Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Μεταπολιτευτική συμμορία

Συναγωνιστές είναι πια γνωστό ότι η μεταπολιτευτική συμμορία μόλυνε τη χώρα μας από μια πνευματική σύφιλη, η οποία έχει παραλύσει τα αντανακλαστικά του Λαού. Στο όνομα της «προόδου και της δημοκρατίας» ένας εσμός αποβρασμάτων επέπεσε σαν σμήνος ακρίδων στην χώρα και διέλυσε τα πάντα. Πέρα από τα συνήθη τομάρια που «φρόνιμα και τακτικά πάνε μ΄εκείνον που νικά», εξέχουσα θέση στη συμμορία είχαν και έχουν ακόμα τα απολειφάδια των αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών, τα οποία βρήκαν ευκαιρία για να εκδικηθούν τους προδότες φυσικούς και πολιτικούς προγόνους τους οι οποίοι νικήθηκαν κατά τον αντισυμμοριακό αγώνα, αλλά και να υλοποιήσουν τις ιδεοληπτικές εμμονές τους.

Επειδή τόσο οι καιροσκόποι όσο και οι εαμοβούλγαροι είναι άνθρωποι μειωμένων προσόντων, αναποτελεσματικοί και ανεπαρκείς κατά τα πάντα τίποτα καλό δεν θα έβγαινε από αυτό ακόμα και αν είχαν τις πιο καλές προθέσεις, πόσο μάλλον που δεν τις είχαν δεδομένου ότι η μειονεκτική και αδηφάγος φύση τους τους ωθούσε στη διάπραξη πάσης φύσεως ανομιών για να κορέσσουν τις άνομες ορέξεις τους και να δικαιώσουν την ελλειμματική προσωπικότητά τους. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Όποια πέτρα και να σηκώσεις, μόνο λαμόγια και παλιανθρώπους θα βρείς. Από ανάξιους μέχρι αργυρώνητους κομπιναδόρους δημόσιους λειτουργούς, από ανίκανους μέχρι κοινούς απατεώνες κρατικοδίαιτους «επιχειρηματίες» και από λιγούρηδες μέχρι κοινούς απατεώνες που πούλησαν σε καλή τιμή τον προοδευτισμό τους για να παίρνουν μια σύνταξη ή μια αντιμισθία που δεν δικαιούνται. Και στη μέση ο Λαός να πολεμάει να επιβιώσει και να ταΐσει όλο αυτό το κατακάθι αντί να έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει και να μεγαλουργήσει.

Οι μόνοι που ποτέ δεν μολύνθηκαν είναι οι εθνικιστές. Αλλεργικοί στην παλιανθρωπιά και στην κομμουνιστική φενάκη είχαν το μυαλό που χρειάζεται για να κατανοήσουν έγκαιρα που έβαιναν τα πράγματα. Φώναζαν και προειδοποιούσαν, πολεμούμενοι, λοιδορούμενοι και διωκόμενοι. Κάποιοι έχασαν πάρα πολλά γιατί δεν έσκυψαν κεφάλι. Αλλά σύντροφοι, και σας μιλώ εκ πείρας, καμία αντιπαροχή δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αίσθηση ότι επετέλεσες το καθήκον προς τον Θεό, την Πατρίδα και τον Λαό.

Η μεταπολιτευτική συμμορία πνέει τα λοίσθια και προσπαθεί να διαιωνίσει την ανομία της. Όμως οι συνθήκες είναι καταφανώς αντίξοες γι’ αυτούς. Από την αντίξοη οικονομική συγκυρία (που αν είχαν μυαλό θα προέβλεπαν) μέχρι τα αφεντικά τους που δεν τους θέλουν πια και τους καίνε έναν-έναν, όλα συνωμοτούν για να τελειώσει αυτή η βρώμα. Οι εθνικιστές ως μόνο φάρμακο κατά της κοινωνικής σήψης έχουν ιερό χρέος όχι μόνο να δώσουν το τελικό χτύπημα στο θηρίο, αλλά και να δημιουργήσουν συνθήκες ώστε ποτέ και για κανέναν λόγο να μην ξανακάτσουν τέτοια σκουπίδια στο σβέρκο του Λαού και της Πατρίδος.

Ένας Συναγωνιστής

Λύσσαξε το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο για την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ψηλά τη Σημαία και τα λάβαρα της αιωνίου ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Εθνική αφύπνιση έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης των ελληνοκομιτατζήδων. Το μονοπώλιο της αριστερής θολοκουλτούρας τελείωσε. Οι σπασμωδικές ενέργειες αυτές των φαντασμάτων των νικημένων αναρχοσυμμοριτών είναι ο επιθανάτιος ρόγχος της απέλπιδος προσπάθειάς τους να επιβληθούν στην ΕΛΛΑΔΑ μας. Τα πανηγυράκια της Αριστεράς δεν μπορούν να σταματήσουν το αφρισμένο ποτάμι των αφυπνισμένων Ελλήνων. Εμπρός να ανακαταλάβουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας. Δεν τη χαρίζουμε σε ριψάσπιδες, ξενόδουλους ή προσκυνημένους, γενίτσαρους η εξωμότες. Δεν τη χαρίζουμε σε αυτούς που με τη λαθρομετανάστευση προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε μειονότητα στη χώρα μας.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

Σ. Τ.

