Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

«Οικοδομώντας το νέο κράτος»

Καταρχάς να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Με αφορμή το κείμενο ”Οικοδομώντας το νέο κράτος”, ένιωσα την ανάγκη να γράψω πόσο
βαθιά συγκινήθηκα διαβάζοντάς το. Εξέφρασε με απλά και κατανοητά για όλους λόγια τα αισθήματα που τρέφω για την πατρίδα μας, τις αξίες μας, τα σύμβολά μας. Αυτά τα αισθήματα που πλημμυρίζουν την καρδιά μου όταν στέκομαι με δέος μπροστά στην ελληνική μας γαλανόλευκη σημαία σκεπτόμενη τα κορμιά των προγόνων μας που δεν δίστασαν στιγμή να χύσουν το τιμημένο αίμα τους για την Ελευθερία και την Αλήθεια. Θέλω το παιδί μου, τα παιδιά μας να έχουν τη δυνατότητα να μάθουν την Αλήθεια και να ζουν για την Ελευθερία.

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε και φωτίζετε τον δρόμο για την πραγματική Ελλάδα. Αυτήν που ζει χρόνια ιδεατά στις ψυχές μας!

Σ. Π.

Το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς, αιτία της δυστυχίας του Λαού μας

ΔΕΗ

Πρώτη φορά επιτέλους βλέπω κομματόσκυλο διευθυντή υπηρεσίας στριμωγμένο στη γωνία. Το μόνο που ξέρουν είναι να πουλάνε πνεύμα σε άπορους και άνεργους που ψάχνουν το δίκαιό τους. Αλλάξτε τους τα φώτα. Τρέψτε τους σε άτακτη φυγή. Οι Έλληνες είναι μαζί σας και ιδεολογικά και σωματικά όποτε χρειαστεί…

Γ. Γ.

Γεώργιος Χαραλάμπους (Υποψήφιος ΕΛΑΜ): “Είμαστε η πατριωτική φωνή που εκπροσωπεί το Έθνος”

Κουρελόπανο η Σημαία στο Δημαρχείο Μενιδίου

Συναγωνιστές καλησπέρα,
Εδώ και τρεις εβδομάδες στο Δημαρχείο του Μενιδίου η Σημαία, το σύμβολο του Έθνους μας είναι σκισμένη και σε άθλια κατάσταση. Οι υπεύθυνοι φαίνεται να μην συγκινούνται, αφού κάνουν τα στραβά μάτια και ”αδυνατούν” να την αντικαταστήσουν. Γι’ αυτό απευθύνομαι σε εσάς, στην ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας μας.

Ευχαριστώ!
Ε. Χ.

Το κεφάλαιο δεν έχει ούτε Πατρίδα, ούτε Ιδεολογία!

Συνεχίζουμε τον Αγώνα

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μην τους  αφήνετε σε χλωρό κλαρί. Θέλουν το κακό της πατρίδας μας ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, είναι θανάσιμοι εχθροί της πατρίδας μας. Θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα. Το έθνος μας κινδυνεύει απόλυτα και αυτό φαίνεται στο ότι ενώνονται οι ντόπιοι φονιάδες της συγκυβέρνησης της χρεοκοπίας και της σαπίλας με τα ανθελληνικά ξένα κέντρα των τοκογλύφων. Πάνω από 1.500.000 Έλληνες μας υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι με το μέρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι η τελευταία ελπίδα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα ‘’τσακάλια’’ της διαφθοράς. Είναι οι σύγχρονοι δολοφόνοι του Ελληνικού ΛΑΟΥ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΠΕΤΡΟΣ Ζ.

ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version