Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… ξεχασιάρης Πέτρος Δούκας!

images (27)Ο κ. Δούκας, στην δήλωση περιουσιακής του κατάστασης για το 2010 εμφάνισε τραπεζικές καταθέσεις ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 είχε δηλώσει περίπου 2 εκατ. ευρώ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις υποψίες των ορκωτών ελεγκτών της επιτροπής με αποτέλεσμα να ζητηθούν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό.Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δούκας προσκόμισε παραστατικά χρηματοπιστωτικού ιδρύματος του εξωτερικού όπου εμφανίζονται τα χρήματα με αποτέλεσμα τα μέλη της επιτροπής να αναφέρουν ότι«μάλλον ξέχασε να τα δηλώσει». Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Δούκας κλήθηκε να δώσει συμπληρωματικές εξηγήσεις για την επόμενη εβδομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τον θεώρησε υπεύθυνο  για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ενώ  ήταν ύποπτος για το σκάνδαλο δομημένων ομολόγων το 2007. Διαβάζουμε εδώ σχετικά:

“Πόρισμα Την 1η Δεκεμβρίου 2010 η εξεταστική επιτροπή εξέδωσε το πόρισμά της[33], με το οποίο καταλογίζει ευθύνες στους:

Ευθύνες επιρρίπτονται επίσης την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον πρόεδρό της Αλέξανδρο Πιλάβιο, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Για τους Σάββα Τσιτουρίδη και Πέτρο Δούκα προτείνεται η παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.” ΠΗΓΗ

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

 

Exit mobile version