Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νίκαιας, Βορείων Προαστίων, Καλαμάτας

1_(5)__article

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ/ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Κατάμεστη η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου/βιβλιοθήκης των Γαργαλιάνων, όπου διεξήχθη με επιτυχία ενημερωτική ομιλία σχετικά με την ιδεολογία του κινήματος μας και τις πολιτικές θέσεις και προτάσεις μας.

Ομιλητές τα μέλη του 5μελούς της Τ.Ο. Καλαμάτας, καθώς και ο υπεύθυνος των γραφείων της Τ.Ο. Κυπαρισσίας και ο υπεύθυνος του πυρήνα Πύλου.

Την ομιλία ξεκίνησε ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Κυπαρισσίας, συναγωνιστής Νικήτας Μανδραπήλιας, ο οποίος έκανε μία σχετική αναφορά για την κατάσταση που επικρατεί στην Κυπαρισσία και τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή. Τέλος πρόσθεσε ότι η Τ.Ο. Κυπαρισσίας μετά την επιτυχημένη διανομή τροφίμων που έκανε, θα πραγματοποιήσει και διανομή ρούχων, βοηθώντας τους Έλληνες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Για την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής μίλησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι ”ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει για την Χρυσή Αυγή μέσα από τις τηλεκατευθυνόμενες απόψεις του κάθε δημοσιογράφου και ότι ποτέ κανένας σε κανένα τηλεοπτικό πάνελ των μεγάλων καναλιών δεν μας επέτρεψε να ακουστούμε και να γνωστοποιήσουμε στον Έλληνα την ιδεολογία μας. Την ιδεολογία μας που είτε όταν ήμασταν στο 0,05%, είτε τώρα που οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν Τρίτη δύναμη, παραμένει η ίδια άσβεστη φλόγα του Ελληνισμού που καίει μέσα μας. Ο σκοπός μας είναι να μεταδώσουμε και σε εσάς  αυτή  τη  φλόγα  για  να την  κρατήσουμε  σφιχτά  μέσα  μας. Όσοι θα έχουμε αυτή τη φλόγα, θα είμαστε η τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού.”

Για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής μίλησε ο Συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης. Οι θέσεις του κινήματος μας για τα προβλήματα που μαστίζουν την Ελλάδα είναι απλές και ξεκάθαρες. Προτάσεις και λύσεις που κανένας πολιτικάντης δεν τόλμησε να εφαρμόσει, ή να ξεστομίσει, για να μην στενοχωρήσει τα ξένα ανθελληνικά συμφέροντα.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος, ο οποίος έκανε μία τιμητική αναφορά στον αγωνιστή του Μακεδονικού αγώνα από τους Γαργαλιάνους, Τέλλο Άγρα. Στην συνέχεια έκανε μία αναφορά για την πολιτική κατάσταση που επικράτησε στην Χώρα μας, από τον καιρό του ”Η Κύπρος Κείται Μακράν”, έως και το ”Λεφτά Υπάρχουν” με κατάληξη την υποδούλωση μας στο Δ.Ν.Τ.

Τέλος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Μελέτης Μοίρας ο οποίος μίλησε για τα 2 μεγάλα όπλα του κινήματος μας. Την Εφημερίδα μας και τις σελίδες μας στο διαδίκτυο. Κλείνοντας αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την αναγκαιότητα, αλλά και τη σοβαρότητα που πρέπει να δείξουμε με την συμμετοχή μας σε αυτό.

Η εκδήλωση έκλεισε με συναγωνιστές και φίλους σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο.

Κοπή πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και δράση στο Γαλάτσι

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου τα μέλη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια των Αθηνών συγκεντρώθηκαν στα γραφεία μας, που διαρκώς αποδεικνύονται ανεπαρκή για να στεγάσουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να κόψουμε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα και να ευχηθούμε και επισήμως Καλή Εθνικιστική Χρονιά. Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, ο οποίος μετέφερε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Κεντρικής Επιτροπής, του Πολιτικού Συμβουλίου και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, στους παριστάμενους Συναγωνιστές και φίλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Exit mobile version