Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εξόντωση των Ελλήνων ως προϋπόθεση «ανάκαμψης»

YYYYYYYYY-YYYYYY-YYYYYYY__articleΌπου ευημερούν οι δείκτες, δυστυχούν οι άνθρωποι, όπως λέει και το ρητό. Αυτό μπορεί να σκεφτεί κάποιος για τις δηλώσεις του Τσαρλς Νταλάρα την ώρα που τελειώνουν οι διαβουλεύσεις για άλλο ένα νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Ένα

φορολογικό νομοσχέδιο που απαιτεί από τους φορολογουμένους να ξοδεύουν και μάλιστα με απόδειξη το 25% του μισθού τους. Σε αυτό εξαιρούνται το ενοίκιο, τα κοινόχρηστα και τα έξοδα για θέρμανση. Άμα κάποιος δεν το κάνει, όχι μόνο δεν θα παίρνει την ανάλογη έκπτωση φόρου, αλλά θα του επιβάλλεται επιπλέον πρόστιμο 22%. Με δεδομένο ότι πολλοί συνέλληνες μας που έχουν πληγεί από τα βάρβαρα φοροαρπακτικά μέτρα της συγκυβέρνησης έχουν ως σύνολο των εξόδων τους αυτά που «εξαιρούνται», μπορούμε να καταλάβουμε πως ο στόχος του νέου φορολογικού νομοσχεδίου είναι ο οριστική εξόντωση των Ελλήνων.

Ο Τσάρλς Νταλάρα, γενικός διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοοικονομικού Ινστιτούτου, από την αρχή της κρίσης, «προφητεύει» την ανάκαμψη της Ελλάδας, θέτοντας βέβαια κάθε φορά τις προϋποθέσεις, για αυτήν, που ποτέ δεν καταφέρνουν οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις να επιτύχουν. Φέτος στην τελευταία του χρονιά στην θέση αυτή «προφήτευσε» ότι το 2013 είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να ανακάμψει η Ελλάδα. Δεν έχουν βέβαια αξία αυτές οι πρωτοχρονιάτικες ευχές, αλλά οι προϋποθέσεις που τέθηκαν. Ας δούμε τις δηλώσεις:

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει το 2013 μια θαυμάσια ευκαιρία να ανακάμψει. Ήδη η ελληνική κυβέρνηση έχει εδραιώσει ένα διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό αξιοπιστίας, τόσο στις αγορές όσο και στις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και νομίζω ότι στο πλαίσιο αυτό μπορεί να προχωρήσει με σθένος στις διαρθρωτικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, όπως η φορολογική μεταρρύθμιση και οι ιδιωτικοποιήσεις»

Βασική προϋπόθεση, λοιπόν, για την «ανάκαμψη» ο οριστικός αφανισμός των Ελλήνων, δια της εφαρμογής των φοροαρπακτικών μέτρων, και το ξεπούλημα της Ελλάδας, δια μέσω των ιδιωτικοποιήσεων. Κοινώς μας λέει ο Νταλάρα, ότι πλησιάζουμε γοργά τον πάτο για τον οποίο μίλαγε ο Ράιχενμπαχ. Το βασικό, βέβαια, πρόβλημα είναι το πόσοι Έλληνες θα ζουν για να δουν την «έλευση» των επενδυτών, που τόσο καιρό προσμένουν και επιζητούν την «κινεζοποίηση» των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version