τους στείλει στον αγύριστο. Οπότε ας ετοιμάζουν τα ελικόπτερα, γιατί η Νέμεσις έρχεται!!!

Δ.Φ.

Πουλάνε την Ελλάδα στους Τούρκους – Ερντογάν: «Βουλιάξατε και ξεπουλάτε»

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μέρες από τις αποκαλύψεις για το εργοστάσιο κατασκευής βομβών μολότοφ που αποκαλύφθηκε μέσα στην «Βίλα Αμαλίας». Ακόμα ηχούν οι κλαυθμοί και οι οδυρμοί από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήθεν… κοινωνικό χώρο που παραβιάστηκε. Όμως η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι απλά για τα μάτια του κόσμου, απλά για να νομίζει ο κοσμάκης ότι ο Δένδιας άρχισε να ασχολείται με την βία των αναρχικών. Φεύ, όμως, όσοι έχουν τα μάτια ανοιχτά είχαν καταλάβει εξαρχής ότι το σχέδιο αυτό ήταν ακριβώς ίδιο με τον δήθεν «Ξένιο Δία» και σε πλήρη συνεννόηση με τους αναρχικούς και το υπόλοιπο παρακράτος. Γι’ αυτό και οι αναρχικοί περιορίστηκαν σε μια πορεία «συμπαράστασης» και δεν κάναν τίποτε άλλο. Γιατί ξέρανε ότι το παιχνίδι είναι στημένο. Ήδη σήμερα οι αναρχικοί που δήθεν συλληφθήκανε μέσα στην «Βίλα» αφέθηκαν ελεύθεροι και οι αναρχικοί δια μέσω των φιλικών ιστοσελίδων τους (Κούλογλου ή indymedia) ήδη δηλώνουν ότι το επόμενο βήμα είναι απλά να ξανακάνουν κατάληψη, όταν σε μια δυο μέρες αποσυρθούν οι διμοιρίες που ξεροσταλιάζουν στο κρύο για τα μάτια του κόσμου. Για να καταλάβετε για πόσο συνεννοημένα ήταν όλα, από τους 8 που πήγαν στην ΓΑΔΑ οι 3 δεν τους απαγγέλθηκε καν κατηγορία και στους άλλους πέντε δεν τέθηκε ούτε χρηματική εγγύηση. Δηλαδή το επόμενο βήμα είναι να κρύψουν, πέρα από μολότοφ και ναρκωτικά, και κανά μπαζούκας μέσα στην «Βίλα». Η «δεξιά της καρπαζιάς» σε νέες περιπέτειες και νέες οσφυοκαμπτικές ασκήσεις ενώπιον της αριστεράς.

Κ.Α.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version