Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Σύμφωνα με τoν εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα ρόπαλα, τα κράνη, οι κουκούλες και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια αποτελούν αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Ανέκαθεν αυτοί οι “κύριοι” είχαν μια ιδιαίτερη σχέση με την βία και την τρομοκρατία, από τα διάφορα στελέχη τους που ήταν υπερασπιστές της 17Ν, μέχρι τα παιδιά του Κουράκη και τον γιο του Βούτση. Αυτοί θέλοντας να καλύψουν την αριστερή τρομοκρατία, εφευρίσκουν καθημερινά διάφορα ρατσιστικά κρούσματα Χρυσαυγιτών έναντι κάποιων κακόμοιρων λαθρομεταναστών, βέβαια ουδέποτε είδαν για παράδειγμα κάποιο ρατσιστικό κρούσμα κάποιου Πακιστανού που σκότωσε μια γιαγιά για μερικά ευρώ.

Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ όπως και των άλλων κομμάτων είναι να πολεμούν κάθε τι που έχει σχέση με το ελληνικό έθνος και κάθε τι που το υπερασπίζεται, γι’αυτό και πολεμούν τη Χρυσή Αυγή!

Ευχαριστώ.

Ιωάννης Λ.

Αίσχος! Δημόσια εκφράζει το αντιχριστιανικό του μένος ο Καμίνης

Η ώρα της γιορτής

Δεν ειμαι εναντίον των εορτών. Αντίθετα προσπαθώ να γιορτάζω όσο πιο ελληνικά και οικογενειακά μπορώ. Αλλά δεν πρέπει να χάνουμε το στόχο μας. Θα έρθει η σωστή μέρα για να γιορτάσουμε. Εκείνη τη μέρα οι Έλληνες θα έχουν εργασία και θα αμοίβονται αντίστοιχα με τη παραγωγικότητά τους. Εκείνη τη μέρα οι έννοιες της Πατρίδας, της Τιμής, της Αξιοπρέπειας και του Έθνους θα έχουν αποκατασταθεί. Η δικαιοσύνη θα προστατεύει τους Έλληνες και θα αναμορφώνει χωρίς να εκδικείται και να δημιουργεί κοινωνικά απόβλητα. Ο χρηματισμός των λειτουργών και ο ωχαδερφισμός θα είναι θλιβερές αναμνήσεις ενός αναρχοαριστεροθολωμένου παρελθόντος. Στα σχολεία θα διδάσκεται η γλώσσα κι η ιστορία του Γένους κι όχι προπαγανδιστικά τουρλού με στόχο να λησμονήσουν οι νέες γενιές τις ρίζες τους. Οι θάλασσες, οι ουρανοί και η γη μας θα φρουρούνται άγρυπνα από γαλανόλευκους στρατιώτες κι όχι από ξένες αστυνομίες και υποβαθμισμένους δημόσιους υπαλλήλους. Η οικονομία μας θα ειναι ελληνοκεντρική και θα στοχεύει στην οικονομική ευρωστία του κράτους των Ελλήνων κι όχι στον διεστραμμένο πλουτισμό τοκογλυφταράδων. Η διανόηση της κοινωνίας θα έχει θεραπευτεί από τα αριστερά και δήθεν ουμανιστικά δεσμά της και θα δίνει ελληνικό παλμό και ιδεώδη στο Λαό.

Ναι, θα ξημερώσει η μέρα που θα γιορτάσουμε στ’ αλήθεια. Όταν θα ξημερώσει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Δεν είναι μακρυά…

Μυρμιδών

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής ενάντια στο λαθρεμπόριο χαλκού – ΒΙΝΤΕΟ

Αιτωλικό, ΜΜΕ και λογοκρισία

Στις έσχατες μέρες της κομματοκρατικής και διεθνοποιημένης δημοκρατίας των τοκογλύφων στη Πατρίδα μας, η λογοκρισία δεν υφίσταται από το κράτος. Έχει μπεί στο πετσί των καθεστωτικών διευθυντών των κρατικών καναλιών και των ελεγχόμενων λόγω οικονομικών συμφερόντων και αλληλοεξυπυρέτησης με τους καθεστωτικούς των ιδιωτικών καναλιών της πλουτοκρατίας.

Η αγανάκτηση των Αιτωλών με τα πρόσφατα εκτεταμένα επεισόδια οργής των κατοικων για την ανεξέλεγκτη δράση των παρασιτικών «Ρομά» που ζουν απο την παρανομία και σε βάρος των Ελλήνων πολιτών δεν αποτελεί είδηση σε κανένα κανάλι. Τυχαία; Απλά, για να αποφύγουν την γενίκευση της υποβόσκουσας οργής των Ελλήνων, που μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτη τροπή αλλά και πιθανώς στροφή κατα του κράτους τυραννίας και εξόντωσης, θάβουν τα γεγονότα κατά το δοκούν. Χωρίς ιδιαίτερη εντολή. Αφού αποτελεί ένστικτο επιβίωσης μαφιόζικης συμπεριφοράς η απόκρυψη για την αποσόβηση. Ομού μετά του πλασαρίσματος των “επιτυχιών” της κυβέρνησης όπως το αστρονομικό νούμερο 1000 (ακριβώς!) επαναπατρισθέντων λαθρομεταναστών που ο αποτελεσματικότατος Δένδιας κατάφερε, και η “τιμωρία” στο όνομα της…κάθαρσης και ανανέωσης του πολιτικού κόσμου, επιλεκτικά μόνον των ήδη καμένων και ανενεργών πλέον πολιτικών. Παράλληλα με την τρομοκρατία δια των νέων επερχόμενων φόρων καθώς και του…τρισμέγιστου κινδύνου εκφασισμού της κοινωνίας μας από τη “ναζιστική” Χρυσή Αυγή.

Είναι προφανής η μέθοδος εξουδετέρωσης της λαϊκής οργής. Δεν χρειάζεστε καθοδήγηση από τους Σιωνιστές. Διότι οι μαφιόζοι πολιτικοί και οι εγχώριοι ληστομεγιστάνες είστε γαλουχημένοι και πεπειραμένοι πλέον συνεργοί και συνένοχοι. Το σύστημα δουλεύει στον αυτόματο. Ως πότε;

Η Χρυσή Αυγή μπροστά και ο λαός να ακολουθεί, έρχονται. Μην προσπαθείτε άλλο. Παραδοθείτε όσο ειναι καιρός για να γλυτώσετε από την οργή του Έλληνα. Η συνθηκολόγηση αποτελεί σόφρωνα κίνηση. Αλλα, δυστυχώς, εντολοδόχοι είσαστε εσείς. Θα σας θυσιάσουν τα μεγάλα αφεντικά σας. Άλλωστε καλά φάγατε μέχρι τώρα. Τώρα πλησιάζει η ώρα της θυσίας σας. Έτσι είναι το λαβείν και δούναι.

Ροϊδοδήμος Γεώργιος

Τα παίρνουν από μικρο-οφειλέτες και όχι από τους κλέφτες της δημόσιας περιουσίας

MIA ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ

ΕΙΜΑΙ 63 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΖΗΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ). ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ, ΙΔΑΝΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ «ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ», ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ. ΕΖΗΣΕ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΕΝΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ «ΧΟΥΝΤΑΣ». ΑΠΟ ΤΟ 78-79 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ. ΓΙΑ ‘ΜΕΝΑ, ΤΟΥΣ ΛΕΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ), Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΤΕ, ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΛΠΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ.

ΔΗΜ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version