Με όπλα μας την Αλήθεια και την Ιστορική Μνήμη

Ονομάζομαι Αργυρώ , είμαι 20 ετών με εθνικιστικές απόψεις. Μεγάλωσα στο χωριό μου στη Μονεμβασία, όπου δεν έλειψαν τα έθιμα μας και οι ιστορίες από τους ”παλιούς” για τους πολέμους και όλες τις δυσκολίες. Η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε ”παπούτσι από τον τόπο σου” κι αυτά τα λόγια κρατάω ακόμα και σήμερα…Σοφοί άνθρωποι. Μπράβο για τη βοήθεια που δίνετε σε όλους τους Έλληνες που χρειάζονται βοήθεια.

Θα ήθελα να πω το δικό μου παράπονο.  Στην περιοχή μου κάνουν το μάζεμα των ελιών, αλλά παρατηρώ ότι συνεχίζονται τα μεροκάματα των πακιστανών στα χωράφια Ελλήνων έναντι 18 ευρώ (φυσικά μαύρο χρήμα) + παροχή στέγης δωρεάν. Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι τόσοι Έλληνες πεινάνε, θα πήγαιναν για δουλειά έστω με 18 ευρώ, αλλά δυστυχώς υπάρχει προτίμηση στους ξένους! Ντρέπομαι για τους ανθρώπους που δίνουν ένα πιάτο φαΐ σε ξένους και όχι στον Έλληνα που πεινάει. Αυτοί για μένα δεν είναι άξιοι να κουβαλάνε την ελληνική μας ταυτότητα. Όλοι οι Έλληνες μαζί θα νικήσουμε τον εχθρό.

Αργυρώ Τ.

ΕΛΛΑΔΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του ελληνικού wikipedia

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ονομάζομαι Γεώργιος Χ., ζω και εργάζομαι στα Ιωάννινα. Δεν σας κρύβω ότι ήμουν υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας και ότι έχω απογοητευτεί οικτρώς από την πολιτική που ακολούθησε με τις μνημονιακές της πολιτικές και την συνεργασία της με κόμματα που αποτελούσαν πάντοτε απειλή για τον ελληνικό Λαό και είναι τα καθεαυτού υπεύθυνα για την κατακερμάτηση του περήφανου Έθνους μας. Περαιτέρω, πραγματικά αισχύνομαι για το γεγονός ότι εάν πλέον είσαι πατριώτης και αγαπάς το Έθνος σου, χαρακτηρίζεσαι αυτόματα “φασίστας” από μέλη κομμάτων τα οποία έχουν δώσει ρεσιτάλ φασισμού στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα τα αριστερά κόμματα που υποστηρίζουν τον κομμουνισμό, για τον οποίο ο όρος δημοκτονία έχει εφευρεθεί, γνωρίζοντας το τι έπραξαν άτομα σαν τον Στάλιν στο παρελθόν, ενάντια στον ίδιο του τον λαό.

Όπερ, λαμβάνω την παρούσα ευκαιρεία να σας συγχαρώ για τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνετε καθημερινά εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, το οποίο κατά την γνώμη μου αποτελείται από ανδρείκελα τα οποία εξυπηρετούν ξένα και ανίερα συμφέροντα, με σκοπό την εκποίηση της αγαπημένης μας χώρας και την σκλαβιά του περήφανου λαού μας. Είμαι Πόντιος από καταγωγή και όπως είναι ευνόητο, διατηρώ ακόμη την αρχέγονη εκείνη ηρωική ηθική που είχαν και οι προγονοί μου, οι οποίο πολέμησαν στα βουνά του Πόντου από το 1914 μέχρι και την κατάπτυστη ανταλλαγή πλυθυσμών, έργο και πάλι των ξένων συμφερόντων που μας απειλούν με άλλου είδους σκλαβιά σήμερα. Θα ήθελα λοιπόν δια του παρόντος, να σας εκφράσω την πλήρη συμπαράστασή μου στον αγώνα σας και να σας συγχαρώ για ακόμη μια φορά, διότι είστε οι μόνοι που κρατάτε ψηλά την Ελληνική Σημαία και το συμφέρον του περήφανου Έθνους μας, χωρίς πολιτικό όφελος.

Πάντα στην διάθεσή σας
Γεώργιος Χ.

πηγή

Exit mobile version