Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βανδαλισμοί σε νεκροταφείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

agi theodori

Ένα φαινόμενο άκρως ανησυχητικό είναι και αυτό που βιώνουμε όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, των βανδαλισμών σε Χριστιανικά μνημεία. Παλαιότερα είχαν γράψει και άσεμνα συνθήματα έξω από Εκκλησίες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι ιερόσυλοι σπάνε παγκάρια, εικόνες, ιερά κλπ.

Πρόσφατα μαθαίνουμε ότι “άγνωστοι” έσπασαν μαρμάρινους σταυρούς, τις πλάκες και τα τζάμια από τουλάχιστον πέντε τάφους, σε νεκροταφείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των ανθρώπων, που πήγαν να επισκεφθούν τα μνήματα των δικών τους. Oι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Για το τόσο ευαίσθητο θέμα η βουλευτής Β΄Αθηνών Ελένη Ζαρούλια, στο πρόσφατο ταξίδι της στο Στρασβούργο, στην επιτροπή “Ισότητας και μη διακρίσεων των φύλλων”, στην πρόταση ψηφίσματος του κ. Valeriu GHILETCHI, μέλος από την Μολδαβία, σχετικά με το θέμα Αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση στο Χριστιανισμό, ψήφισε υπέρ στο να γίνει μνεία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για να συζητηθεί  αυτό το σπουδαίο ζήτημα  και στην ψηφοφορία κέρδισε με 11 ψήφους υπέρ έναντι 9 κατά. Να σημειωθεί ότι στην ίδια επιτροπή ήταν και η βουλευτής Γιαννακάκη της ΔΗ.ΜΑΡ., η οποία ψήφισε κατά! Η εν λόγω βουλευτής μάλιστα έδωσε και γραπτή συνέντευξη στο περιοδικό “Βουλή και Ευρωβουλή” και αποκαλεί την Χρυσή Αυγή “εγκληματική συμμορία“. Η ίδια υπέγραψε χαρτί υπέρ της ομοφυλοφιλίας και όταν η Συναγωνίστρια Ζαρούλια της ευχήθηκε “με ένα καλό γαμπρό” για τον γιο της έγινε θηρίο αυτή η τόσο προοδευτικιά. Αυτό είναι ενδεικτικό από ποιόν χώρο προέρχονται οι βάνδαλοι, άθεοι, ιερόσυλοι και που το κράτος οφείλει να τους απομονώσει από μία ευνομούμενη  κοινωνία. Είναι τα αριστερίστικα μιάσματα, που μόνο μίσος και εκδικητικότητα έχουν για κάθε τι που έχει σχέση με την Οικογένεια, την Θρησκεία και την Πατρίδα.

Χρέος μας είναι να τους ξεμπροστιάζουμε στο σύστημα και με κάθε νόμιμο τρόπο να τους θέσουμε στο περιθώριο, όπου και ανήκουν. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ, ΤΑ ΗΜΕΡΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ! 

Exit mobile version