Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος Οπερέτα: Και άλλα λιμάνια στα χέρια των τούρκων

samaras_erntogan___article

 

Μετά την εξαγορά της μαρίνας του Φλοίσβου, από την τουρκικών συμφερόντων εταιρεία D-Marin, τον περασμένο μήνα, η ίδια εταιρεία εξαγόρασε το 51% της Ελληνικής εταιρείας Med Marinas. Το γεγονός αυτό, έχει ως αποτέλεσμα, οι μαρίνες της Ζέας, της Κέρκυρας και της Λευκάδας, να περνούν σε τουρκικά χέρια!

Η εταιρεία D-Μarin, ανήκει στον τουρκικό όμιλο Dogus, ο οποίος με την εξαγορά των τεσσάρων ελληνικών μαρίνων, καθίσταται κυρίαρχος του θαλάσσιου τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο.

Εκείνο το οποίο όμως, καταδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, τη λογική του γενικού ξεπουλήματος που διακατέχει τη συγκυβέρνηση των Μνημονίων, είναι το γεγονός της τουρκικής διείσδυσης στην ελληνική επικράτεια, δια της επιχειρηματικής οδού. Δεν υπάρχει καμιά πολιτική ευνοϊκότερη για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων, από εκείνη την οποία ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά. Οι Τούρκοι κατακτούν, στην ουσία, δια της οικονομικής οδού, εκείνα τα οποία απέτυχαν να κατακτήσουν με την επιθετική εξωτερική τους πολιτική και την στρατιωτική ισχύ.

Η κυβέρνηση των αχυρανθρώπων, ξεπουλά τον εθνικό μας πλούτο, τη γη και τη θάλασσα. Επιπλέον, όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα, μπροστά στην τουρκική επεκτατική πολιτική, εξαγοράς κρίσιμων τομέων του ελληνικού τουρισμού, αλλά επιπλέον παρέχει κίνητρα στους γείτονες, αποφεύγοντας να θέσει όρους και προϋποθέσεις για τους υποψήφιους αγοραστές. Στη προκειμένη περίπτωση, είναι αδιανόητο για τον κοινού νου, ότι η εθνική ασφάλεια τίθεται στο περιθώριο, ενώπιον της κυβερνητικής βιασύνης για γενικό ξεπούλημα…

Υ.Γ.: Αλήθεια τι έχει να πει για όλα αυτά ο Αβραμόπουλος που κούναγε το δάκτυλο στον Ερντογάν για την φράση: «Βουλιάζετε και ξεπουλάτε τα νησιά σας;»

ΠΗΓΗ

Exit mobile version