Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ…

 

Λίγο πριν χαράξει το 2013, ο άγγελος αυτός της φωτογραφίας, ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής, ένα νέο Ελληνόπουλο, έβαλε τέρμα στη ζωή του, γιατί λέει, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 42χρονος ηθοποιός,  βρέθηκε κρεμασμένος και τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν η ψυχολογική του κούραση. Ο Δημήτρης, απεφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Ήταν ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις.Το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Δημήτρης Βογιατζής ήταν αξιοπρεπής, περήφανος και βλέποντας φελλούς να επιβιώνουν  ζορίστηκε! Στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο στο ταλέντο του και ήθελε, σε μια Ελλάδα αναξιοκρατική, να ανέβει αξιοκρατικά!  Σίγουρα θα δέχθηκε προτάσεις ανήθικες και δεν δέχθηκε να γίνει κομμάτι από τις γνωστές περίεργες παρεούλες, προτίμησε από το να ενδώσει στον κάθε Λάκη, Μάκη, προκειμένου να “αναδειχθεί”,  να τραβήξει έναν δρόμο μοναχικό. Είχε φτάσει σε σημείο να πουλήσει τα προσωπικά του αντικείμενα γιατί τα ατάλαντα κυκλώματα,  που λυμαίνονται τον χώρο της υποκριτικής, δεν του έδιναν δουλειά αν δεν τους καθότανε… Δεν είχε την στόφα του γλύφτη. Χτύπησε πολλές πόρτες αλλά τις βρήκε ερμητικά κλειστές.  Το πάλεψε πολύ…άλλα στο τέλος οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν. Παρ’όλα αυτά δεν έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Κουράγιο στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η κηδεία θα γίνει στον Βόλο την Τετάρτη.

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα οι αυτοκτονίες έχουν καταντήσει μάστιγα! Τα παιδιά μας δεν είναι “ψυχολογικά”θωρακισμένα να αντέξουν τις αντιξοότητες. Έχουν μεγαλώσει με άκρατο καταναλωτισμό και την δεδομένη στιγμή, όταν δεν μπορούν να έχουν ούτε τα στοιχειώδη, πανικοβάλονται και εξέρχονται του μάταιου τούτου κόσμου…

 

Exit mobile version