Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Αγγλικανική Εκκλησία αποδέχεται τους κίναιδους

26228__article

 

Η Ιερά Σύνοδος της Αγγλικανικής Εκκλησίας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται να χειροτονούνται επίσκοποι, ομοφυλόφιλοι ιερείς, οι οποίοι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, με την προϋπόθεση να αναλάβουν δέσμευση αγαμίας!

Με την απόφαση αυτή, η Αγγλικανική Εκκλησία αίρει την απαγόρευση σε ομοφυλόφιλους ιερείς να χειροτονούνται επίσκοποι, με μια απόφαση, που ξεσηκώνει πάντως μεγάλες αντιδράσεις εκ μέρους συντηρητικών Αγγλικανών. Καθώς μας πληροφορεί το καθεστωτικό ‘’Βήμα’’, το ζήτημα της χειροτονίας ομοφυλόφιλων επισκόπων, έχει διχάσει βαθιά τα τελευταία έτη την Αγγλικανική Εκκλησία. Η Εκκλησία είχε ήδη επιτρέψει σε ομοφυλόφιλους να χειροτονούνται ιερείς, και πάλι υπό την προϋπόθεση ότι θα δώσουν υπόσχεση αγαμίας και θα μετανοήσουν για την ενεργή σεξουαλική ζωή τους κατά το παρελθόν.

Καθίσταται σαφές, ότι ο εκφυλισμός προχωρά με γοργούς ρυθμούς, παρουσιάζεται δε ως ‘’πρόοδος’’ για τις σύγχρονες κοινωνίες. Η είδηση αυτή, θα χαροποιήσει τις αριστερές δυνάμεις της Πατρίδος μας, οι οποίες –θα πρέπει να αναμένουμε πλέον- ότι θα επιχειρήσουν στο άμεσο μέλλον, να θέσουν παρόμοιο ζήτημα για την Ορθόδοξη Εκκλησία, στα πλαίσια του ‘’εκδημοκρατισμού’’ της…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version