Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο βίντεο

Είδα το βιντεάκι για τα καλά Χριστούγεννα με το φανταστικό τραγούδι “Ας ερχόσουν για λίγο” νομίζω με τη Δανάη Στρατηγοπούλου. Με συγκίνησε πάρα πολύ η σύγκριση της Ελλάδας που ξέραμε και αγαπήσαμε με το σημερινό αίσχος και δείχνει για άλλη μια φορά ότι η Χρυσή Αυγή αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους και δεν είναι με τίποτα αυτό που θέλουν να μας παρουσιάσουν οι δοσίλογοι υποτακτικοί της γνωστής λέσχης. Μπράβο σας. Εγώ από πλευράς μου κάνω και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω για να έρθει αυτό που πολύ σωστά αποκαλείτε “η Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού” και να ξαναδούμε εικόνες σαν αυτές που δείχνετε στο βίντεο και ακόμη καλύτερες!

Χρόνια πολλά σε όλους συναγωνιστές.

Κώστας Π.

Η τρόικα διέταξε και οι Αντωνάκηδες εξετέλεσαν για τους μισθούς σε Αστυνομία και Στρατό

Απίστευτη βρωμιά το κέντρο των Αθηνών

Καταρχάς συγχαρητήρια για το φανταστικό βίντεο από την παλιά Αθήνα, την οποία εμείς οι νέοι δεν έχουμε ζήσει και τόσο πολύ, όμως όποιος είναι πραγματικός Έλληνας την πονάει και ανατρέχει πάντα σ’ αυτήν. Με αφορμή αυτό το βίντεο, θα ήθελα να γράψω λίγες σειρές για ένα θέμα που θεωρώ ότι συγκλονίζει κάθε Έλληνα που περιδιαβαίνει τους δρόμους των Αθηνών.

Όσο κι αν η οικονομική κρίση που μας “κουβάλησαν” είναι δυσβάσταχτη με όλα τα επακόλουθά της, αυτό που με πονά τρομακτικά και μου προκαλεί πραγματική αηδία και “σιχαμάρα” είναι η βρωμιά που επικρατεί στο κέντρο των Αθηνών όπου κι αν κοιτάξεις: Ακαδημία των Αθηνών, αυτό το πραγματικό στολίδι της οδού Πανεπιστημίου (γεμάτη από αναρχοσυνθήματα με κοκκινόμαυρες μπογιές), προσόψεις πολυκατοικιών, δημόσια κτίρια, ρολά μαγαζιών, τοίχοι παντού, στοές, μία “ξευτυλισμένη”, λίαν επιεικώς, κατάσταση, εν έτει 2012 κι ενώ “Η Αθήνα γιορτάζει….” τα Χριστούγεννα και το 2013, ένα συνονθύλευμα από μαύρους και μελαμψούς μέχρι πορτοκαλοκίτρινους λαθρομετανάστες σε μία πόλη που θυμίζει σκουπιδότοπο αρχών και συναισθημάτων όταν την αντικρίζεις.

Συνάμα με την απαίδια αυτή κατάσταση και μία παράκληση που νομίζω ότι εκφράζει όλους τους Έλληνες και δη τους Αθηναίους, ως νόμιμα πολιτικά εκλεγμένο κόμμα, ας συντονιστούμε για να καθαρίσουμε την πόλη μας γιατί πραγματικά το αξίζουμε, για μην βλέπουμε τα αθώα μάτια των μικρών παιδιών μας να αντικρίζουν την Αθήνα όπως ήταν και πρέπει να είναι, όμορφη και αξιοπρεπής, στολίδι της Ελλάδος, επάξια του έργου της και των αντάξια των ανθρώπων της που εργάστηκαν για τον πολιτισμό της.

Μία ένθερμη Ελληνίδα
Δ. Μ.

