Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ζητείται Δικαιοσύνη!

Ανήμερα Χριστούγεννα επισκέφτηκα το νοσοκομείο Βόλου όταν άκουσα στις ειδήσεις για τον τραυματισμό ενός συμπολίτη μας στο κέντρο του Βόλου Γαμβέτα-Ιάσονος την Κυριακή το βράδυ από κουκουλοφόρους. Αντίκρυσα στο δωμάτιο 317 έναν γεροδεμένο άντρα μεσήλικα με κακοποιημένο το πρόσωπο και το κεφάλι του και που χάρη στη δυνατή κράση του απεφεύχθη το μοιραίο. Όπως πληροφορήθηκα, τον τραυμάτισε ομάς αντιφρονούντων πισώπλατα με καρέκλα και ρόπαλα εξερχομένη του Πανεπιστημίου. Αλλά πίσω απ’ την πρωτόγνωρη πράξη για τα ήθη πόλη μας, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που όπλισαν το χέρι των παρανομούντων και οι οποίοι θα δώσουν λόγο των πράξεών τους στην Δικαιοσύνη.

Πρέπει ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης να είναι αμείλικτος και κατασταλτικός, διότι θα θρηνήσουμε θύματα προσεχώς. Τώρα τους ηθικούς αυτουργούς ας τους εύρει το Δικαστήριο, άλλωστε αυτό είναι το έργο τους, είτε είναι πολιτικοί, είτε είναι δημοσιογράφοι ή παράγοντες της πόλης, που με την στάση τους και με την αδράνειά τους υποθάλπουν την βία. Ας ρίξουν μια ματιά στον υπό κατάληψη – χρόνια τώρα – κτίριο του Ματσάγγου.

Ας ευχηθούμε να είναι το τελευταίο συμβάν. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους τους συναγωνιστές. Τέτοιες άνανδρες επιθέσεις δεν πτοούν τον Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας!

Γ. Κ. Ζ., Βόλος

Αποκλειστική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στον “Στόχο”

Καλησπέρα συναγωνιστές
Όσα λέει ο κάθε Υπουργός και Υφυπουργός αυτού του κατεστημένου δεν με αγγίζουν καθόλου και όχι μονάχα εμένα αλλά και ολόκληρη την κοινωνία των μαθητών – εφήβων. Είμαστε χιλιάδες πλέον στα σχολεία, στα Λύκεια και στα Γυμνάσια τα θρανία μας είναι βαμμένα κυανόλευκα, κάποιος να τους πει πως πλέον είναι αργά, τους έχουμε σιχαθεί, δεν αλλάζει τίποτα, και να είναι σίγουροι πως η γενιά που έρχεται δεν πρόκειται να προδώσει τα πιστεύω και τις ιδέες τις. Αγαπάμε την πατρίδα μας και την πονάμε.

Μαθητής Λυκείου Θεσσαλονίκης

Σαν σήμερα: 27 Δεκεμβρίου: Τα θυρανοίξια της Αγια-Σοφιάς

Παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία

Με αφορμή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας για το παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, σκέφτηκα να σας γράψω δυο λόγια σχετικά με το τι διδάσκονται οι φοιτητές για την Ιστορία, για τη διδασκαλία της στα πανεπιστήμια και ειδικότερα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το μάθημα της Ιστορίας από το δημοτικό μέχρι το πανεπιστήμιο θεωρείται ένα δύσκολο και βαρετό μάθημα. Έχουμε στα σχολεία ανιστόρητους εκπαιδευτικούς και αδιάφορους μαθητές. Έτσι φτάσαμε στην απαξίωση της ιστορίας του έθνους μας και δημιουργήσαμε γενιές Ελλήνων που δεν γνωρίζουν τις ρίζες τους και τη φυσική σύνδεση τους με το παρελθόν. Τα βιβλία υπεραπλουστεύουν τις έννοιες της πατρίδας, του έθνους και οι εκπαιδευτικοί φοβούνται ή βαριούνται να προχωρήσουν σε λεπτομέρειες. Βέβαια, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια την ελευθερία του λόγου και
την διαδικασία της γόνιμης συζήτησης, αλλά τη στείρα αποστήθιση των βιβλίων που είναι βασισμένα στη λογική του συνωστισμού της Σμύρνης.

Οι φοιτητές μετά από τον έμμεσο εκφοβισμό του διδάσκοντα δεν αντικρούουν στα λεγόμενα του και επιπλέον φοβούνται να συζητήσουν και με άλλους φοιτητές για αυτά τα θέματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε ότι έχουμε ουσιαστικές γνώσεις Ιστορίας, διότι πλέον το να γνωρίζεις την ελληνική Ιστορία είναι
ρατσιστικό και political incorrect. Πώς γίνεται να αφελληνίζεις ολόκληρες γενιές εκπαιδευτικών και μετά να έχεις την απαίτηση να διδάξουν έστω και κάποια βασικά στοιχεία ιστορίας; Πώς γίνεται να διδάσκεις στο μάθημα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης ότι στη δυτική Θράκη οι μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι καταπιεσμένοι και περιθωριοποιημένοι από το ελληνικό κράτος και πως ο όποιος υπαινιγμός για αρχαίους Έλληνες και Βυζάντιο θεωρείται προπαγάνδα και ρατσιστικό σχόλιο; Πώς γίνεται να κάνεις μάθημα ιστορίας, εάν οι λέξεις Έλληνας, Έθνος, Πατρίδα και Ορθοδοξία έχουν θεωρηθεί ως ακατάλληλες και προσβλητικές για τους μειονοτικούς μαθητές;

Χρόνια τώρα οι Υπουργοί Παιδείας προσπαθούν να εξαλείψουν κάθετι το ελληνικό από τα σχολεία και η προσπάθεια αυτή δυστυχώς έχει άμεσα αποτελέσματα. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα αγκάθι για το σύστημα διότι αναζωπυρώνει τον ελληνικό στοιχείο σε όλες τις ηλικίες. Το παρατηρητήριο αυτό είναι μόνο η αρχή του ελέγχου στα σχολεία και δεν έχει ως στόχο τον έλεγχο των μαθητών, αλλά κυρίως τον έλεγχο των εκπαιδευτικών. Ο πόλεμος κατά του Ελληνισμού είναι συνεχής και αδιάλειπτος για αυτό πρέπει να αφυπνιστούμε και να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση.

Ειρήνη Μ.

Δυτικές δυνάμεις πίσω από τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΤΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ 99%. ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ Κ.

Αλβανικών προκλήσεων συνέχεια…

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΑΝΤΑ , ΩΣ “ΣΙΩΠΗΛΟΣ” ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΑΣ.

ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Το “απαγορευμένο” βίντεο της Χρυσής Αυγής

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΤΕ  ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. (ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ).

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΧΡΟΝΗΣ

Επιβεβαιώνεται η τεράστια αξία των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΜΙΧΑΛΗΣ Δ.

πηγή

Exit mobile version