Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Η ύπουλη προπαγάνδα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Πάνε λίγοι μήνες, που το πολιτικό σύστημα (έτσι όπως ήταν δημοκρατικά διαμορφωμένο) άρχισε να γκρεμίζεται. Οι εκλογές, μπορεί να έβγαλαν συνεταιρισμούς αριστερών και δεξιών κομμάτων, για να μπορέσει αυτό το σύστημα να συνεχίσει να ασκεί κυβέρνηση, όμως ο κόσμος αντιλήφθηκε πλέον πως με αυτούς εδώ τους «δημοκράτες», η χώρα τούτη οδεύει προς ολοταχώς στην κατάρρευση.

Από την άλλη, με την είσοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο, εισήλθε επιτέλους μια ΕΘΝΙΚΗ φωνή μέσα στη βουλή, την οποία είχαν εγκαταλείψει και στην κυριολεξία ευτελίσει οι μέχρι πρότινος πολιτικοί κόλακες των μοντέρνων και εκσυγχρονισμένων κεντροαριστερών και κεντροδεξιών κομμάτων, κάτι που όταν ήταν αναμενόμενο, τάραξε τα ήρεμα νερά του μέχρι πρότινος μεταπολιτευτικού θεσμού.

Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά στη μεγάλη αλλαγή. Όσο ποιο πολύ ενισχυθεί η ΕΘΝΙΚΗ – ΛΑΪΚΗ φωνή μέσα στο κοινοβούλιο, υπό την εκπροσώπηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο καλύτερα και αποτελεσματικότερα, θα μπορέσει να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, που είναι να μπορέσει αυτή η χώρα να κρατήσει την εθνική της κυριαρχία και τη φυλή της ανόθευτη και αναλλοίωτη.

Υπάρχει βεβαίως το ζήτημα της προπαγάνδας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία μάλιστα δημιουργείται και συντηρείται με τον πιο χυδαίο τρόπο, όμως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξέρουν…Ξέρουν τα παραμύθια που τους ποτίζει το σύστημα και τα φερέφωνα τους, ξέρουν πως ήρθε η ώρα, το έθνος να βγει νικητής, ξέρουν πως δεν θα πέσουν αμαχητί και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε και από το αδιέξοδο να βγούμε, αλλά και να κρατήσουμε την σημαία της πατρίδος μας ψηλά.

Χαιρετίζω όλες τις προσπάθειες των τοπικών οργανώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εύχομαι να συνεχιστούν οι προσπάθειες, ώστε να μπορέσει να καταλάβει όλος ο κόσμος, πως το παν δεν είναι να είσαι πολιτικός, είναι να είσαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, να βάζεις πάνω από όλα την πατρίδα και το έθνος. Καλή χρονιά και καλό αγώνα σε όλους τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτή τη νέα χρονιά, αλλά και σε όλους τους συναγωνιστές.

Γιάννης από Μέγαρα

Ξεσηκωμός κατά Ρομά στο Αιτωλικό –  Στο πλευρό των κατοίκων η Χρυσή Αυγή

Το συνάλλαγμα των λαθρομεταναστών

Καλησπέρα σας
Σας στέλνω τον παρακάτω προβληματισμό, επειδή πιστεύω ότι μόνο εσείς από τους υπάρχοντες πολιτικούς μηχανισμούς μπορείτε να δώσετε κάποια συνέχεια και να μεταφέρετε το ερώτημά μου ενδεχομένως και στη Βουλή. Βλέπω καθημερινά στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου και σε ένα γραφείο μεταφοράς χρημάτων Western Union (από τα οποία έχει γεμίσει κάθε γειτονιά της Ελλάδας), ουρές από Πακιστανούς και άλλους λαθρομετανάστες οι οποίοι περιμένουν να μεταφέρουν χρήματα στο εξωτερικό και διαπίστωσα από πού προέρχεται η μεγαλύτερη οικονομική αφαίμαξη της Ελλάδας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από τότε που πρώτος ο Ανδρέας Παπανδρέου άνοιξε τα σύνορα της Ελλάδας στους «νόμιμους» και παράνομους μετανάστες μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα ζουν και εργάζονται πολύ παραπάνω από 1.000.000 μετανάστες. Αυτοί εάν κερδίζουν ημερησίως 30 ευρώ κατά μέσο όρο ο καθένας μας κάνουν 30.000.000 ημερησίως μαύρα χρήματα και αφορολόγητα. Αυτά τα χρήματα το μήνα μας κάνουν 900.000.000. Εάν από από αυτούς οι μισοί στέλνουν τα χρήματά τους στις πατρίδες τους ή τους δουλέμπορους μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Ελλάδα χάνει μηνιαίως πάνω από 500.000.000 ευρώ.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί επιτρέπουν σε όλους αυτούς να βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό ανεξέλεγκτα; Γιατί αυτά τα ποσά δεν τα φορολογεί κανείς; Γιατί ένας Έλληνας που πιθανόν να έβγαλε στο εξωτερικό 50.000 ευρώ (πολύ λιγότερα από ένα Πακιστανό που εργάζεται στην Ελλάδα επί 5 χρόνια ) και κάνει δήλωση στην εφορία και είναι νομοταγής, να αντιμετωπίζεται χειρότερα από τους αλλοδαπούς;

Ευχαριστώ
Νίκος Σ.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Δεν υπάρχει αλβανικό έθνος – Ο Έλληνας Γεώργιος Καστριώτης

“Για κάποια ελληνόπουλα ο “Άη Βασίλης” φέτος φορούσε μαύρα: Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας”

Καλησπέρα συναγωνιστές,

Διαβάζοντας το άρθρο Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας ένιωσα μια ανατριχίλα και μερικά δάκρυα χαράς κύλησαν από τα μάτια μου. Αυτοί είναι οι Έλληνες που ξέρω, σε αυτούς βλέπω την ελπίδα, αυτοί είναι τα αδέρφια μου, αυτός είναι ο Ελληνικός Λαός. Αυτά είναι μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και όχι φασιστικές αντιλήψεις. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς και πολλές ευχές προς όλους τους Έλληνες για ένα καλύτερο έτος,

Δημήτρης Ν. (Μαθητής)

Το νέφος της εξαθλίωσης

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ Ή ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΣΦΙΖΑΝ ΑΠΟ ΖΩΗ, ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΝΕΜΕΛΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΘΗ, ΑΞΙΕΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 39 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΗ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γ. Κ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version