Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

xamail__article

 

Ξεπουλάνε την Ελλάδα!

Κι ενώ ρίχνουν τόνους στάχτης στα μάτια μας οι ξεφτιλισμένοι της τρικομματικής κυβέρνησης για να ασχολούμαστε με στικάκια ,λίστες και βίλες, ξεπουλάνε τη χώρα μας (κάτω απο το τραπέζι) σε Εβραίους, Ευρωπαίους και Τούρκους! Μέχρι εκεί φτάνει η ξεφτίλα τους. Μια πατρίδα που έδωσε το αίμα της για την απόκτηση της ελευθερία της από τους κατακτητές, στο όνομα του χρήματος την πουλάνε σε αυτούς τους ίδιους εχθρούς της. Θα έρθει όμως η ώρα που οι δοσίλογοι και θα λογοδοτήσουν και θα κριθούν και θα βρουν την τιμωρία που τους αξίζει! Και η ώρα αυτή δεν είναι μακρυά.

Αίμα τιμή ΠΑΝΤΑ Χρυσή Αυγή!

Βίκυ Π.

Άφησαν ελεύθερους τους ληστές με τα καλάσνικοφ – Να παραιτηθεί ο Ρουπακιώτης – ΒΙΝΤΕΟ

USB στικ μνήμης

Καλημέρα,
Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου σχετικά με το USB της λίστας Λαγκάρντ που ”επιτέλους” μίλησε, σύμφωνα με την Κυβέρνηση και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Από χτες το βράδυ, μας βομβαρδίζουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι με την πληροφορία ότι τροποποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2011, άρα ο κ. Βενιζέλος δεν ήξερε τίποτα και δεν έχει ευθύνες. Αυτή η κατευθυνόμενη είδηση φυσικά και βρίσκει πρόσφορο εδαφος σε μεγάλη μερίδα του λαού που δεν έχει ιδέα από σύγχρονη τεχνολογία και θεωρεί το στικ μνήμης ως κάτι το πολύπλοκο. Πώς αλλάζουμε τις ημερομηνίες σε ένα έγγραφο; Ορίστε η απάντηση σε μερικά απλά βήματα:
1. Αποσυνδέουμε τον υπολογιστή από το διαδίκτυο
2. Αλλάζουμε από τις ρυθμίσεις την ημερομηνία και την ώρα που διαβάζει ο υπολογιστής
3. Συνδέουμε το στικ μνήμης στη θύρα επικοινωνίας
4. Βάζουμε ή τροποποιούμε ένα έγγραφο στη μνήμη ή που βρίσκεται μέσα στο φάκελλο του στικ μνήμης
5. Και έγινε το θαύμα! Πατάτε δεξί κλικ στις ιδιότητες του αρχείου που βάλαμε ή τροποποιήσαμε και έχουμε την επιθυμητή ημερομηνία.

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που μας πλασάρουν ως ειδήσεις!; Έλεος, κάθαρση τώρα! Αρκετά με τους κλέφτες!

Επισκέπτης

Σταθερά τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, παραπαίει ο Σύριζα

ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ 2013 ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

ΜΙΧΑΛΗΣ Α., ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

Και η ΝΔ στην λίστα Λαγκάρντ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ, ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
 ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

πηγή

Exit mobile version