Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φοροαρπακτική επίθεση της κυβέρνησης Σαμαρά στα ακίνητα των Ελλήνων

b24298e43f45fb1a6ac634157ddb92cd_xl__article

 

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το έτος 2013, θα είναι έτος ενάρξεως της Αναγέννησης της χώρας. Λίγες μόλις μέρες μετά, ο δοκιμαζόμενος και εξαθλιωμένος Ελληνικός Λαός, ετοιμάζεται να υποστεί ακόμη μια φοροεισπρακτική επίθεση, από την συγκυβέρνηση μαριονέτα, των διεθνών τοκογλύφων.

Πρώτα απ’ όλα, οι Έλληνες φορολογούμενοι, καλούνται να πληρώσουν τις δύο δόσεις του τέλους ακινήτων του 2012, το λεγόμενο χαράτσι, το οποίο πληρώνεται μέσω της ΔΕΗ. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, θα πρέπει να καταβληθεί και η πρώτη δόση του ΦΑΠ του 2010. Μέσα στο 2013, θα πρέπει επίσης να καταβληθούν οι ΦΑΠ για τα έτη 2011 και 2012. Εντός του 2013, θα πρέπει να καταβληθεί και το νέο ενιαίο τέλος ακινήτων, στο οποίο θα συμπεριληφθούν και τα αγροτεμάχια. Τα αγροτεμάχια, θα πρέπει να δηλωθούν από τους ιδιοκτήτες τους, εντός του πρώτου διμήνου του τρέχοντος έτους. Καθίσταται σαφές, ότι εξαιτίας των ακινήτων, θα επιβαρυνθεί περαιτέρω και ο φόρος εισοδήματος.

Επιπλέον, θα υπάρχει αυτοτελής φορολόγηση στο εισόδημα από ακίνητα, ενώ θα καταργηθούν οι απαλλαγές από τους τόκους των στεγαστικών δανείων. Καθίσταται σαφές, πως η συγκυβέρνηση του ξεπουλήματος της Εθνικής περιουσίας και της εξαθλίωσης του Λαού μας, στρέφεται με απύθμενο μίσος κατά της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Στο επίκεντρο της φοροεπιδρομής του Καθεστώτος, θα βρεθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι και θα επωμισθούν τεράστια φορολογικά βάρη. Η ιδιοκτησία, αποτελεί προφανώς στόχο των διεθνών τοκογλύφων και η πρόθυμη και δουλοπρεπής κυβέρνηση Σαμαρά, ικανοποιεί πλήρως και κατά γράμμα, τις παράλογες απαιτήσεις τους.

Έτσι εννοεί ο κύριος Σαμαράς την αναγέννηση της Ελλάδος, μέσα στο 2013… Είναι πασιφανές, ότι η αναγέννηση την οποία ο πρωθυπουργός διατυμπανίζει, αφορά μάλλον τη διεθνή συμμορία των τοκογλύφων, παρά την Πατρίδα μας. Η γη και η ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού, πρέπει να ξεπουληθεί στους δανειστές του μεταπολιτευτικού κράτους. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος της συγκυβέρνησης των ανδρείκελων. Αν όχι νωρίτερα, τουλάχιστον την περίοδο της έναρξης της κατάθεσης των φορολογικών δηλώσεων του οικονομικού έτους 2012(την προσεχή άνοιξη), ο Ελληνικός Λαός θα έχει φτάσει στα όριά του και η κυβέρνηση Σαμαρά, θα αρχίσει να καταρρέει, συνεπεία της θρασύτατης και στυγνής φοροεπιδρομής της, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

πηγή

Exit mobile version