Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

img149_(fixed)__article

 

Με ασφυκτικά γεμάτα γραφεία ξεκίνησε τη λειτουργία της για το νέο έτος η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, αφού σχεδόν πάνω από 200 Συναγωνιστές προσήλθαν χθες, Παρασκευή, για να παρακολουθήσουν την προκαθορισμένη ομιλία με θέμα: «Εθνικισμός, η φυσική ιδεολογία των λαών».

Το θέμα ανέπτυξε διεξοδικά ο υπεύθυνος ιδεολογίας, παραθέτοντας συγκεκριμένα και απτά παραδείγματα, αλλά και ιστορικά γεγονότα για να αποδείξει τη φυσικότητα του αισθήματος των ανθρώπων να αγαπούν την πατρίδα τους και ό,τι αυτή περικλείει σαν έννοια, σε αντιδιαστολή με το επιβεβλημένο πρότυπο του ανιστόρητου, άθρησκου και άχρωμου πολίτη του κόσμου, που κάθε αγάπη προς τον τόπο του αποκαλείται «ρατσισμός».

Με το πέρας των ερωτήσεων και της συζήτησης που επακολούθησε, το λόγο πήρε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Γραμματέας της Ν.Ο. Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος ανέλυσε την επικείμενη δράση της Χρυσής Αυγής εντός κοινοβουλίου, αφού οι πρώτες μέρες του νέου χρόνου θα βρουν το Κίνημα μας στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να επέλθει πολιτική κάθαρση και συγκεκριμένα το ξεσκέπασμα του σκανδάλου της λίστας Λανγκάρντ, ενός σκανδάλου για το οποίο μόνο εμείς ζητήσαμε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ εξέταση, με στόχο την άμεση απόδοση ευθυνών σε όσους εμπλέκονται σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση. Επιπλέον, κάθε νέο μέτρο που θα επιβάλλει η τριμερής συγκυβέρνηση που θα παρατείνει τη φτώχεια και την ανέχεια των Ελλήνων πολιτών, σαν αυτό του νέου φορολογικού, θα βρει την αντίσταση της Χρυσής Αυγής, με λόγια και πράξεις. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Συναγωνιστής ευχήθηκε σε όλους δύναμη και αγώνα για το νέο έτος, που αν και προμηνύεται δύσκολο, θα δικαιώσει την επιμονή και την πίστη μας στα ιδανικά μας.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης

Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 – 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

Exit mobile version