“Φάγανε”… 600 ονόματα της λίστας τα λαμόγια

Περί του “εθνικού ηγέτη” Κώστα Καραμανλή

Ακούω απο διάφορες πολιτικά αδέσποτες δυνάμεις, πρώην πολιτικάντηδων της Νέας Δημοκρατίας, τον τελευταίο καιρό, να δηλώνουν τη “νοσταλγία” τους για την κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Πολλοί βασίζουν την άποψη ότι η τότε κυβέρνηση της ΝΔ, ήτανε “εθνική κυβέρνηση” στο ότι είχε κάνει το άνοιγμα στη Ρωσία και επειδή είχε θέσει βέτο στα Σκόπια, με αποτέλεσμα οι Αμερικανοί να θέλουν πράγματι να ρίξουν την κυβέρνησή του. Όμως αυτά το δύο γεγονότα (στα οποία θα δούμε παρακάτω πώς φτάσαμε) είναι μόνο ελάχιστα απο τα όσα έχει κάνει η “εθνική κυβέρνηση” του Κώστα Καραμανλή, η οποία έχει κάνει επίσης και άλλα πολλά, τα οποία οι λιβανιστές της προσπαθούν να τα περάσουνε στη λήθη της ιστορίας. Σήμερα λοιπόν θα θυμηθούμε τις άλλες πτυχές της “εθνικής” αυτής κυβερνήσεως.

Η κυβέρνηση Καραμανλή λοιπόν, εκλέγεται στις 7 Μαρτίου του 2004, με σύνθημα την “κάθαρση στην πολιτική ζωή του τόπου και τον πόλεμο στη διαπλοκή”. Δύο υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα και στα εθνικά θέματα, μόνο εθνική πολτική δεν είχε ακολουθήσει. Η εξωτερική πολιτική της χώρας χαρακτηριζόταν από την πολτική υποτελείας απέναντι στην Τουρκία του Ερντογάν, το (έστω και με “μετριοπάθεια”, λόγω των αντιδράσεων του ελληνικού λαού που είχε κουραστεί να ανέχεται άλλες εθνικές ταπεινώσεις) ΝΑΙ στο σχέδιο ΑΝΑΝ για την Κύπρο, την αδιαφορία απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο (σε αέρα και θάλασσα), η οποία είχε ξεκινήσει να κάνει προκλητικότατες παραβιάσεις άνευ προηγουμένου, την αδιαφορία απέναντι στις προκλήσεις της Αλβανίας του Φάτος Νάνο και του Μπερίσα, τόσο με την πολιτική της σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, όσο και με την ανάδειξη του “θέματος των Τσάμηδων”, καθώς και με την εθνικά ευτελιστική υιοθέτηση της προτάσεως Νίμιτς για σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία. Μετά από όλα αυτά φυσικά αναγκάστηκε να ασκήσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στην πολιτική της εθνικής υποτέλειας.

Φυσικά, λόγω του ότι δυνάμεις του επχιειρηματικού κόσμου έβλεπαν τη Ρωσία του Πούτιν και την Κίνα ως ανερχόμενες υπερδυνάμεις, και λόγω του ότι ο κόσμος επιθυμούσε πλέον η Ελλάδα να αποδείξει ότι είναι εθνικά ανεξάρτητο κράτος, η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε πράγματι εκείνο το άνοιγμα προς τη Ρωσία και την Κίνα, με αποτέλεσμα να της κοστίσει. Αλλά δεν είναι πρώτη κυβέρνηση στην Ελλάδα που της συνέβη κάτι τέτοιο. Όλες οι κυβερνήσεις του μεταπολεμικού κράτους που είχαν επιχερήσει να κάνουν ανοίγματα σε δυνάμεις εκτός του ΝΑΤΟϊκού πλαισίου το πλήρωσαν με πτώση τους, από την εποχή ακόμη που ο Σπυρίδων Μαρκεζίνης, ως υπουργός της κυβέρνησης Παπάγου, είχε αποφασίσει να κάνει το πρώτο ταξίδι Έλληνα υπουργού στη Μόσχα, με αποτελέσμα να πληροφορηθεί την καθαίρεσή του απο υπουργός στο αεροδρόμιό της.

Και στο εσωτερικό της Ελλάδος ωστόσο, τα πράγματι επί κυβερνήσεως Καραμανλή δεν ήτανε καλύτερα. Η κυβέρνηση της εποχής μαστιζόταν διαρκώς απο σκάνδαλα διαφθοράς διαφόρων υπουργών της. Άσκησε επίσης αντιλαϊκές πολτικές παίρνοντας διάφορα αντιλαϊκά μέτρα, ενώ την εποχή των πυρκαγιών του 2007, χαρακτηριστική ήταν η έλλειψη συντονισμού που υπήρχε στον κρατικό μηχανισμό.

