Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!

dsc_00071

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 21-12-2012 σε κινέζικο μαγαζάκι δίπλα στο Lidl επί της Ρόδου Λίνδου που πήγε να ψωνίσει η άτυχη Ιωάννα. Τελειώνοντας τα ψώνια της ως λογικό ζήτησε απόδειξη αγορών, εκεί οι πωλήτριες και τα αφεντικά άρχισαν τα “κινέζικα” όχι απόδειξη, όχι απόδειξη δεν έχει απόδειξη!!!!! Αυτά της έλεγαν και η Ελληνίδα εκνευρίστηκε και ζήτησε τα λεφτά της πίσω, εκεί άρχισαν οι κινέζες πωλήτριες να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλοτσούν αλύπητα,βλέποντας οι κινέζες πως η Ιωάννα ήταν ανθεκτική και μην μπορώντας να την κάνουν καλά, άρχισαν τα δαγκώματα!!!!! 

Μετά ήρθε η αστυνομία και τους πήρε όλους μαζί στο τμήμα !!!
Η Ελληνίδα διακομίστη στο νοσοκομείο για αντιτετανικό για τις δαγκωνειές που δέχτηκε και της περιέθαλψαν στα τραύματα που της προκάλεσαν οι Κίνέζες!!!
Δείτε εδώ πως χτύπησαν μια θαρραλέα Ελληνίδα,που είχε το τσαγανό να αντισταθεί !!! Πολλές και πολλοί απλά σιωπούν σφυρίζοντας ανέμελα σε αυτό το φορολογικό παράδεισο των Κινέζων, και άλλων.
Θα ανεχτούμε ακόμα περισσότερους προπηλακισμούς και δαγκώματα από την κάστα μαφιόζων Ασιατών που κατά ληστεύουν φορολογικά την πατρίδα μας?!!

πηγή

Exit mobile version