Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 01 Ιανουαρίου 2013

Καλή χρονιά συναγωνιστές! Αν το 2012 ήταν η χρονιά που δικαίωσε την Χρυσή Αυγή, το 2013 θα μας φέρει στην πρωτοπορία του Έθνους. Ο αγώνας για Πατρίδα, Ιδανικά και αξίες θα συνεχιστεί ακόμα πιο λυσσαλέος κόντρα στα τερτίπια των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα μας και να μας δίνει υγεία να παραδώσουμε την Πατρίδα μας κραταιά και υπερήφανη στις επόμενες γενιές και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Κι όπως είπε κι ο Αρχηγός μας: «Του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη, στην Σμύρνη, στην Τραπεζούντα!»
Καλή Εθνικιστική Χρονιά!

Ν.Ζ., Βόλος

Διανομή τροφίμων στο Αγρίνιο και παρακρατική επίθεση σε… ταβέρνα

ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Προσπαθούν να μας πείσουν οτι οι Έλληνες ειναι άχρηστοι. Προσπαθούν να μας πείσουν οτι η Ελλάδα έχει τελειώσει, ότι λύγισε απο το βάρος του χρέους κι οτι οι “αθώοι” δανειστές πρέπει να προστατεύσουν τα χρήματά τους. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουμε υποχρέωση να σκύβουμε το κεφάλι και να υπακούμε τις εντολές τους. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αγωνιούν κι εργάζονται για το καλό μας.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η γη, που ποτίζεται με ελληνικό αίμα για χιλιάδες χρόνια, πρέπει να κατοικείται και να ορίζεται απο ξένους, αλλόθρησκους και βαρβάρους. Προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν είμαστε απόγονοι στρατηγών, επιστημόνων, στοχαστών και καλλιτεχνών κι ότι μας αξίζει μια βρώμικη, διεφθαρμένη, μπουζουκόπληκτη κι αμόρφωτη πατρίδα.
Ποιός αντισκέκεται χρόνια τώρα; Ποιός τους φωνάζει ψεύτες, κλέφτες κι επίορκους; Ποιός καταγγέλει τη διαστροφή και τη διαφοθρά τους; Ποιός βρίσκεται δίπλα στο λαό που δοκιμάζεται;
Μόνο η Χρυσή Αυγή. Σαν τους ακρίτες άλλων εποχών που φύλαγαν μόνοι τα σύνορα.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι σαν τα μούτρα τους, κομμάτι του συστήματος και μέρος της προδοσίας τους. Αλλά ξεχνάνε κάτι απλό και βασικό συχρόνως. Ότι μιλάει μέσα μας η θεία οργή για όλα τα όρνια που τρώνε τις σάρκες της πατρίδας. Το ασίγαστο μίσος για όσους πούλησαν δούλους τους Έλληνες. Οι αμείλικτες ερινύες για το χρόνο που χάσαμε και δεν σταθήκαμε δίπλα στην Χρυσή Αυγή νωρίτερα. Ότι μιλάει μέσα μας το Αίμα. Προσπαθούν, αλλά με κάθε κίνησή τους μας κάνουν πιο αποφασισμένους, πιο σκληρούς, πιο συγκεντρωμένους. Ακρίτες πια κι εμείς, πυκνώνουμε τη φάλλαγα. Η πατρίδα απαιτεί απο εμάς όχι μόνο να θυσιαστούμε, που είναι καθήκον μας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Μυρμιδών

Κάλαντα του Πόντου στην Χρυσή Αυγή: “Καρτερούμεν” – ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες – ανθέλληνες: θλιβεροί συμποπολίτες…‏

Είναι θλιβερό το φαινόμενο ”πονόψυχων” αναρχικών – αντιεξουσιαστών ή γενικώς Αριστερών (στην πραγματικότητα απλά ανθέλληνες) που ενώ υποφέρει ο ελληνικός Λαός και αυτοκτονούν έντιμοι συμπατριώτες μας από απόγνωση, αυτοί αντί να ενισχύουν πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς από εμάς, τολμούν να τις σαμποτάρουν, νοιαζόμενοι όμως για τους παράνομους τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες, που εισβάλλουν και αποικίζουν με το ”έτσι θέλω” την πατρίδα μας, μια πατρίδα που βουλιάζει, κομίζοντας και τα όποια επακόλουθα αυτής της εισβολής, όπως ασθένειες, εγκληματικότητα, επιπλέον ανεργία κλπ. Ντροπή στους εθνοπροδότες!
Μ. Γ.

