Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κόσμος του παραμυθιού του Αντώνη Σαμαρά θα σκάσει το 2013

paramythas

 

Ο κόσμος του παραμυθιού, στον οποίο ζει ο κ. Σαμαράς, θα συνεχιστεί νομίζει ο ίδιος και το 2013.Όχι όμως στην Ελλάδα και όχι με τους Έλληνες. Μόνο κοινωνικό και πολιτικό το ρίσκο που αντιμετωπίζει η συγκυβέρνησή του και όχι επενδυτικό γράφεται από τα καταχρεωμένα ΜΜΕ που περιμένουν κάνα θαλασσοδάνειο τύπου Ψυχάρη για να μην κλείσουν. Μάλιστα, είδαμε τις τεράστιες επενδύσεις που έγιναν από επενδυτές (με αραβικές κελεμπίες και μη) που πιστεύουν ακράδαντα στο μέλλον της Ελλάδος και έφεραν τα λεφτά τους για να τα ρίξουν στην οικονομία μας. Προσφέροντας εκατοντάδας χιλιάδες ουσιαστικές, παραγωγικές δουλειές, δημιουργώντας γνώση, παράγοντας πλούτο για την οικονομία μας και υψηλά εισοδήματα για τους Έλληνες εργαζόμενους. Όλα αυτά στην σφαίρα της φαντασίας του κ. Σαμαρά και των συν αυτώ.
Ενός πολιτικού ανδρείκελου, το οποίο από το πουθενά το έβγαλαν πρόεδρο ενός φαλιρισμένου κομματιδίου (της νδ) και κατόπιν πρωθυπουργό. Για να συνεχίσει έτσι (μετά τον συγκάτοικο ΓΑΠ) την εκτέλεση του νοσηρού του πλάνου ενάντια στην χώρα μας. Έχετε ξαναδεί αλήθεια πρωθυπουργό της Ελλάδος να ντρέπεται να κρεμάσει την σημαία της χώρας του έξω από την κύρια κατοικία του; Και όμως, αν περάσετε από τον Πύργο της οικογενείας του στην Κηφισιά, δεν θα δείτε ούτε Ελληνικό σημαιάκι απέξω. Μέχρι και η ασφάλειά του γελάει μαζί του. Πιάστε την συζήτηση και θα εκπλαγείτε! Τι να πουν και τα παιδιά… Μήπως σε κυνηγούν Τόνυ και εσένα προς απαγωγή οι διαστημικοί εκτελεστές, επειδή σώζεις την χώρα μας με τόση μεγάλη επιτυχία;

Μόνο σας μέλημα φαίνεται να είναι οι μπίζνες στο φιλέτο της παραλιακής μέσω του Ελληνικό Α.Ε., διοίκησης και εποπτείας του εξαδέλφου σας, αυτού του τραπεζίτη που σπεύσατε να εκλέξετε και βουλευτή (στην γνήσια γραμμή της δεξιάς γαλαζοαίματης οικογενειοκρατίας), Νότη Μηταράκη. Μέχρι και τα Τροϊκανά «συνεταιράκια» σας το κατάλαβαν και σας κράζουν…  Κύριε Σαμαρά, μας έχετε καταστρέψει. Μας έχετε φτάσει σε τέτοιο σημείο ένδειας που δεν έχουμε πια να περιμένουμε τίποτα, να ελπίζουμε σε τίποτα. Καταλάβετε πως αν δεν ανατρέψετε άρδην την κατάσταση εντός τριμήνου, τότε η μήνη του Λαού θα κατευθυνθεί όλη στο πρόσωπό σας. Και επειδή μια τέτοια ανατροπή δεν πρόκειται να γίνει, ενώ έρχονται χαράτσια και μειώσεις μισθών από τον Ιανουάριο που όμοιά τους δεν έχουμε ξαναδεί, το ρίσκο σας λοιπόν είναι ακριβώς κοινωνικό και πολιτικό! Και θα σκάσει στο πρόσωπό σας με τρόπο εκκωφαντικό.

Τα τεχνάσματα πλασματικής ανόδου (μέσω ανακύκλωσης) του χρηματιστηρίου μας αφήνουν αδιάφορους. Τα τεχνάσματα της δήθεν άφιξης μεγαλοεπενδυτών μας προκαλούν πλέον μόνον γέλια. Τα τεχνάσματα δημιουργίας μιας ουτοπικής πραγματικότητας από τα μιντιακά παπαγαλάκια σας μας οργίζουν! Ακούστε την συμβουλή μας και φύγετε πριν να είναι αργά. Οι προστάτες που σας ανέδειξαν θα σας αφήσουν και εσάς σύντομα να «στεγνώσετε» απέναντι από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος δεν ανέχεται να είναι αυτός και η χώρα του καρυδότσουφλα στην φουρτούνα. Απαιτούμε εδώ και τώρα διακυβέρνηση της χώρας και της οικονομίας μας από χέρια στιβαρά, χέρια εθνικά. Χέρια που δεν φοβούνται ούτε τους εγχώριους, ούτε και τους ξένους νταβατζήδες. Χέρια που ζουν για να τιμούν σημαία και πατρίδα.

Οικονομικός Παρατηρητής

πηγή

Exit mobile version