Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινοβουλευτική Χούντα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο!

forologiko

Η συγκυβέρνηση των αχυρανθρώπων της τρόικα, επιδιώκοντας να προλάβει τυχόν άρνηση πληρωμής των φόρων από πλευράς πολιτών(είτε αυτή είναι ηθελημένη, είτε οφείλεται σε οικονομική αδυναμία), θα φέρει τον Απρίλιο προς ψήφιση στη Βουλή, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Στο νομοσχέδιο αυτό, θα προβλέπονται σκληρότατες ποινές για εκείνους οι οποίοι θα αρνούνται ή θα αδυνατούν να πληρώνουν φόρους.

Ο υπουργός οικονομικών, κύριος Στουρνάρας, προκειμένου να ικανοποιήσει τους διεθνείς τοκογλύφους, έδωσε ήδη οδηγίες, προκειμένου να χαρακτηριστεί ‘’ιδιώνυμο αδίκημα’’ η φοροδιαφυγή αλλά και η άρνηση καταβολής φόρου, ούτως ώστε οι ποινές να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα! Τούτο πρακτικά σημαίνει, πως η αδυναμία πληρωμής των φόρων και των τελών ακινήτων, θα επισείει την φυλάκιση, ακόμη και για οφειλές ύψους 1.000 ευρώ!

Επιπλέον, θα θεσμοθετηθεί η κατάσχεση τόσο των τραπεζικών λογαριασμών όσο και περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών, αίροντας τους νομικούς περιορισμούς οι οποίοι υφίστανται σήμερα. Η παραπάνω απαίτηση, αποτελούσε πάγιο αίτημα της τρόικας και πλέον ο κύριος Στουρνάρας και η κυβέρνηση Σαμαρά, δείχνει να συμμορφώνεται πλήρως και δίχως αντιρρήσεις, στις υποδείξεις της.

Καθίσταται βέβαιο, ότι την προσεχή Άνοιξη, ο Ελληνικός Λαός θα αντιληφθεί σε όλο του το βάθος, το είδος της επαναδιαπραγμάτευσης του κυρίου Σαμαρά με τους διεθνείς τοκογλύφους, τα αποτελέσματα της οποίας, υμνούν οι συγκυβερνώντες και τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης. Παρά το ότι ο σημερινός πρωθυπουργός, δηλώνει δημοσίως και μεγαλοφώνως, πως το 2013 θα αρχίσει η αναπτυξιακή πορεία της χώρας, ‘’μιας και τα χειρότερα παρήλθαν’’, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Ελληνικός Λαός θα ζήσει σκηνές ανείπωτης εξαθλίωσης και οικονομικής ανέχειας. Ο Λαός μας, είναι επιτακτική η ανάγκη να κατανοήσει, πως οι πολιτικοί ταγοί της Πατρίδος μας, είναι οι κύριοι – αν όχι οι αποκλειστικοί- υπεύθυνοι της δυστυχίας μας…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version