Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πέμπη Φάλαγγα εντός των Τειχών

mko-anthelinismou__article

Όπου αδυνατούν να φτάσουν τα αριστερά και δεξιά κόμματα της προδοσίας και του ανθελληνισμού, αναλαμβάνουν δράση οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Μια εξ αυτών, το ”Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι”, οργάνωση η οποία έχει πολλάκις κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή, προσέφυγε στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ευρώπης, αιτούμενη να καταργηθεί ο θρησκευτικός όρκος στα Ελληνικά δικαστήρια!

Οι προσφεύγοντες στο ευρωπαϊκό δικαστήριο υπεύθυνοι της Μ.Κ.Ο., διαμαρτύρονται για την υποχρέωση των μαρτύρων στα ελληνικά δικαστήρια, να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. Είναι βέβαια γνωστό, ότι αν κάποιος το επιθυμεί, δύναται να δώσει πολιτικό όρκο ή επιπλέον, αν ανήκει σε άλλο θρήσκευμα(π.χ. Ισλάμ), δύναται να ορκιστεί στο Κοράνι.

Παρά ταύτα, θα πρέπει κάποια στιγμή, οι κύριοι αυτοί των παχυλά (μέχρι πρότινος) επιδοτούμενων μη κυβερνητικών οργανώσεων, να ενημερωθούν πως η Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη είναι η επίσημη θρησκεία αυτού του Κράτους και αυτό ορίζεται συνταγματικά.

Εν τούτοις, οι υπεύθυνοι της εν λόγω Μ.Κ.Ο., υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.

Επιπλέον, στην προσφυγή τους κατά της Ελλάδος, στρέφονται και κατά των Χριστιανικών συμβόλων, τα οποία βρίσκονται εντός των δικαστικών αιθουσών, ενώ τονίζουν πως όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, γεγονός που θέτει αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους!

Υπενθυμίζεται, ότι η Μ.Κ.Ο. ”Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι”, έχει παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, σε 48 ποινικές υποθέσεις, όπου το Ελληνικό Κράτος κατηγορήθηκε για ”παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Καθένας δύναται πλέον να αντιληφθεί, τον ξεκάθαρα διαβρωτικό ρόλο των Μ.Κ.Ο., οι οποίες επιδοτούνται από τον Ελληνικό Λαό, για να στρέφονται εναντίον του.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version