Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

Μεγάλος ντόρος (στα πλαίσια πάντα της προπαγάνδας ενάντια στην ΕΘΝΙΚΗ φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) επικράτησε το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την στάση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απέναντι στον πρόεδρο της…δημοκρατίας, με αφορμή κάποιες κουβέντες που ελέχθησαν και που όπως εντοπίζουν και εκδηλώνουν τα φερέφωνα του σάπιου συστήματος, θίγουν την προεδρία της…δημοκρατίας, αλλά και το πρόσωπο του ιδίου του προέδρου.

Το αν βέβαια, θίγει ο ίδιος με τις αναφορές του κάποιον, επ’ ουδενί να γίνει συζήτηση. Αν όμως κάποιος, πει, η υπονοήσει κάτι για εκείνον, αμέσως ένα κράτος (παρακράτος) πέφτει στη θλίψη. Γιατί θίγεται λέει η… δημοκρατία. Η οποία, παρεπιπτόντος, δεν φαίνεται να θίγεται όντας βαθιά πληγωμένη από τη διαφθορά, τις μίζες, τις (πολλών εκατομμυρίων) κρατικές επιχορηγήσεις, τα σκάνδαλα, τον χορό μαύρων (στο πλαίσιο μάλλον της αντιρατσιστικής αντίληψης των αριστεροκεντροδεξιών κομμάτων) εκατομμυρίων, τις λίστες, τους μισθούς των 8 και 10 χιλιάδων, τα σημάδια κοινωνικής αδικίας, που έντονα βιώνει το έθνος μας, αλλά και όσα συνοδεύουν, ένα σύστημα σάπιο, μια δημοκρατία των λίγων.

Ακόμη και ο μισθός του ιδίου του προέδρου αποτελεί πρόκληση και θίγει εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας αλλά και κάτω από τις πιο εξαθλιωτικές συνθήκες.

Επικαλείστε τον φασισμό για να χαρακτηρίσετε όσους χαλάνε τη…μαγεία και την ηρεμία της… δημοκρατίας που είχε σαν αποτέλεσμα τον εκπληκτικό αριθμό 3.500 αυτοκτονούντων ανθρώπων.

Απορίας άξιο όμως, παραμένει το γεγονός, πως ξέφυγε του προέδρου, μια που φαίνεται
να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρων σε θέματα βίας, όλο αυτό το… πολιτιστικό υλικό που συλλέχτηκε από την βίλα Αμαλίας. Μπουκάλια (όχι καλέ για πιθανή κατασκευή μολότοφ φυσικά, αλλά για ανακύκλωση…), ρόπαλα (έντονο ενδιαφέρον στο μπέιζμπολ μάλλον…), αντιασφυξιογόνες μάσκες (προφανώς λόγω της ρύπανσης…) και άλλα διάφορα έτσι…επαναστατικά κειμήλια.

Δεν εντοπίσαμε, κάποια αναφορά, του στυλ: «Φαινόμενα ΑΝΑΡΧΙΑΣ δεν θα περάσουν σε μια δημοκρατική χώρα» και άλλα τέτοια που κατέκρινε και εντόπισε ο κύριος πρόεδρος στον υποτιθέμενο φασισμό τον οποίο ονειρεύεται πως βλέπει. Εν τοιαύτη περιπτώσει, εμείς δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω και εκλαμβάνουμε την τοποθέτηση του προέδρου ως μήνυμα όχι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά σε τούτο το καθεστώς που για 30 και πλέον χρόνια, φαίνεται να πλήγωσε βάναυσα το ΕΘΝΟΣ, τη ΦΥΛΗ και το πιο πλούσιο παγκοσμίως ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ μας. Στους δικούς του ανθρώπους δηλαδή.

