Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Περί “Πλουραλισμού Δημοσιογραφίας”

Διαβάζοντας το άρθρο σας για την…ανεξάρτητη – αντικειμενική δημοσιογραφία που ασκεί ο ”ευνοούμενος” επί σειρά ετών ΜΕΓΑΛΟδημοσιογράφος (Κος) Νίκος Χατζηνικολάου, δεν εξεπλάγην, γιατί καταλαβαίνω ότι η μοναδική ελπίδα του Έθνους που αντικατοπτρίζεται στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Εθνικιστικό κόμμα που λέγεται Χρυσή Αυγή, έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο. Πόσο μάλλον ένα (υποτιθέμενο αυτοαποκαλούμενο) Larry King της Ελληνικής (κατευθυνόμενης) Δημοσιογραφίας, ο οποίος έχει ξεχάσει προ πολλού την καταγωγή του (Έβρος) και συμπεριφέρεται σαν μεγαλοαστός από ”Τζάκι”. Είναι κατευθυνόμενος, γυρολόγος καναλιών και πάντα ”επιπλέων” σε καθαρά νερά. Κάτι τέτοιοι τύποι μου δίνουν την αίσθηση ότι ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Εξάλλου ο Αρχηγός μετά το αποτέλεσμα των 2ων εκλογών είπε τη φράση ”ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”.

Γιώργος Κ.

Ποιοι φοβούνται την αύξηση της στρατιωτικής θητείας;

Ο πόλεμος που γίνεται εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι αντιληπτός και από ένα μικρό παιδί. Όλα τα ΜΜΕ παρέα με τα δεκανίκια του συστήματος στην πολιτική ενορχηστρωμένα καταστρώνουν συνεχώς πολιτικές αντιμετώπισης του… «φαινομένου της ανόδου του εθνικισμού». Κάθε μέρα, όλη μέρα, τα μηνύματα είναι κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ και άπειρα. Πολλές φορές υποσυνείδητα, άλλες φορές εξόφθαλμα.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι η πίστη και η ψυχή των ατόμων με τα οποία τα έχουν βάλει. Τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και άνοδοι ακόμα.

Α. Κ.

Θα αποκαλυφθεί αυτή η νέα “λίστα Λαγκάρντ”;

Συγχαρητήρια για τη νέα μορφή της κεντρικής σελίδας, είναι πάρα πολύ εύχρηστη και ό,τι ενδιαφέρει τον επισκέπτη είναι άμεσα προσβάσιμο. Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές που ασχολούνται καθημερινά με αυτήν, για τον κόπο τους και για το ότι ανιχνεύουν τον παλμό και τα ενδιαφέροντα όλων εμάς. Φτύνουμε όλους τους εμετικούς…θεματοφύλακες της δημοκρατίας και την αισχρή λογοκρισία τους. Μαζί σας μέχρι τη Νίκη σε κάθε τομέα.

Μαρία Μ.

Μια ζωή Λάκης, ο Λαζόπουλος

Με αηδία, οργή, θλίψη και αποτροπιασμό διαβάζω συχνά για διάφορα περιστατικά σε όλη την Ελλάδα, τριτοκοσμικών αλλοδαπών που ρημάζουν τα αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια μετατρέποντάς τα σε είδος προς βρώση. Να τους χαίρονται οι κυβερνήσεις του νεοέλληνα όλους αυτούς που μας κουβάλησαν και βγάζουν όλα τους τα βάρβαρα ένστικτα πάνω σε αθώες ψυχές στις γειτονιές μας που κάποτε ήταν ελληνικές. Ντροπή επίσης και για τους «Οικολόγους» με τις Μ.Κ.Ο. και τις επιχορηγήσεις που σφυρίζουν αδιάφορα σε τέτοια εγκλήματα και πολλές φορές σε διαδικτυακές στιχομυθίες μέχρι και δικαιολογούν (!) τους δράστες με το πρόσχημα της δήθεν φτώχιας. Διπλά μέτρα και σταθμά όπως πάντα, σε όλα τα θέματα, «προοδευτικοί» φωστήρες…

Θ. Λ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version