Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

To ζήτημα του τζαμιού αναμοχλεύει το BBC με σχετικό ρεπορτάζ (Βίντεο)

baseless-broadcasting-corporation-bbc-liars__article

Το θέμα με το τζαμί, που ζητά η “ελληνοπακιστανική” κοινότητα να γίνει στην Αθήνα, είναι πιο πολύπλοκο απ’ όσο ακούγεται, γιατί δεν θα λυθεί έτσι το θρησκευτικό ζήτημα  των μουσουλμάνων, αλλά θα δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα, καθότι όλοι αυτοί που έχουν κουβαληθεί στην Πατρίδα μας, με το “έτσι θέλω”, έχουν διαφορές ουσιαστικές μεταξύ τους και είναι αδύνατον να συνυπάρξουν θρησκευτικά σε ένα τζαμί και επιπλέον είναι τόσοι πολλοί που ένα τζαμί δεν τους χωράει όλους! Όποτε μετά τι θα γίνει; Θα ζητήσουν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα…;;;!!!

Σχετικά με το θέμα έκανε ρεπορτάζ το ανθελληνικό BBC, στο οποίο μεταξύ των άλλων παρουσιάζει και τον Γ.Γ. Στράτο Σιμόπουλο, του υπουργείου ανάπτυξης (και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να αλλάξει τό όνομά του σε υπουργείο υπανάπτυξης, καθότι αυτά που έχουν σχεδιάσει για το Ελληνικό Έθνος κάθε άλλο παρά για την ανάπτυξη των Ελλήνων έχουν σκοπό…),  να δηλώνει ότι το “ελληνικό κράτος έχει δεσμευτεί για το τζαμί”. Το “ελληνικό κράτος”, που κάθε άλλο παρά Ελληνικό είναι, εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα, είναι ένα κράτος ανάλγητο, το οποίο επιβάλει φόρους και χαράτσια στον Ελληνικό Λαό και δεν επιστρέφει τίποτε πίσω σε αντάλλαγμα στους κατοίκους του και το μόνο που  ξέρει καλά να κάνει είναι να υπερασπίζεται οτιδήποτε επιβουλεύεται τον Ελληνισμό. Καλά θα κάνουν οι εξουσιαστές να το αφήσουν ήσυχο να αποφασίσει το ίδιο για την τύχη του και όχι ο καθένας επιβήτορας που έχει κατσικωθεί στην εξουσία αυτού του τόπου να μιλά εξ ονόματός του!

Στο σχετικό ρεπορτάζ ο άγγλος σχολιαστής ακούγεται να λέει ότι υπάρχουν αντιδράσεις από πλευράς του Ελληνικού Λαού καθότι το 90% είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι! Φυσικά και υπάρχουν αντιδράσεις κι αν το κράτος μας(;) επιμένει να ισχυρίζεται ότι έχουμε… δημοκρατία ας κάνει ένα δημοψήφισμα αν έχει τα κότσια, να αποφανθεί ο Ελληνικός Λαός εάν θέλει ή όχι τζαμί! Στην συνέχεια παρουσιάζεται μία συνέντευξη του  Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος δήλωσε: “Η χώρα αυτή πέρασε πέντε αιώνες σκληρής ισλαμικής τυραννίας υπό την τουρκική κυριαρχία και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλλει τους μάρτυρες που μας απελευθέρωσαν. Η Ελλάδα δεν μισεί κανέναν, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα να εξισλαμίσουν την Ευρώπη. Είμαστε εντελώς αντίθετοι σε αυτό…».

Να γνωρίζουν άπαντες ότι ο Ελληνικός Λαός θα αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις για να μη γίνει ΠΟΤΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version