Εγκαίνια γραφείων Κεφαλλονιάς, διανομές τροφίμων σε Άνω Λιοσία και Καλαμάτα
Αξιότιμε Αρχηγέ κ. Μιχαλολιάκο, σ’ εσάς και σε όλους τους Έλληνες εύχομαι να ξημερώσει επιτέλους η Χρυσή Αυγή για την πατρίδα μας. Μας έγδαραν με τους φόρους, μας μείωσαν μισθούς και συντάξεις και επειδή δεν έχουμε πλέον τίποτε να δώσουμε σ’ αυτό το αδηφάγο τέρας, θα μας βαφτίσουν φοροφυγάδες και θα μας φυλακίσουν. Στη φυλακή οι κλέφτες και οι απατεώνες που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι. Απαιτούμε αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Την ελπίζουμε με τη Χρυσή Αυγή.

Ένας υποστηρικτής

“Πρωταθλήτρια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”!

Είμαστε απροστάτευτοι! Φίλοι συμπατριώτες, φίλοι της Χρυσής Αυγής. Καταρχάς να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά!

Θέλω να καταθέσω ένα περιστατικό βίας από αδίστακτους λαθρομετανάστες. Πρόσφατα γειτόνισσα κατεβαίνει να πετάξει τα σκουπίδια, εκεί την σταματούν 2 μαυριδεροί αλλοδαποί, την ακινητοποιούν και την γδύνουν με σκοπό να τη βιάσουν. Η γυναίκα αργεί και για καλή της τύχη ο σύζυγος ανήσυχος κατεβαίνει κάτω. Βλέποντας το σκηνικό, για να σώσει τη γυναίκα του, πλακώνει τους δράστες στο ξύλο και ο ένας πέφτει στο χώμα μέσα στα αίματα. Ο σύζυγος καλεί την αστυνομία και ασθενοφόρο (φοβισμένος προφανώς μην τον άφηνε στον τόπο). Το αποτέλεσμα; Βρήκε τον μπελά του και βρίσκεται στο αυτόφωρο επειδή αντέδρασε με τον πιο φυσιολογικό τρόπο! Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Βλέπετε, έπρεπε με ευγένεια να ζητήσει από τους αλλοδαπούς να αφήσουν τη γυναίκα του…Το σκηνικό λίγο πολύ γνωστό, οι Πακιστανοί μάλλον θα προσφύγουν στους προστάτες τους “αντιρατσιστές”, θα πλακώσουν οι δικηγόροι τους και θα τρέχουν τον άνθρωπο στα δικαστήρια για “ρατσιστική επίθεση” επειδή πήγε να σώσει τη σύζυγό του από τα χέρια αυτών των λαθροζώων!
Τι δεν καταλαβαίνετε; ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ! Ο νόμος προστατεύει τον εγκληματία και τον κάθε παράνομο “κακόμοιρο”. Τους περισυλλέγουμε στο Αιγαίο, τους ανεχόμαστε, τους ταϊζουμε, κυκλοφορούν στις πόλεις μας και κάνουν ό,τι γουστάρουν…Βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν και το κράτος μας τους προστατεύει κι από πάνω! Κι αν πούμε και κάτι αμέσως μας κολλάνε τις γνωστές ταμπέλες “ρατσιστής”, “φασίστας” και διάφορα άλλα γραφικά που έχουν καταντήσει πλέον τόσο γελοία. Ο μόνος ρατσισμός είναι εναντίων των Ελλήνων!

Οι λαθρομετανάστες και ειδικά οι Μουσουλμάνοι ΔΕΝ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ στους ντόπιους πληθυσμούς,πουθενά και σε καμία χώρα. Δεν προσαρμόζονται και αυτοί είναι που θα αλλάξουν εμάς σε διάφορους τομείς (όπως και με τα κοτόπουλα με τα πιστοποιητικά “ΧΑΛΑΛ”). Εύχομαι μια Καλή Χρονιά σε όλους τους ‘Ελληνες, και μακάρι η πατρίδα μας να δει στο μέλλον μια άσπρη μέρα με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής που είναι η μόνη μας ελπίδα.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Με τιμή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ.
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Νέα Χαλκηδόνα Αττικής

ΠΗΓΗ

Exit mobile version