Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αποκεφαλισμός του τέρατος

XAPORIA

Η διαπίστωση είναι πικρή. Φτάσαμε στο έσχατο σκαλί που οδηγεί στην αποσάθρωση της Ελληνικής κοινωνίας και στην αξιακή της αποχύμωση. Είμαστε πλέον ένας λαός που του έχουν κλέψει το χαμόγελο και την ελπίδα. Που του έχουν τσαλακώσει την Εθνική υπερηφάνεια που σε κάποιες άλλες περιόδους και εποχές, ενεργοποιούσε την εθνοσυλλογική μας συνείδηση για τον αγώνα, για τη διεκδίκηση, για τη Νίκη! Ασφαλώς όμως και τίποτε δεν είναι τυχαίο… Η επίθεση που εσχάτως δέχεται ο άνθρωπος και ο μέσος Ελληνας συνιστά μεθοδευμένη προσπάθεια που απώτερο σκοπό έχει τον ακρωτηριασμό των πλέον υψηλόφρονων ιδανικών και ιδεαλιστικών στοχεύσεων του σύγχρονου ανθρώπου. Και σαν το σαράκι που σιγά σιγά και ύπουλα κατατρώγει το ξύλο, έτσι ακριβώς αποδομούν και στη χώρα μας ότι μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει το λαό μας. Θέλουν να μας μετατρέψουν σε άβουλα πλάσματα που θα εργάζονται σαν νεοείλωτες σε εξαγορασμένες από το ξένο πλέον κεφάλαιο και επιχειρήσεις. Με αμοιβές εξευτελιστικές, ώστε και να έχει το κεφάλαιο το ελάχιστο κατά το δυνατόν κόστος παραγωγής και να είναι ο Ελληνας νεοείλωτας εργαζόμενος, μονίμως ταπεινωμένος και οικονομικά απόλυτα εξαρτημένος ώστε να μη σηκώνει ποτέ “κεφάλι”.

Να ζει με τα ψυχία που θα του δίδονται τόσο, όσο θα είναι μόλις και μετά βίας αρκετό ώστε να επιβιώνει. Να συνωστίζεται στη ρίζα της οικονομικής σκάλας και σε μεγέθη με τα οποία δεν θα μπορεί να απολαμβάνει ένα μέτριο έστω επίπεδο ανεκτής καθημερινής ζωής και διαβίωσης. Που θα στερείται της αξιοπρεπούς ιατρικοφαρμακευτικής περίθαλψης, που τα παιδιά του δεν θα έχουν πρόσβαση στα υψηλότερα σκαλοπάτια της εκπαίδευσης η οποία δεν θα παρέχεται πλέον δωρεάν σε καμμία της βαθμίδα και που μετά, όταν θα γεράσει και δεν θα είναι αποδοτικός και χρήσιμος στο σύστημα παραγωγής, θα πετιέται σαν στιμένη λεμονόκουπα στο σκουπιδοτενεκέ της κοινωνίας που θα έχουν χτίσει οι χρηματάνθρωποι. Αιωρούμεθα πλέον όλοι μας ακροβατώντας στην άκρη του κοινωνικού βαράθρου ανάμεσα στη πτώση και στη σωτηρία. Μόνο που η σωτηρία ημών και των παιδιών μας δεν πρόκειται να έλθει με ευχολόγια και προσευχές ή κατάρες στους δυνάστες του σύγχρονου ανθρώπου, τους οποίους όλοι πλέον γνωρίζουμε και τους ξέρουμε καλά. Δανειστές και τραπεζίτες, έμποροι όπλων και ναρκωτικών, ολόκληρο το ρυπαρό και δυσώδες κύκλωμα συνδέεται με ασφαλείς και στέρεους δεσμούς. Και με κατάρες ή σταυροκοπήματα δεν απομακρύνεται το κακό. Το οικονομικό αντικοινωνικό έγκλημα δεν ξορκίζεται και δεν αντιμετωπίζεται με μαγικά φίλτρα και συνταγές κατά της όποιας κρίσης που τα πουλάνε και τα διαφημίζουν οι έμποροι των Εθνών οι ίδιοι δηλαδή που είναι και οι εμπνευστές της κρίσης. Μιας κρίσης που μεθοδικά με υπομονή μερμηγκιού και πανουργία αλεπούς ετοιμάζουν από τον παππού στον εγγονό εδώ και μερικούς αιώνες. Τους αναγνωρίζουμε τη μαεστρία, τον έμφυτο στη ψυχή τους δόλο και την ευλαβή τους πίστη στο Μαμμωνά. Αρνούμαστε όμως να υποταχθούμε στα κελεύσματά τους.

Κι ας ήμασταν λίγοι. Κι ας είχαν διαβρώσει σχεδόν τα πάντα. Εμείς όμως είμαστε ακόμη όρθιοι.Αμόλυντοι από το ιδεολογικό τους δηλητήριο. Αδιάφθοροι μπροστά στη κοινωνική τους σαπίλα. Ανίκητοι από τα ύπουλα όπλα και μέσα που μετέρχονται. Πείσμονες όμως, συνεπείς, ανυποχώρητοι, ασυμβίβαστοι. Με ιδέες που τις σφυρηλάτησε ο πανδαμάτορας χρόνος με αίμα, γνώση, σοφία! Κρατάμε στα χέρια μας μονάχα ένα ιδεολογικό σπαθί κι έχουμε απέναντί μας τα κεφάλια της Λερναίας Υδρας που ζει και κυλιέται στα βρωμερά νερά του χρηματοπιστωτισμού, ρουφώντας το αίμα των λαών και των απλών ανθρώπων.Ξεκίνησε την αντίσταση Ένας!  Μάζεψε κοντά του κι άλλους εμπνευσμένους από το ιδεαλιστικό του κήρυγμα. Και τώρα πλέον δίπλα σε αυτούς ήλθαν κι άλλοι κι έγιναν πολλοί. Χιλιάδες συνωστίζονται πλέον στις γραμμές του πρωτοπόρου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προκειμένου να οπλιστούν ιδεολογικά ώστε ν΄αποκόψουν και να συνθλίψουν τα κεφάλια του βρωμερού τέρατος που εκμεταλλεύεται τις ζωές μας. Τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει το τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι στη κοίτη του οποίου συγκεντρώνονται πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο συνέλληνες και με εμπνευσμένη και οραματική Ηγεσία ευθυγραμμίζονται όλοι σε μια κατεύθυνση για να συντρίψουν το τέρας που θέλει να κυβερνά τις ζωές και τις ψυχές μας. Η Χρυσή Αυγή θα καθαρίσει τη κόπρο του σύγχρονου Αυγεία που τη προστατεύουν οι θαλαμοφύλακες της διαφθοράς.

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα.Και πλησιάζουμε στο τέλος. Γιατί το δικό τους τέλος θα είναι η αρχή η δική μας. Αρχή για τη Νίκη! Τη Νίκη που η μορφή της πλέον είναι ορατή από όλους και ο ερχομός της θα μας απαλλάξει από τη κάστα των διεφθαρμένων, της εκπορνευόμενης πολιτικής και των προπαγανδιστών της εθελοδουλείας. Θα μας απαλλάξει και θα συμπορευτούμε για μια νέα Ελλάδα που θα ανήκει σε όλους τους Ελληνες.Που σε όλους εμάς επιτέλους θα ανήκει !

ΜΑ.Τ

πηγή

Exit mobile version