Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Επιδρομές «Ρομά» στη Βιομηχανική Περιοχή του ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης

Πριν 13 περίπου χρόνια η Κυβέρνηση του Κ. Σημίτη και ο Υπουργός Α. Τσοχατζόπουλος  αποφάσισαν να χτίσουν ένα γκέτο με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων στην καρδιά της Περιοχής του Β’ ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης, μιας περιοχής η οποία είναι γεμάτη από μαγαζιά, συνεργεία, πρακτορεία μεταφορών, βουλκανιζατέρ, βιοτεχνίες, εργοστάσια κλπ με βαρύ υλικό και εμπορεύματα. Όλα αυτά τα χρόνια οι επιδρομές δεν έχουν σταματήσει, αντιθέτως τώρα λόγω της κρίσης και της μη καταβολής των επιδομάτων που τους έδιναν, έχουν γίνει συχνότερες, βιαιότερες και καταστροφικότερες. Σε μια εποχή που οι Έλληνες επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων παλεύουν για να διατηρήσουν τα μαγαζιά τους, το προσωπικό και να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες, επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο με έξοδα ανακατασκευής των ζημιών και της απώλειας των εμπορευμάτων τους ακόμη και των εργαλείων τους. Η αστυνομία αδυνατεί και οι υψηλά υστάμενοι όπως ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας που επισκέφτηκα χθες αδιαφορούν. Υπάρχουν συμμορίες «Ρομά» οι οποίοι με κλεμμένα αυτοκίνητα γκρεμίζουν τις αυλόπορτες, τα στόρια και τις εσωτερικές πόρτες των μαγαζιών, όταν, δε, μπορούν, γκρεμίζουν ακόμη και τειχία, σπάνε τα ρολόγια της ΔΕΗ για να προκαλέσουν συσκότιση και αφόπλιση των συστημάτων συναγερμού ωστε να αποτελειώσουν το έργο τους.

Στην περιοχή υπάρχει μόνο ένα περιπολικό! Αυτή τη στιγμή μπροστά στις πόρτες της δικής μου επιχείρησης υπάρχει οχύρωση με παλιούς άξονες, καμπίνες και μια καρότσα σαν σε εμπόλεμη ζώνη. Οργανώμενη επίθεση των «Ρομά» (ακόμη και εισαγόμενων) κατά των Ελλήνων, διαφυγόντα κέρδη και καταστροφές…Αλήθεια, για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων πότε θα μιλήσουμε;

Με εκτίμηση
Θ. Ε. Ι. 

Ιδιοκτήτης συνεργείου

«Μόνο η Χρυσή Αυγή με βοηθάει» – ΒΙΝΤΕΟ

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο
Αξιότιμα μέλη

Σας εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά καλή χρονιά πάντα με υγεία, αστείρευτη δύναμη και ατελείωτη διάθεση για δημιουργία. Να βοηθάτε τον λαό μας πάντα όπως το κάνετε και τώρα. Το έχει πραγματική ανάγκη.

Με εκτίμηση
Κώστας Λ. 

Το πάνε για κουκούλωμα: Λάβαμε τη δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ… χωρίς τη λίστα

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες υγεία και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα. Μέσα στα τόσα θλιβερά που είδαμε και βιώσαμε μέσα στο 2012, σπινθηροβόλα ακτίδα φωτός ήταν η εθνική αναγέννηση , η εθνική ανάταση που νοιώσαμε με τον ερχομό της Εθνικιστικής Παράταξης, τον παλμό που έφερε στα πολιτικά πράγματα η Χρυσή Αυγή. Η μόνη υγιής Ελληνική Δύναμη που ανέτρεψε σε ένα βαθμό τη θλιβερή ροή των πραγμάτων και έφερε στο προσκήνιο μια νέα δυναμική, μια θέαση των προβλημάτων που έχει ως κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των εθνικών μας συμφερόντων. Ευχαριστούμε τους βουλευτές , τα μέλη και τους συναγωνιστές που μέσα σε αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλό αγώνα. Για τη νέα χρονιά εύχομαι επίσης να ευοδωθούν οι ελπίδες των Συνελλήνων, να συνεχιστεί ο αγώνας για την ελευθερία και ΟΛΟΙ μας να σκεπτόμαστε πάντα πρώτα το καλό της πατρίδας μας και μετά την ατομική ωφέλεια.

” Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης ” (και όχι περί…πάρτης ). Καλή δύναμη σε όλους!

Κ. Π. 

Το έθνος των κατσαπλιάδων απειλεί!

ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝHΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΟΚΑΝΑ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΠΕΤΡΟΣ Ζ. 
ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version