Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτικές δράσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη

img_1381_(fixed)__article

 

Την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013, βούλιαξαν, για ακόμη μία φορά, τα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, από πλήθος συναγωνιστών. Αιτία αυτής της κοσμοσυρροής ήταν τόσο η ενημέρωση που έγινε επί της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης όσο και η διανομή τροφίμων από την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. Διανεμήθηκαν τρόφιμα σε περισσότερες από 120 οικογένειες.

Δυστυχώς δεν έφτασε η ανάπτυξη μέχρι την Θεσσαλονίκη ΑΚΟΜΗ. Την περιμένουμε να την δούμε από κοντά. Το δράμα του Ελληνικού λαού ημέρα με την ημέρα  διογκώνεται και όλο το πολιτικό σκηνικό σφυρίζει αδιάφορα. Βαρεθήκαμε τις διαπιστώσεις και τα κλαψουρίσματα. Είδατε στα μάτια τον ελληνικό λαό για να καταλάβετε την απόγνωση που βιώνει;

Εμείς αφού ευχαριστήσουμε τους συναγωνιστές που βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο στην λειτουργία της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ καλούμε σε συστράτευση όλους τους έλληνες πατριώτες.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διανομή φυλλαδίων στη λαϊκή αγορά της Περαίας Θεσσαλονίκης

 

Την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, συναγωνιστές του δήμου Θερμαϊκού μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος στην λαϊκή αγορά στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Πλέον η εμφάνιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις λαϊκές αγορές είναι θέμα συζήτησης από τον κόσμο. Όλοι έχουν κάτι να πουν, κάτι να καταγγείλουν, για κάτι να παραπονεθούν. Για εμάς δεν έχει κανένας κάτι κακό να προσάψει. Όλοι μας επευφημούσαν για τις προσπάθειες και τον Τίμιο Αγώνα μας.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μαζί με τον λαό όσο εσείς αγωνίζεστε από τα κανάλια των τηλεοράσεων.

Εμείς συνεχίζουμε να νιώθουμε τον παλμό και την αγωνία του κόσμου, που μας χτυπάει φιλικά στην πλάτη, όσο όλοι εσείς κάνετε πολιτική από τα τηλεοπτικά παράθυρα πετώντας λάσπη και μίσος.

Στο τέλος ποιος λέτε να κερδίσει;

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ

Μοίρασμα φυλλαδίων στη λαϊκή αγορά Ασπροβάλτας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Exit mobile version