Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΙΕΡΟΘΕΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ!

Ούτε την Άγια Ημέρα του Αγιασμού των υδάτων δεν σεβάστηκε ο Ιερόθεος! 

ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος. «Είμαστε υπέρ της αγάπης, της πίστης και της ενότητας της κοινωνίας»!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ξαναδημιούργησε ένταση στην Ναύπακτο, ο κατήγορος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ιερόθεος, όταν κάτοικοι μαζεύτηκαν έξω από το Επισκοπείο και φώναζαν “Ανάξιος”!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.
Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό , αφήνοντας «σύξυλους» επισήμους και πιστούς! Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει «ντροπή σου» στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί.

Η στάση αυτή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου, δυσαρέστησε πολλούς πιστούς στην πόλη της Ναυπάκτου και αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της κόντρας του με το Μοναστήρι που κρατά χρόνια έχει διχάσει την τοπική κοινωνία.

Κατά τα άλλα το μόνο που ξέρει είναι να υβρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ αυτός δεν χρησιμοποιεί “φασιστικές μεθόδους”, όταν πρόκειται να θιχτεί η τσέπη του… Μας έδωσε λαμπρό παράδειγμα Χριστιανοσύνης με την αποχώρησή του!

Δεν έχει τον Θεό του ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου!

Exit mobile version