Αλλά και σε ιδεολογικό επίπεδο, η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν αυτήν που πολυδιαφήμιζε την Αριστερά του τόπου. Η Αριστερά της το είχε ανταποδώσει στην αρχή κάνοντας στη ΝΔ διάφορα λιβανίσματα για τον “εθνάρχη” Κωσνταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο, αλλά και αναγνωρίζοντάς την ΝΔ του Κώστα Καραμανλή ως την “πολιτικά μετριοπαθή-δημοκρατική παράταξη που δεν είχε καμία σχέση με την προδικτατορική Δεξιά”, πράγμα που τόσο απεγνωσμένα ζητούσε η τότε ΝΔ. Βέβαια, όλα αυτά είχανε αλλάξει όταν η Αριστερά (πλην του ΚΚΕ που εν αντιθέσει με τους άλλους, τιμούσε το άτυπο εκείνο πολτικό συμβόλαιο με τη ΝΔ) διέγνωσε την αρχή της κατάρρευσης της κυβέρνησης Καραμανλή, μετετράπει ξαφνικά σε “εχθρό” της και σε “επαναστατική αντιπολίτευση” (τόσο “επαναστατική”, που ο προβαλλόμενος ως “επαναστάτης” τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, έκανε στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ προτάσεις εκλογικής συνεργασίας με στόχο τη συγκυβέρνηση).

Δεν ήτανε όμως μόνο αυτό ιδεολογικό έργο της κυβερνήσεως Καραμανλή. Επί κυβερνήσεως Καραμανλή έβγαιναν στην κρατική τηλεόραση διάφοροι αριστεροπροοδευτικοί (κάποιοι εξ αυτών σε άλλες περιπτώσεις έκαναν αβάντα και σε ακροαριστερούς τρομοκράτες) και νεοφιλελεύθεροι, οι οποίοι έκαναν αισχρή προπαγάνδα σε βάρος των Εθνικών Αγώνων (απο την εποχή της Μάχης των Θερμοπυλών μέχρι τους Αγώνες της ΕΟΚΑ) συκοφαντώντας Ήρωες του Έθνους σαν “εγκληματίες πολέμου”. Οι ίδιοι απο τις ίδιες εκπομπές αμφισβητούσαν την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων, συκοφαντούσαν τις ελληνικές κοινωνίες ανα την ιστορία και γενικότερα έκαναν ανθελληνική προπαγάνδα, που σήμερα μόνο σε ιδιωτικά κανάλια γίνεται. Είχανε φτάσει μάλιστα, μέχρι του σημείου να εγκωμιάζουν σφαγείς του Ελληνισμού, όπως ο Κεμάλ. Βεβαίως, απο την προπαγανδιστική τους ατζέντα δεν έλλειπε και η προπαγάνδα υπέρ διαφόρων δήθεν “μειονοτήτων” με τις ανθελληνικές διεκδικήσεις. Όλα αυτά φυσικά με πανάκριβες εκπομπές που πληρώνονταν με έξοδα του ελληνικού λαού, μέσα σε ένα όργιο σπατάλης, με στόχο την ανθελληνική προπαγάνδα!

