Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνασπισμός Βολεμένων Κουκουλοφόρων

syriza-anarxikoi__article

 

Με δηλώσεις του χθες, ο βουλευτής Καστοριάς του Σύριζα, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος, ισχυρίστηκε πως οι καταλήψεις ‘’Βίλα Αμαλίας’’ και Σκαραμαγκά, είναι ‘’πολιτιστικά κέντρα’’!Απείλησε μάλιστα, σημειώνοντας πως τα πολιτιστικά αυτά κέντρα, θα γίνουν εφαλτήρια τα οποία θα μας πάρουν και θα μας σηκώσουν! Ο ίδιος απίθανος τυπάκος σήμερα, σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89, αυτοπροσδιορίστηκε ως αναρχικός, ενώ σημείωσε πως ο αναρχικός είναι ένας άμεσα δημοκράτηςΑπογυμνώνεται αργά και σταθερά, η ηγεσία του Σύριζα, από την δημοκρατική κάλυψη με την οποία επιχειρεί να καλύψει την ασυδοσία της άκρας αριστεράς. Χθες, ήταν ο γιος του επιφανούς στελέχους του κόμματος, Νίκου Βούτση, ο οποίος προσήχθη από την αστυνομική επιχείρηση στη Βίλα Αμαλίας. Σήμερα, ο βουλευτής Διαμαντόπουλος, θέτει εαυτόν στον αναρχικό χώρο, επιχειρεί δε να πείσει τον Ελληνικό Λαό, πως τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια για την παραγωγή βομβών μολότοφ, είναι πολιτιστικά δημιουργήματα της Άκρας Αριστεράς.

Αν μη τι άλλο, έχουν μια περίεργη αίσθηση του πολιτισμού, οι δημοκράτες της Αριστεράς. Παρά τις ‘’φιλότιμες’’ προσπάθειες των μετριοπαθών φωνών εντός του Σύριζα, να καλυφθεί το γεγονός της αμφίδρομης σχέσης του κόμματος με τους κουκουλοφόρους, οι μάσκες πέφτουν, από εκείνους που επιδιώκουν να παρουσιάσουν μια πιο ακραία εκδοχή της ‘’σοσιαλιστικής επανάστασης’’… Κι αν μέχρι σήμερα, είχε διαμορφωθεί στον Ελληνικό Λαό η πεποίθηση πως ο Σύριζα κατέστη το καταφύγιο των εργατοπατέρων του πεθαμένου πια ΠΑΣΟΚ και των προνομιούχων δημοσίων υπαλλήλων, αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα ότι αποτελεί και τη δεξαμενή της τρομοκρατίας και της εγκληματικής ασυδοσίας των αναρχικών. Αποκαλύπτεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, ότι το Κράτος και το Παρακράτος συστεγάζονται και συνεργάζονται κατά τρόπο άψογο, μέσα από τις τάξεις του Σύριζα.

Να μη ξανατολμήσουν λοιπόν, οι κατά τ’ άλλα ‘’αντισυστημικοί αριστεροί αγωνιστές’’, να μιλήσουν για εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες. Δεν έχουν το ηθικό ανάστημα για να αναφέρονται και να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή! Δικαιώνεται επίσης, η θέση την οποία από μακρού χρόνου έχει διακηρύξει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή: η τρομοκρατία στην Ελλάδα, έχει χρώμα κόκκινο και ιδεολογία μαρξιστική! Μη χάνουν το χρόνο τους, οι προστάτες των κουκουλοφόρων, προειδοποιώντας τάχα την ελληνική κοινωνία, για τον κίνδυνο του ‘’εκφασισμού’’. Σε αντίθεση με εκείνους οι οποίοι βαφτίζουν το πλιάτσικο, τη λαφυραγώγηση και τον εμπρησμό της Αθήνας ‘’εξέγερση’’, με εκείνους που χαρακτηρίζουν ‘’κοινωνική απαλλοτρίωση’’ την ληστεία, με εκείνους που ονομάζουν τις γιάφκες ‘’πολιτιστικά κέντρα’’, με εκείνους που αναδεικνύουν τους τρομοκράτες ως ‘’κοινωνικούς αγωνιστές’’, η Χρυσή Αυγή, εγγυάται την Τάξη και την Ασφάλεια του Ελληνικού Λαού, στα πλαίσια ενός Νέου Εθνικού και Λαϊκού Κράτους. Ενός Κράτους το οποίο θα υπάρχει και θα λειτουργεί για το συμφέρον του Λαού μας και στο οποίο ο Νόμος θα ισχύει -δίχως εξαιρέσεις- για όλους! Πριν απειλήσει ξανά ο κάθε κύριος Διαμαντόπουλος, να θυμάται τούτο: Ο Ελληνικός Λαός είναι εκείνος ο οποίος θα αποφασίσει, ποιον θα πάρει και θα σηκώσει, δίνοντας τέλος στην ακροαριστερή τρομοκρατία της μεταπολίτευσης!

ΥΓ. Αν θέλει ο κ. Διαμαντόπουλος κι οποιοσδήποτε άλλος Συριζαίος προστάτης της αναρχοαριστερής τρομοκρατίας να στεγάσει… πολιτιστικά κέντρα, μπορεί να δώσει από τον παχηλό μισθό του και να στεγάσει σε μισθωμένα κτίρια όλο τον… ανθό της νεολέρας! Τα δημόσια κτίρια που καταλαμβάνουν οι εν λόγω “κύριοι” είναι περιουσία του ελληνικού λαού. Για να τελειώνουν οι παράνομες καταλήψεις χρειάζεται ένας εισαγγελέας, είκοσι αστυνομικοί και πέντε ώρες δουλειά. Το σήριαλ που παίζουν τα κανάλια με τη βίλα Αμαλίας στοχεύει μόνο στον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού από τα μείζονα προβλήματα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version