Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Πόσο γελοίοι μπορεί να είναι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Πράγματα της καθημερινότητας είπε ο Σκουρλέτης ότι είναι οι μολότοφ και τα λοιπά δολοφονικά εργαλεία της γιάφκας της ΑΣΟΕΕ. Υπάρχει πραγματικά έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα που να γνωρίζει τις θέσεις τους και που να στηρίζει αυτούς τους καραγκιόζηδες; Θυμάμαι στο μεσοδιάστημα μεταξύ των δύο εκλογών συνομιλώντας με έναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έναν από τους φαινομενικά «φανατισμένος» διαπίστωσα με έκπληξη, παρόμοια με την δική του, ότι δεν γνώριζε καμμία από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε σημαντικά θέματα της καθημερινότητας μας. Ο άνθρωπος αυτός όταν έμαθε τις θέσεις που του έκρυβαν επιμελώς τα ΜΜΕ, παρουσιάζοντας ένα ψευδεπίγραφο «αντιμνημονιακό» προφίλ για τον ΣΥΡΙΖΑ, ορκίστηκε ότι θα ψηφίσει οτιδήποτε άλλο, παρά αυτούς τους φαιδρούς. Οι Έλληνες, θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν πολύ περισσότερο την ψήφο τους. Άλλωστε η πληροφορία είναι συστατικό της δημοκρατίας που ευαγγελίζονται όλοι αυτοί οι «δημοκράταροι» του πόλου. Οπότε αν θέλουν δημοκρατία ας παρουσιάσουν τις πραγματικές θέσεις των κομμάτων. Τότε είναι σίγουρο ότι η Χρυσή Αυγή από το 7% των εκλογών και το 14% των δημοσκοπήσεων, ξαφνικά θα βρεθεί να διεκδικεί στα ίσια την κυβέρνηση. Αλλά δεν το κάνουν γιατί τους χαλάει την σούπα η Χρυσή Αυγή.

Κ.Α.

Καταργήθηκε φόρος! Ο πολυτελούς διαβίωσης…

Τους έπιασε η «ευαισθησία» εκεί στα κανάλια και στα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα επειδή η Χρυσή Αυγή είπε την αλήθεια για τον Παπούλια. Φτάσαν, μάλιστα, και στο σημείο να υιοθετήσουν σύσσωμα τα ΜΜΕ την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ως άρθρο τους. Κοινώς μας αποδεικνύουν για άλλη μία φορά πως τα μεγάλα εκδοτικά «τράστ», είναι γραφεία τύπου του ΠΑΣΟΚ και όλων αυτών που τόσο καιρό προωθούσαν τα συμφέροντα τους. Λογικό και δίκαιο. Όμως λογικό και δίκαιο επίσης το να τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι Έλληνες πολίτες. Αντικρουόμενα συμφέροντα αγαπητοί. Ακόμα και με τους νόμους του φιλελευθερισμού έχουμε κάθε δίκαιο εμείς οι Έλληνες να σας εχθρευόμαστε και να σας φτύνουμε. Τα συμφέροντα σας είναι εναντίον μας και τα δικά μας εναντίον σας. Οπότε συνταχθείτε όλα τα λαμόγια σε ένα στρατόπεδο και όλοι οι Έλληνες στο άλλο, να δούμε ποιος θα κερδίσει.

Λ.Φ.

Αλβανός έμπορος ναρκωτικών έδινε διαταγές σε επίορκους Έλληνες (;) αστυνομικούς

Τολμάνε και μιλάνε και προκαλούν οι αλβαναράδες, οι απολίτιστοι και προκαλούν την Χρυσή Αυγή. Ας πάνε να μαζέψουν όλους τους δολοφόνους που έχουν κατακλύσει την Ελληνική επικράτεια και μετά ας μιλήσουν. Και τι κάνει το ΥΠΕΞ; Σιωπά γιατί έχει κλείσει συμφωνία με την αλβανική κυβέρνηση για αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Προσκυνά τους αλβανούς και τους αφήνει να καθυβρίζουν ακόμα και τα κόκκαλα των νεκρών μας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα στενά κομματικά συμφέροντα του Αντωνάκη και της πολιτικής παράταξης του «Η Κύπρος κείται μακράν». Σαν δεν ντρέπονται! Και διπλή ντροπή στα ορφανά του λεγόμενου εθνικού χώρου, είτε πρόσκεινται στον Καρατζαφέρη, τον Καμμένο ή σε άλλα ραμολιμέντα του εθνικού χώρου, που τολμάνε και μιλάνε για την Χρυσή  Αυγή, μόνο και μόνο επειδή τα παίρνουν χοντρά! Ας το βουλώσουν επιτέλους!

Σ.Ν.

Πρώτο Θέμα: “Πρόσωπο της χρονιάς ο Νίκος Μιχαλολιάκος”

Αναρωτιέμαι πραγματικά, Συναγωνιστές, και καλά θα κάνουν να αναρωτηθούν το ίδιο όλοι οι Έλληνες. Έρχονται αυτή την περίοδο πολλές προτάσεις για αντιμετώπιση του Ελληνικού χρέους και της κρίσης. Χιλιάδες απατεώνων, νέων ψευδοπροφητών ισχυρίζονται πως έχουν την λύση στο «ελληνικό πρόβλημα» και πως διαθέτουν την «μοναδική» συνταγή για να αποπληρωθεί αυτό το χρέος. Όμως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει παρουσιάσει το πρόβλημα στην ολότητα του, μιλώντας για κρίση αξιών και προτείνοντας ευθέως την αναδιάρθρωση όχι του χρέους, αλλά των παθογενειών της ελληνικής κοινωνίας. Αλήθεια, ας πούμε ότι με ένα μαγικό ραβδάκι κάποιος σβήσει το χρέος και αύριο ξεκινήσει και πάλι η ελληνική κοινωνία, με ρευστότητα, με τράπεζες που να δίνουν δάνεια, με τους παλαιούς πολιτικούς και τις παλιές νοοτροπίες. Πόσος καιρός θα χρειαζόταν για να πάρουν αυτή την κατάσταση τα λαμόγια και να δημιούργησουν ένα παρόμοιο, αν όχι μεγαλύτερο , χρέος; Για να φτιάξουν το σημερινό απαιτήθηκαν πολλά χρόνια δίαλυσης υποδομών και υποδούλωσης της Ελληνικής Κοινωνίας. Τώρα αυτά δεν θα τα έχουν, οπότε σε 3-4 χρόνια θα τα έχουν κάνει και πάλι όπως είναι τώρα. Οπότε οι ψευδοπροφήτες ας σωπάσουν και ας αντιληφθούν οι Έλληνες ότι η Χρυσή Αυγή θα πρέπει να αφεθεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα της για αναγέννηση της Ελληνικής Κοινωνίας. Τότε μόνο υπάρχει η ελπίδα αλλαγής.

Ι.Ρ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version