Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλη μία διανομή τροφίμων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με αντισυγκέντρωση στο Αγρίνιο!

imagesΔΕΝΔΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”!

Οι καθεστωτικοί “αντιεξουσιαστές” κάνουν πάρτι σε όλη την Ελλάδα ανενόχλητοι από το κράτος της μίζας και της ρεμούλας. Ο κ. Δένδιας είναι απασχολημένος με τα “τάγματα εφόδου” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (που μοιράζει τρόφιμα στους συμπατριώτες μας)  και αφήνει ανεξέλεγκτους τους αναρχοσυριζοανταρσυακομμουνιστοσυμμορίτεςμπολσεβίκους να επιτίθενται με δολοφονικά όπλα και να κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αντισυγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, στις ΝΟΜΙΜΕΣ διανομές τροφίμων ενός ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, το οποίο εξελέγει με δημοκρατικές διαδικασίες!

Έτσι λοιπόν και σήμερα στο Αγρίνιο, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μοιράζει τρόφιμα από το πρωί στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας, μία θλιβερή ομαδούλα “αντιεξουσιαστών” γνωστών παρακρατικών αναρχικών αλητών, έχει μαζευτεί στην πλατεία Διομήδη, για να προκαλέσει έκτροπα και να εμποδίσει εκδήλωση νόμιμου πολιτικού κόμματος. Στο σημείο βρίσκονται ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή επεισοδίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες βράδυ κουκουλοφόροι με κράνη και ρόπαλα επετέθηκαν σε εστιατόρειο όπου βρισκόντουσαν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, ενώ από την πλευρά του κόμματος αναμένεται να κατατεθεί μήνυση.

 

Exit mobile version