Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοιας – Βοιωτίας, Βορείων Προαστίων, Αθηνών

Το διαπεραστικό κρύο του Σαββατόβραδου της 22ας Δεκεμβρίου δεν ήταν ικανό να ανασχέσει το ανθρώπινο ποτάμι που προσήλθε στα κεντρικά γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών προκειμένου να γευτεί το Λαϊκό Εθνικιστικό νάμα που του προσέφεραν και οι αποψινοί μας ομιλητές. Αντίθετα ! Πολλαπλάσιοι φίλοι, γνωστά πρόσωπα μαζί με νέες παρουσίες που όλοι τους αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες, υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τον ομιλητή της βραδιάς, τον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, τον Χρήστο Παππά…  Αρχικά ενημέρωση έγινε για μια ανόητη και επιπόλαιη απόπειρα συκοφάντησης του Κινήματός μας με έωλες ψευδολογίες που μετέδωσε το δήθεν «έγκυρο» κι «αδέσμευτο» BBC.

Ο συναγωνιστής μας Χρήστος Παππάς, ξεκίνησε την ομιλία του για τα έθιμα των ημερών και τις παραδόσεις των Ελλήνων, τόνισε τη διαχρονικότητά τους και την εξελικτική τους πορεία ως τα σήμερα. Θύμισε σε όλους πως η εορτή αυτή ήταν ταυτισμένη από τους προγόνους μας με τη γιορτή του ζωοδότη και φωτοδότη Ήλιου που εκείνοι τον αναπαριστούσαν σε ιπτάμενο άρμα να μοιράζει φως και ζωή. Θεωρούσαν πως η ζωή του ανθρώπου μοιάζει με τη κίνηση του Ήλιου και πως ο άνθρωπος γεννιέται κατά τη χειμερινή τροπή του Ήλιου που μέρα με τη μέρα μεγάλωνε και ανασταινόταν το Μάρτιο στην Εαρινή ισημερία που συμβόλιζε την αναζωογόνηση της Γης-μητέρας που συνέπιπτε με την αναζωογόνηση της φύσης και το άνθισμα των λουλουδιών. Μάλιστα ο συναγωνιστής μας Χ.Παππάς στάθηκε και στα έθιμα των ημερών, εξηγώντας πως ναι μεν ο στολισμός στο καραβάκι είναι μια όμορφη γραφικότητα αλλά το δέντρο εκφράζει το πατροπαράδοτο έθιμο μια που στα χωριά πάντα στολίζαμε έστω κάποιο μεγάλο κλαρί μέσα στο σπίτι. Τόνισε δε πως ο Ελληνισμός πάντρεψε με αρμονία την πολυχιλιετή αρχαία Ελληνική θρησκεία και παράδοση με τον Χριστιανισμό και προσάρμοσε αναλόγως τα έθιμα, ενώ εξέφρασε ευχές και χειροκροτήθηκε  θερμότατα από το πλήθος Χρυσαυγιτών που άκουγε τις ιστορικές ερμηνείες των εθίμων των ημερών μας.

