Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας δουλεύουν. Άνοιξε «τρύπα» στην γέφυρα «Καλατράβα» την ώρα που οι γέφυρες και δρόμοι της ΜΟΜΑ ακόμα ζουν ….

1

 

Με την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων αρχίζουν σταδιακά να αποκαθίστανται τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την προχθεσινή έντονη βροχόπτωση στο οδικό δίκτυο του νομού Λάρισας και ειδικότερα στη γέφυρα Αγιοκάμπου. Δεν φαίνεται πάντως να υποχωρούν οι αντιδράσεις κατοίκων και εκπροσώπων φορέων για τις κακοτεχνίες που οδήγησαν στο τρύπημα της πολυδιαφημιζόμενης γέφυρας «Καλατράβα» και στη μη λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος της λίμνης Κάρλας, με το αίτημα της εισαγγελικής παρέμβασης να προβάλλει πιεστικά για να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.
Μετά την επέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί στον παραλιακό δρόμο του Αγιοκάμπου, στο ΣΕΑ Ευαγγελισμού, ενώ αντιθέτως μέχρι αργά χθες βράδυ δεν διεξάγονταν η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο της Ραψάνης, ενώ μετ’ εμποδίων γίνονταν η κυκλοφορία προς Ανατολή, όπου επίσης το οδόστρωμα υπέστη καταστροφές.
Να σημειωθεί πως σημειώθηκε ένταση στην τοπική γέφυρα… Καλατράβα, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Γρηγόρης Καλαγιάς δεν επέτρεψε στα συνεργεία που επιστρατεύθηκαν για την αποκατάσταση της ζημιάς να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες, αν δεν προσκόμιζαν υπογεγραμμένη την απόφαση του περιφερειάρχη και φυσικά τη μελέτη πάνω στην οποία θα στηρίζονταν οι εργασίες.
«Συνεχίζετε να λειτουργείτε πρόχειρα και να κρύβεται κάτω από το χαλί τις κακοτεχνίες» δήλωσε ο κ. Καλαγιάς, με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας να ζητούν τη σύλληψή του για παρακώλυση του έργου τους. Τότε ο Μελιβοιώτης δημοτικός σύμβουλος πήδηξε στο κενό της γέφυρας προκαλώντας τα αστυνομικά όργανα να πράξουν το ίδιο για να τον συλλάβουν. Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών λεπτών ο κ. Καλαγιάς αποχώρησε, ενώ ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για το έργο.

Πηγή: εφ. Ελευθερία

πηγή
Exit mobile version