Φυσικά εκείνη η προπαγάνδα δεν πήγε και εντελώς “άπατη”, αφού πολλοί νέοι επηρεασμένοι απο αυτήν, βρέθηκαν  ναγκαλισμένοι στις τάξεις της νεοπροοδευτικής Αριστεράς (και κατόπιν και των γειτονικών της – εως και δικών της- παραφυάδων), αφού τους εξέφραζε απόλυτα με τις ανθελληνικές της θέσεις (πρόκειται για τον ίδιο χώρο που είχε ανάγει σε ιδεολογική του θέση το κάψιμο της ελληνικής σημαίας). Κάπως έτσι η νεοπροδευτική αριστερά (σε συνεργασία με διάφορες ακροαριστερές συνιστώσες και αναρχικές οργανώσεις που επίσης λειτουργούσαν και λειτουργούν ως άτυπες συνιστώσες της), από παράταξη της θολοκουλτούρας μετετράπη μέσα σε ένα χρόνο σε “επαναστατική παράταξη δρομικών αγώνων” , οργανώνοντας διαφόρους αφελεί στις τάξεις της και στους δρόμους (για να μπορέσουν κάποιοι νεοπασόκοι σήμερα να αποκτήσουν εκείνη την εποχή “επαναστατόσημα”). Αφελείς, που η ιδεολογική προπαγάνδα με κατεύθυνση τα ιδεώδη της παγκοσμιοποίησης από την “εθνική κυβέρνηση” του Κώστα Καραμανλή τους είχε πάρει από το χέρι και τους είχε στέλει εκεί. Αποτέλεσμα όλων αυτών, τα μεγάλα μπάχαλα στους δρόμους που ξεκίνησαν απο το 2006 (ταυτόχρονα δηλαδή με την έναρξη της “επαναστατικής αντιπολίτευσης” από τη νεοπροοδευτική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ), γνωρίζοντας την κορύφωσή τους το Δεκέμβριο του 2008. Από την εποχή δηλαδή που οι Αμερικανοί αποφάσισαν δεν τους χρειαζόταν άλλο αυτήν η κυβέρνηση.

Μαζί με όλα αυτά, τροφοδοτήθηκε φυσικά και σορεία νέων αναρχοαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων. Και κάτι που ελάχιστοι θυμούνται…Το Indymedia είχε αρχίσει να πρωτογίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό το 2004, όταν η τότε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ (της κρατικής τηλεόρασης δηλαδή), η εκπομπή των Οικονόμου-Λυριτζή, διάβαζε…”ειδήσεις” απο αυτό, παρουσιάζοντάς το (και διαφημίζοντάς το) ως “ενημερωτικό μέσο”(!). Αυτήν η άθλια κατάσταση είχε κρατήσει για καιρό και την ανάγνωση τη σταμάτησαν μετά από αντιδράσεις αρκετού κόσμου. Την ίδια διαφήμιση στο εν λόγω σάιτ έκαναν και τα γνωστά βιβλία της Ρεπούση, γνωστά για την προπαγάνδα τους, που επίσης επέβαλλε η κυβέρνηση Καραμανλή στα σχολεία.

Ακόμη, ας μην ξεχνούμε και την πολιτική του “ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα”. Την πολιτική του άνοιγματος των συνόρων και τη διαμονή στην Ελλάδα χιλιάδων νέων λαθρομεταναστών απο τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, που είχανε πολλαπλασιάσει σε υπερμεγέθη βαθμό τον αριθμό των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών εκείνη την εποχή (που έρχονταν στην Ελλάδα απο τη δεκαετία του ’90).

Τέλος, δεν πρέπει να παραληφθεί ότι και η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή φέρει τις δικές της ευθύνες για την οικονομική χρεωκοπία της χώρας και τη σημερινή κατάσταση.

Αυτήν είναι η περιβόητη “εθνική κυβέρνηση” του Κώστα Καραμανλή και αυτό το “εθνικό της έργο”, που νοσταλγούν διάφοροι πολιτικά αδέσποτοι πολιτικοί τυχοδιώκτες των ημερών μας.

Τα χρόνια της κυβερνήσεως της ΝΔ υπήρξε πολιτική διώξεων και πολέμου εναντίων του Κινήματός μας. Αναίτιες προσαγωγές και συλλήψεις συναγωνιστών, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων από το ίδιο το κράτος,ανυπόστατων κατηγοριών διώξεις και βέβαια διόγκωση των αντισυγκεντρώσεων και του πολέμου του αναρχοαριστερού παρακράτους (και των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ που υπήρχαν και υπάρχουν για αυτό το λόγο και που προταγωνιστούν στη διοργάνωση του πολέμου εναντίον μας) εναντίων του Κινήματός μας. Την ίδια εποχή τα διεφθαρμένα ΜΜΕ παραποιούσαν την αλήθεια για μια σειρά από γεγονότα, κάνοντας ταυτόχρονα αβάντα στο αναρχοαριστερό παρακράτος

Όμως, την Ύβρι ακολουθεί η Νέμεσις.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!

Χρήστος, Λάρισα

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! 152 ελληνικά νησιά διεκδικούν οι τούρκοι…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version