Ακολούθως πήρε το λόγο ο Αρχηγός μας, ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Με τον γνωστό, Εθνικιστικά μελίρρυτο λόγο του που όμως συνδυάζεται με μαχητικότητα της διατύπωσής του, εκφράζοντας σκέψεις και αγωνίες του μέσου Έλληνα, ο Αρχηγός μας τόνισε πως το κόμμα μας θα σταθεί ανυποχώρητος υπερασπιστής του λαού μας και θα  αντισταθεί σε κάθε απόπειρα εθνικής πολτοποίησης που επιδιώκουν οι έμποροι των εθνών ,υπερασπιζόμενο τις αρχές και τις Αξίες της Φυλής και του Έθνους. Ο Αρχηγός μας, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατήγγειλε επίσης την ύπουλη  προσπάθεια αποχριστιανοποίησης που μεθοδικά απεργάζονται γνωστοί κύκλοι, επισημαίνοντας πως το Καλά Χριστούγεννα προσπαθούν να μετατρέψουν στο άνευρο Χρόνια Πολλά, ώστε να μη ταυτίζεται με τον Χριστιανισμό και να μην υπενθυμίζει τη Χριστιανοσύνη στους Έλληνες. Στηλιτεύοντας δε τη προσπάθεια που ύπουλα πραγματοποιείται ώστε να χάσει τον Ευρωπαϊκό της χαρακτήρα η Ευρώπη, υπενθύμισε πως το Λονδίνο και το Παρίσι έχουν πλέον μόνο 40% γηγενείς Ευρωπαίους και 60% τριτοκοσμικούς μετανάστες, φαινόμενο που η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνει και στη χώρα μας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη προβολή ενός εξαιρετικού βίντεο που η αίσθηση που εναλλάσσετε στον Έλληνα θεατή ήταν από τη μια η τρυφερότητα και η νοσταλγία βλέποντας μια Αθήνα του κοντινού μας χθες ευτυχισμένων πολιτών και από την άλλη η σκληρότητα και η οργή που μέσα σε λίγα μόλις χρόνια η ίδια αυτή πόλη, η πόλη μας, είναι γεμάτη εγκληματούντες λαθρομετανάστες που τη ρυπαίνουν και την αλλοιώνουν με τα τριτοκοσμικά και αλλόφυλα τους έθιμα και τη συμβίωσή τους με τη βρωμιά, τα ναρκωτικά και το έγκλημα.

Κοινή διαπίστωση και συναίσθημα όλων πάντως όταν αποχωρούσαν, ήταν αυτό το συναίσθημα που συμπύκνωνε : Πολύ οργή για την Ελλάδα που μας έκλεψαν και μέγα πάθος την Ελλάδα αυτή να τη ξανακάνουμε δική μας!

T.O. Aθηνών
Δηλιγιάννη 50
Τρίτη Τετάρτη Σάββατο 19:00 – 21:00
2155303112-114

Ομιλία για τον Σιωνισμό στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας το δεύτερο μέρος της ομιλίας του Συναγωνιστή, Θεόδωρου Κουδούνα, σχετικά με τον Σιωνισμό. Αυτή τη φορά αναλύθηκε η ιστορική αλληλεπίδραση Σιωνισμού και Ελληνισμού, που φανερώνει το απύθμενο μίσος των Σιωνιστών για οτιδήποτε Ελληνικό. Η ιστορική αναδρομή ξεκίνησε από την πρώτη επαφή των Ελλήνων με σημιτικά φύλα και έφτασε μέχρι και την συμβολή των Σιωνιστών στην διατήρηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Εντός του Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί και το τρίτος μέρος της ομιλίας, που θα διασαφηνίσει και θα εξηγήσει πολλά από τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα. Και θα ξεσκεπάσει δυνάμεις που κινούν τα νήματα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
2102810610

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας: Υπό βροχή η διανομή τροφίμων σε εκατοντάδες Έλληνες

Το Σάββατο 22/12, πραγματοποιήθηκε η εορταστική διανομή τροφίμων της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στην πόλη της Χαλκίδας. Εξαιτίας του βροχερού καιρού μεταφέρθηκε σε κεντρικό δρόμο, κάτω από στέγαστρα χώρου γνωστής ελληνικής αλυσσίδας σούπερ μάρκετ – τον ιδιοκτήτη της οποίας ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εκατοντάδες ελληνικές οικογένειες προσήλθαν για να παραλάβουν λαχανικά, ζυμαρικά, φρούτα και είδη αρτοποιίας. Τόνοι τροφίμων εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες και προκειμένω να μην φύγουν απογοητευμένοι οι περίπου εκατό Έλληνες που βρισκόταν ακόμη στο χώρο, αποφασίσαμε άλλη μία διανομή σε επόμενη μέρα, πριν τα Χριστούγεννα, ειδικά για εκείνους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Έλληνες παραγωγούς και εμπόρους που ανταποκρίνονται με αίσθημα αλληλεγγύης στις ανάγκες των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας, παρά τις δυσκολίες που και οι ίδιοι αντιμετωπίζουν.

 Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες! Θα νικήσουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή 19:00 – 21:00

ΠΗΓΗ

Exit mobile version