Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Σας εύχομαι καλή χρονιά και κάθε επιτυχία το 2013. Σας γράφω με αφορμή το άρθρο του Γιώργου Μάστορα για τα γνωστά παιδιά του Παρατηρητηρίου. Εγώ πριν από καιρό έπεσα σε ένα άρθρο που μιλούσε για ένα ευρωπαϊκό συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων, αυτό που θυμάμαι καλά ήταν ότι μέλος αυτού ήταν η κα Μπακογιάννη που τους χρηματοδοτούσε. Και ο χρηματοδότης του Council είναι ο γνωστός Τζωρτζ Σόρος! Το “Παρατηρητήριο” τώρα στο οποίο…παρατηρεί ο Βαλλιανάτος δεν χρηματοδοτείται από τον ίδιο πατερούλη;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Ελένη

Συστημικό και ανθελληνικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Αξιότιμοι κύριοι,

Διάβασα στην ιστοσελίδα σας το άρθρο για το στέλεχος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας, Kosta Barjaba, που συνελήφθη μαζί με τη σύζυγό και την κόρη του για κλοπή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρεμπιπτόντως κοίταξα στο Google και διαπίστωσα πως ο εν λόγω κύριος ήταν υπότροφος του ιδρύματος Κόκκαλη για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Harvard!  Ίσως να μην είναι σημαντική πληροφορία αλλά εγώ σάς την παραθέτω ενημερωτικά. Το σχετικό link που βρήκα είναι:

Κλείνοντας θα ήθελα να πω, όπως σάς έχω γράψει και στο παρελθόν, συγχαρητήρια για το έργο σας για τηv πατρίδα και εύχομαι ότι καλύτερο, επιτυχία και καλή συνέχεια για την καινούρια χρονιά.

Μετά τιμής,

Χρυσούλα Β.

Χρυσή Αυγή: “Φορολόγηση βουλευτών από το πρώτο ευρώ” – ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνας απο Μάντσεστερ

Χαίρομαι και είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας, υπηρέτησα στον Έλληνικό στρατό ως αξιωματικός, σας ψήφισα και θα συνεχίζω να σας ψηφίζω γιατί είστε το μόνο κόμμα που τιμά την Ελληνική σημαία και ενδιαφέρεται πραγματικά για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους βαρβάρους.

Άκης απο Μάντσεστερ

ΙΜΙΑ 2013 – Μνήμη Ηρώων Σάββατο 2/2 19:00

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία και αγάπη προς τους Έλληνες συνανθρώπους μας. Συνεχίστε τον αγώνα σας ενάντια στους προδότες της κυβέρνησης. Οι δοσίλογοι οδηγούν την πατρίδα μας στο χάος και στον αφανισμό των Ελλήνων. Θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε τον αγώνα σας ενάντια σε αυτά τα ανθρωπάκια. Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί σας, συνεχίστε το κοινωνικό σας έργο. Δεν θα παραδώσουμε ποτέ τα όπλα μας, «Μολών Λαβέ».

Μ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version