Γιάννης από Μέγαρα

“ΑΟΖ, Ενιαίος Αμυντικός Χώρος, Ένωση Ελλάδος-Κύπρου”: Συνέντευξη Λαγού-Κασιδιάρη στην ΜΑΧΗ

Κανελλοπούλου παίζει μελοδραματικά και γραφικά το ρόλο βουλευτή

Κάθονται στα έδρανα της βουλής αποτυχημένοι ηλικιωμένοι ηθοποιοί που το παίζουν πολιτικοί τώρα στα γεράματα και παίρνουν το ρόλο τους και τον παίζουν με φανατισμό και στραβωμάρα! Έχει καταλάβει αυτή η κυρία πως η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα της βουλής δημοκρατικά εκλεγμένο; Μήπως να θυμίσω πως όταν έγινε ο βαρύς τραυματισμός του κουρέα μέσα στο ίδιο του το μαγαζί από ΛΑΘΡΟμετανάστη στο κέντρο της Αθήνας και ο κόσμος που μαζεύτηκε αποδοκίμαζε την κατάσταση που έχουν δημιουργήσει οι λαθρομετανάστες, τότε εμφανίστηκε αυτή η γραφική κυρία του ΣΥΡΙΖΑ και έβριζε έξαλλη το…θύμα και τους Έλληνες προσφωνώντας τους ”ρατσιστές”;! Η γραφική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφώς ανθελληνικά συναισθήματα, λαθρολάγνα και τάσεις υπερβολής και αυτοπροβολής. Ήρθαν τώρα τα διεθνώς αποτυχημένα κομμούνια να διαλύσουν την Ελλάδα με τη βοήθεια των ΛΑΘΡΟμεταναστών και φυσικά τα βάζουν με τους υπερασπιστές της Ελλάδας και του ελληνικού έθνους, τους απροσκύνητους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Ποιοι; Αυτοί που μόλις τελείωσε ο πόλεμος και η κατοχή, έστρεψαν τα όπλα κατά των αδελφών τους για να πάρουν την εξουσία δια της βίας οι ”δημοκράτες”, που έσφαξαν και ξεκλήρησαν ολόκληρες οικογένειες, ακόμα και μικρά παιδιά! Είναι θράσος της να μιλά για δημοκρατία και ανάξια να αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή!

Μ. Γ.

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω! – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Λίστα

Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σχολιάσω την εβραϊκή λίστα του διαβόητου κέντρου Wiesenthal, στην οποία η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται στην 6η θέση του ΤΟΡ-10 μεγαλύτερων εχθρών των Σιωνιστών. Μόνο τη Χρυσή Αυγή φοβούνται και υπολογίζουν αφού εμείς τους χαλάμε την πιάτσα…Περαστικά και σε αυτούς.

Φιλικά,
Κων/νος Κ.

Στην Γερμανία για εντολές ο Σαμαράς

Ευχές για καινούρια χρονιά

Καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία και δύναμη και κουράγιο για αγώνες και εθνική δικαίωση σε όλα τα μέτωπα! Με πίστη στον Αγώνα!

Νικόλαος Σ., Καρδιολόγος

“Η Χρυσή Αυγή θα βάλει φυλακή τους προδότες”

Είναι εντυπωσιακό και εξοργιστικό το ότι κάποιοι γύρω μας εξακολουθούν να υποστηρίζουν τις πολιτικές του ψέμματος και της διαφθοράς της κυβέρνησης και να πιστεύουν πως η ρίζα όλων των προβλημάτων είναι η Χρυσή Αυγή. Έχω να πω όμως πως η Χρυσή Αυγή όχι απλά δεν είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά είναι και η μοναδική ίσως λύση που μπορεί να μας βγάλει από αυτή την άθλια θέση που μας οδήγησαν οι κυβερνήσεις τις διαφθοράς όλα αυτά τα χρόνια. Για να οικοδομήσουμε μία Ελλάδα για εμάς του Έλληνες, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και όχι για τους “άγιους” και καημένους, σύμφωνα με την κυβέρνηση οικονομικούς μετανάστες.

Γιώργος

ΠΗΓΗ

Exit mobile version