Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

mixalis-arvanitis-apo-to-aigio-i-xrysi-avgi-tha-xedontiasei-tous-evraiofilous-politikous-pou-theloun-na-katastrepsoun-to-ethnos-1-315x236

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Μιχάλης Αρβανίτης έκανε ομιλία, το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία του κόμματος στο Αίγιο, με  αφορμή των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου μεταξύ Χρυσαυγιτών και αντεξουσιαστών-αντιφασιστών.

Με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής, ο κ. Αρβανίτης αποκάλεσε “πατενταρισμένους, ασυνείδητους προδότες” τους κυβερνώντες, που βρίσκονται στην εξουσία σήμερα, αλλά και τα τελευταία χρόνια, χαρακτήρισε τα μεγάλα αθηνοκεντρικά ΜΜΕ “εβραιοκινούμενα και δούλους του Σιωνισμού” και προέβλεψε πως οι καταστροφείς της Πατρίδας ετοιμάζονται για μελλοντικό συμμοριτοπόλεμο!

Ο κ. Αρβανίτης έδωσε εξηγήσεις και για το πρόσφατο περιστατικό που περιέγραψαν αρκετά ειδησεογραφικά sites και ΜΜΕ και που τον εμφάνιζαν να ψηφίζει υπέρ του “κλεισίματος” της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. “Η αισχρή τους προπαγάνδα δεν έχει τέλος” τόνισε ο βουλευτής, συμπληρώνοντας: “Εγώ είπα τέσσερις φορές μέσα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπου συμμετέχω, να μη συνεχιστεί η συζήτηση της υπόθεσης από την εν λόγω επιτροπή, αλλά να συσταθεί προανακριτική, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος παραγραφής, αλλά και να ασκηθεί ποινική δίωξη και ακολούθως οι προδότες να οδηγηθούν στα δικαστήρια και στη φυλακή. Αυτοί πήγαν να μας εμφανίσουν πως θέλαμε να κλείσει η υπόθεση. Όμως, με τη δική μας ψήφο τελικά αποφασίστηκε η σύσταση προανακριτικής επιτροπής”. Στη συνέχεια, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το ότι την επόμενη κιόλας μέρα, ήρθε η γνήσια λίστα Λαγκάρντ και πλέον όλα τα κόμματα μίλησαν για την αναγκαιότητα προανακριτικής επιτροπής, υπό το βάρος των εξελίξεων. “Είμαι υπερήφανος για αυτό, γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε στρατιώτες. Αυτοί είναι Κοινοβούλιο προδοτών!” Και ολοκληρώνοντας το θέμα, σημείωσε πως την άλλη εβδομάδα, θα αναγνωστεί από τον πρόεδρο της Βουλής επιστολή του με τις θέσεις του ιδίου.

Όσον αφορά τη διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής, εμφανίστηκε αμείλικτος: “Θα είμαστε αμετακίνητοι για το ξεδόντιασμα των προδοτών της χώρας. Και δεν θα καλέσουμε μόνο τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλους, όπως τους κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλο και άλλους. Δεν ξέρω αν θα έρθουν με 32 δόντια, πάντως θα φύγουν με πολύ λιγότερα και αυτό σας το εγγυώμαι!”.

Για το ρόλο του Σιωνισμού στο σχέδιο εξόντωσης της χώρας, ο κ. Αρβανίτης ήταν σαφέστατος: “Οι εβραίοι μας μισούν, γιατί σε πρόσφατη έρευνα οι Έλληνες εμφανίστηκαν έκτοι σε λίστα εχθρών του εβραϊσμού. Κάνουν λάθος. Δεν είμαστε έκτοι. Είμαστε πρώτοι, γι’αυτό και βάλθηκαν να μας καταστρέψουν κάνοντάς μας πειραματόζωα. Και οι κυβερνώντες είναι όλοι δούλοι των εβραίων. Εμείς όμως δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή του Έθνους μας.
Η Ελλάδα είμαστε εμείς και θα δώσουμε τα πάντα για εμάς και τους απογόνους μας. Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν το αύριο των παιδιών μας, που κατήργησαν από το σχολείο την εκμάθηση των αρχαίων ελληνικών και οι μαθητές πια δεν μπορούν να μιλήσουν την τελειότερη γλώσσα του κόσμου και μιλάνε greeklish, ενώ δεν τους μαθαίνουν την ιστορία μας”. Παράλληλα, μίλησε ανοιχτά για επερχόμενο συμμοριτοπόλεμο που καλλιεργείται εντέχνως: “Δεν θα είναι εμφύλιος, γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες και δεν έχουν Ελληνική ψυχή. Δείγμα του τι έρχεται ήταν και η επίθεση προς τα γραφεία μας στις 28 Δεκεμβρίου”.

Τέλος, ο κ. Αρβανίτης κάλεσε σε συστράτευση σε μια γροθιά, όλων των Ελλήνων “με την πεποίθηση πως ακολουθούμε δρόμο θυσίας, για να επανακτηθούν οι χαμένες μας αξίες και αρχές”. Αλλά πρώτα απ’όλα “πρέπει να κλείσουμε τα σύνορά μας, όχι για να απομονωθούμε αλλά για να μην μπαίνουν αυτές οι ορδές των αλλοφύλων ανεξέλεγκτες, ώστε να νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας και να αγκαλιάσουμε τη γη μας με στοργή, για να σωθούμε όταν φτάσουμε στο έσχατο σημείο και τον όλεθρο που μας φέρνουν οι εβραιόφιλοι προδότες”.

Και αυτό θα γίνει “με τη βοήθεια του Θεού και της Θείας Πρόνοιας, στην οποία ακράδαντα πιστεύω και την οποία συνεχώς επικαλούμαι όπου έχω την τιμή να ομιλώ” κατέληξε ο βουλευτής.

Exit mobile version