Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαγωγή αλβανικού ‘’πολιτισμού’’ – Οι κατσαπλιάδες χτυπούν και στις ΗΠΑ…

alvanoi__article

 

Ανώτατο στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας, εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο Paolo Alto των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για τον Kosta Barjaba, ο οποίος μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του, επιχείρησαν να κλέψουν ένα πορτοφόλι και είδη ανδρικού ρουχισμού.

Το περιστατικό συνέβη στο Stanford Shopping Center, όπου ο Barjaba μαζί με τη σύζυγό του Fatbardha και την κόρη του Joniada, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τις αρχές. Το θέμα της κλοπής, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη γειτονική χώρα.

Ο Barjaba, είναι μέλος της Αλβανικής Ακαδημίας και κοσμήτορας, σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Αλβανίας, ενώ ασκεί χρέη συμβούλου του ηγέτη των σοσιαλιστών Έντι Ράμα, σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής και πρόνοιας. Η σύζυγός του δε, είναι εκλεγμένη στη Γενική Συνέλευση του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, το σοσιαλιστικό κόμμα απάλλαξε το ζεύγος Barjaba από τα καθήκοντά του, ενώ η Αλβανική Ακαδημία, πάγωσε την ιδιότητα του μέλους, για το ‘’εξέχων’’ αυτό στέλεχός της…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σοσιαλιστής Αλβανός, είχε κατά το παρελθόν ασκήσει σφοδρή κριτική στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των αλβανών μεταναστών, εκτοξεύοντας κατηγορίες περί ελληνικού ρατσισμού εις βάρος των αλβανών.

Εν κατακλείδι, αν ένα επιφανές μέλος της αλβανικής πολιτικής και πνευματικής ελίτ, δε διστάζει να ρισκάρει την διαπόμπευσή του για 238 δολάρια(όση ήταν η αξία του πορτοφολιού που επιχείρησε να κλέψει), φανταστείτε πόσο εύκολο είναι για τον κάθε αλβανό εγκληματία που αλωνίζει στη Πατρίδα μας, να αφαιρεί ζωές Ελλήνων για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες ευρώ…

πηγή

Exit mobile version