Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοσιαλιστικός «παράδεισος»: Από τα Γκούλαγκ στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας

avgh1__article

 

Να βλέπουμε για να μαθαίνουμε τι ακριβώς πιστεύουν αυτοί που, εν Ελλάδι, κηρύττουν την άκρατη «ελευθερία». Αυτοί που υποστηρίζουν την ελευθερία της έκφρασης και του λόγου, αρκεί βέβαια αυτή να λειτουργεί διαλυτικά και μόνο ως προς την Πατρίδα και την Εθνική Συνείδηση. Αξίζει σε αυτό το σημείο να παραθέσουμε μια παλαιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στα «Νέα» ότι «θαυμάζει την διαχρονική σκέψη του Μάο». Αξίζει, επίσης, να υπενθυμίσουμε τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καραγιαννίδη, ο οποίος υπερασπιζόμενος τις καταλήψεις των αναρχικών, απ’ όπου ξεκίναγαν τα «τάγματα εφόδου» της αριστεράς, για να τρομοκρατήσουν όσους έχουν διαφορετική άποψη από αυτούς, τόνιζε ότι αυτές οι καταλήψεις λειτουργούν ως… ασπίδες ενάντια στην Χρυσή Αυγή.

Ως γνωστόν στην Σοβιετική Ένωση του Στάλιν λειτουργούσαν τα περίφημα Γκούλαγκ, ενώ αντιστοίχως στην Κομμουνιστική Κίνα λειτουργούσαν τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, για τους όποιους είχαν διαφορετική γνώμη από τον Μάο Τσε Τούνγκ  και τους διαδόχους του στον… θρόνο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας. Η διαφορά είναι, βεβαίως, ότι τα περισσότερα γκούλαγκ έκλεισαν με τον θάνατο του «πατερούλη» Στάλιν, ενώ για τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, μόλις σήμερα διαβάζουμε δημοσιεύματα που λένε ότι το ΚΚΚ σκέφτεται μόλις σήμερα, το 2013, να τα καταργήσει.

Αυτή είναι η «ελευθερία» που ευαγγελίζονται οι «σύντροφοι» του ΣΥΡΙΖΑ, οι θαυμαστές καθεστώτων όπως αυτό του Μάο, τα οποία συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να διατηρούν στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας για τους διαφωνούντες. Ακόμα μία παρατήρηση, βέβαια, για να μην αρχίσουν να το παίζουν «κινέζοι» οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις σχέσεις τους με την εν λόγω ιδεολογία. Ως γνωστόν το συγκεκριμένο συνονθύλευμα αποτελείται από πολλές συνιστώσες, εκ των οποίων μία είναι η καθαρά μαοϊκή ΚΟΕ, η οποία έχει εκλέξει μάλιστα και τρεις βουλευτές.  

ΠΗΓΗ

Exit mobile version