Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Η βία που ασκείται στα σχολεία εναντίον των Ελλήνων μαθητών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η προπαγάνδα είναι πλέον καθημερινή τακτική. Οι καθηγητές, ανθέλληνες αριστεροί  στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν αρκούνται στην αντιρατσιστική…ανθρωπιστική προπαγάνδα των σχολικών βιβλίων. Θέλουν να ευνουχίσουν τελειωτικά τους μαθητές. Πριν από μερικές μέρες στο 4ο Λύκειο Κέρκυρας εισέβαλαν δύο «καημένοι» Πακιστανοί τους οποίους κατεδίωκε περιπολικό της αστυνομίας. Σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι και η καθηγήτρια τους είδε έξω από την αίθουσα. Τα σχόλια είναι νομίζω περιττά…Οι καθηγητές όχι μόνο υποβάθμισαν το περιστατικό, αλλά κάποιοι συνεχίζουν απτόητοι τον αφελληνισμό της παιδείας. Θέλουμε πίσω τα σχολεία μας! Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας!  Έξω οι λαθρομετανάστες και οι ανθέλληνες καθηγητές από τα σχολεία!

Ρ. Τ.
Υποστηρίκτρια

Με λένε Χρυσαυγίτη!

Δυστυχώς, μεγαλώνοντας κανένας δεν με ενημέρωσε ότι το να υπηρετήσω την ΠΑΤΡΙΔΑ ως ένστολος και να δημιουργήσω τρίτεκνη οικογένεια θα αποτελούσε έκνομη συμπεριφορά για την οποία θα πρέπει εντέλει να τιμωρηθώ παραδειγματικά. Είμαι ένστολος και εργάζομαι “αντιπαραγωγικά” σε ακατάστατο ωράριο, χωρίς να γνωρίζω Κυριακές και Αργίες με μισθό ανέκδοτο, ενώ επιπρόσθετα αναγκάζομαι επειδή “υπεραμοίβομαι” να καταβάλω δυσβάσταχτα τροφεία σε παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά μου και να καλούμαι επιπλεόν να ανταποκριθώ με ελάχιστη οικονομική δύναμη στις ανελαστικές δαπάνες της οικογένειας (εκτός αν τα Ελληνόπουλα είναι υποχρεωμένα να μεγαλώνουν χωρίς γάλα και την απαραίτητη τροφή). Για τη διασκέδαση και την ψυχική αποφόρτιση δεν θα κάνω λόγο καθόσον αυτή πλέον περιορίζεται σε “εξόδους” στη βεράντα.

Κύριε Γενικέ Γραμματέα , συνεχίστε τον αγώνα σας και ενημερώστε άπαντες στο κοινοβούλιο ότι ΔΕΝ θα το σκύψουμε το κεφάλι, είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα παλέψουμε όσο μπορούμε.

Μετά τιμής
Ένας υποστηρικτής

Κέντρο Βίζενταλ: 6ος μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού η Χρυσή Αυγή

Μήνυμα Ελπίδας

Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες. Ο Αγώνας της απελευθέρωσης της πατρίδας μας που γίνεται από το μεγάλο κίνημα, το Ελληνικό Εθνικιστικό ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να συνεχιστεί μέχρι Νίκης. Η μόνη μας ελπίδα, η μοναδική ελπίδα του ΛΑΟΥ μας η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική δύναμη που θα γκρεμίσει το διευθαρμένο κράτος που εγκαθίδρυσαν εις βάρος των Ελλήνων και σε αυτό πιστεύω και εγώ και πολλοί Έλληνες. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός μας, Ζήτω η Ελλάδα μας
Με αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Ένας συναγωνιστής που δεν φοβάται κανέναν και αγαπάει την πατρίδα του.
ΠΕΤΡΟΣ Ζ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι “Πρωταγωνιστές” με τον Ν. Μιχαλολιάκο η εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση το 2012

ΑΡΧΗΓΕ, ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ Κ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΥΝ/ΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Π., ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version