Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ: Τσακίζουν τον λαό τα ανδρείκελα του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

8ec335796886b545eea2635abd4e3558_xl__article

 

Το κράτος του μνημονίου έχει ήδη φέρει τους Έλληνες σε απελπισία. Ιδιαιτέρα στο ζωτικό ζήτημα της ηλεκτρικής ενέργειας στα σπίτια, ήδη χιλιάδες οικογενειών έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, επειδή δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις παράλογες απαιτήσεις που έχει το κράτος του μνημονίου από αυτούς. Δεν μιλάμε, φυσικά, ούτε για φοροφυγάδες, ούτε για «μπαταχτσήδες», αλλά για απλούς καθημερινούς ανθρώπους, συνέλληνες μας, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ανέχεια από τις καταστρεπτικές, εθνοπροδοτικές στην ουσία τους, πολιτικές του μνημονίου και την φοροαρπακτική – εξοντωτική πολιτική που έχει εξαπολυθεί εναντίον των Ελλήνων.

Οι απλοί Έλληνες αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν σε αυτή την επίθεση φόρων και τελών από μέρους της κυβέρνησης, αδυνατούν να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, συμπεριλαμβανομένου των λογαριασμών της ΔΕΗ. Αντιμετώπισαν δε και την άρνηση της ΔΕΗ να έρθει σε διακανονισμό μαζί τους και την άμεση διακοπή της ηλεκτροδότησης τους, την ίδια ώρα που πολυεθνικές εταιρίες, μεγαλοκαρχαρίες και τοπικές οργανώσεις των κομμάτων της διαφθοράς και της ρεμούλας, χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στην ΔΕΗ, χωρίς να τους γίνεται καν νύξη για αποπληρωμή των οφειλομένων ή για διακοπή της ηλεκτροδότησης τους.

Τώρα με την απελπισία των Ελλήνων ήδη σε κρίσιμο σημείο η ΔΕΗ αυξάνει την χρέωση στους Έλληνες. 8,6% με 9,2% θα είναι, λοιπόν, ακριβότερο το ρεύμα και μάλιστα αναδρομικά, με ισχύ από 1ης Ιανουαρίου του 2013, ενώ είναι πιθανών, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, να υπάρξουν και άλλες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Αυτό, φυσικά, ως προπαρασκευή και εν όψει της απελευθέρωσης των τιμολογίων που θα γίνει της 1η Ιουλίου. Με βάση αυτά μπορούμε να υποθέσουμε τι θα επακολουθήσει της απελευθερώσεως των τιμολογίων.

Η Χρυσή Αυγή πίστη, όπως πάντα, στο Καθήκον της δίπλα στους Έλληνες πολίτες, πραγματοποίησε ήδη την πρώτη της επίσημη αντίδραση, στα κεντρικά της ΔΕΗ, ενάντια στην εχθρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ο μέσος Έλληνας και τα προβλήματα του  από την εταιρία και την κυβέρνηση. Επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα πολιτικό κόμμα που αρέσκεται σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και προεκλογικές εξαγγελίες, αλλά ένα Κίνημα που βρίσκεται σταθερά δίπλα στους Έλληνες σε όλα τους τα προβλήματα, γνωστοποιούμε ότι παρόμοιες κινήσεις θα γίνουν και στο μέλλον, έως ότου το πρόβλημα λυθεί οριστικά και αμετάκλητα.   

πηγή

Exit mobile version