Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι συνήθεις κατήγοροι της Χρυσής Αυγής καταδικάζουν την Ελλάδα

economy-george_soros-oil-dollar__article

Για παραβίαση του δικαιώματος στη θρησκευτική ελευθερία, καταδίκασε την Ελλάδα το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διότι την περίοδο 2009-10, οι μάρτυρες των δικαστηρίων υποχρεώνονταν να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο!

Η Ελλάδα καταδικάστηκε για παραβίαση του άρθρου 9 περί θρησκευτικής ελευθερίας και του άρθρου 13 περί αποτελεσματικού ένδικου μέσου, συμφώνως προς την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Η διαδικασία καταγραφής προσωπικών στοιχείων και η υποχρέωση του θρησκευτικού όρκου για τους μάρτυρες των ελληνικών δικαστηρίων, τέθηκαν στο στόχαστρο της γνωστής ανθελληνικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ‘’ελληνικό παρατηρητήριο του Ελσίνκι’’.

Το ευρωπαϊκό δικαστήριο, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά, ότι δεν εκπροσωπεί τη βούληση των χριστιανικών λαών της Ευρώπης, δικαίωσε την Μ.Κ.Ο. και καταδίκασε το Ελληνικό Κράτος. Την προσφυγή στο δικαστήριο, είχαν υπογράψει οι Παναγιώτης Δημητράς, Αντρέα Τζίλμπερτ, Νικόλαος Μυλωνάς, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ευαγγελία Βλάμη, Αντωνία Παπαδοπούλου, Ναυσικά Παπανικολάτου και Δημήτρης Τσαμπρούνης, όλοι τους μέλη της αντεθνικής οργάνωσης ‘’ελληνικό παρατηρητήριο του Ελσίνκι’’.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω οργάνωση, έχει κατ’ επανάληψη στραφεί κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πρεσβεύοντας τα αισχρότερα κηρύγματα της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης στη χώρα μας. Τα μέλη της κρατικοδίαιτης αυτής σέχτας του μισελληνισμού, έχουν παραστεί 48 φορές ως μάρτυρες κατηγορίας κατά του Ελληνικού Κράτους, σε ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν παραβίαση δικαιωμάτων. Είναι προφανές ότι έχουν αναλάβει εργολαβικά, την εκστρατεία αποδόμησης του Έθνους μας, επιβάλλοντας τα πλαίσια της σιωνιστικώς εννοούμενης ‘’πολιτικής ορθότητας’’, σε κάθε πτυχή της ελληνικής ζωής. Το εξοργιστικότερο δε, είναι το γεγονός πως οι σύγχρονοι αυτοί εφιάλτες, καταδικάζουν την Ελλάδα με χρήματα που τους διαθέτει η ελληνική κυβέρνηση, ήτοι ο Ελληνικός Λαός…

Η απόφαση του δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναμένεται να οδηγήσει σε μια σειρά νέων δικαστικών αγώνων, προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια εκριζώσεως της χριστιανικής πίστεως του Λαού μας και να πληγεί δια παντός το εθνικό του φρόνημα. Καθίσταται βέβαιον, πως η απόφαση αυτή, θα δώσει κίνητρο στους εχθρούς του Έθνους και του Λαού μας, να στραφούν εναντίον του Κράτους και για άλλα ζητήματα, όπως είναι τα θρησκευτικά σύμβολα σε δημόσια κτίρια και υπηρεσίες, στα σχολεία, ακόμη και οι σταυροί που φορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι(όπως συνέβη για παράδειγμα στην Αγγλία).

Το γεγονός ότι το ‘’ελληνικό παρατηρητήριο του Ελσίνκι’’, καταδικάζει σε όλους τους τόνους, όχι απλά την πολιτική δράση αλλά και την ύπαρξη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, καταδεικνύει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Ο Αγώνας των Εθνικιστών θα συνεχιστεί, μέχρι να αποκαλυφθεί σε όλο του το βάθος, το ανθελληνικό έργο το οποίο έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας, αυτή και παρόμοιες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Εν τέλει, οι ανθέλληνες θα ηττηθούν και ο Ελληνικός Λαός θα νικήσει!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version