Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Έλληνες της Πόλης αντιδρούν στην προπαγάνδα των τουρκικών σήριαλ

agia_sofia_2__articleΣτην Ελλάδα τα τουρκοκάναλα της διαφθοράς μας βομβαρδίζουν καθημερινά με σκουπίδια τουρκικής παραγωγής

Έντονα διαμαρτυρήθηκαν οι Έλληνες της Πόλης για τα τουρκικά σίριαλ που μας θίγουν συστηματικά. Η διαμαρτυρία έγινε από τον πρόεδρο  κ. Λάκη Βίγκα και την γεν. γραμματέα Κατερίνα Πρόκου των ελληνικών μειονοτικών ευαγών ιδρυμάτων, ενώπιον του τουρκικού Ανώτατου Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (RTÜK) με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η ελληνική μειονότητα της Τουρκίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλόγλωσσης Today’s Zaman οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι επαναλαμβάνεται  μια ατμόσφαιρα παρόμοια με εκείνη της δεκαετίας του 1950 και του 1960, η οποία δημιουργήθηκε από τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για να δυσφημούν την ελληνική κοινότητα για πολιτικούς λόγους. Η εκπομπή “Ustura Κemal” αναφέρεται ως το πιο πρόσφατο παράδειγμα της τάσης αυτής. Σύμφωνα με την καταγγελία: “Ορισμένοι χαρακτήρες που εμφανίζονται στην παράσταση οδηγούν σε δυσφορία τα μέλη της ελληνικής κοινότητας που ζουν στην Τουρκία ως πολίτες αυτής της χώρας. Όλα τα αρνητικά χαρακτήρες όπως πόρνες, προδότες και συνεργάτες παρουσιάζονται ως Έλληνες“.

Την ίδια ώρα τα ελληνικά κανάλια της διαφθοράς με πρόσχημα την οικονομική κρίση αγοράζουν και προβάλλουν σωρηδόν τα τουρκικά εμετικά σκουπίδια, προωθώντας συστηματικά την προπαγάνδα της Άγκυρας. Η Χρυσή Αυγή έχει από την πρώτη στιγμή αντιταχθεί σθεναρά στην τούρκικη προπαγάνδα και με επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Ηλιόπουλου στον υπουργό Πολιτισμού.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version