Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ (ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ)

5029750297350Εντείνονται τα… συντροφικά μαχαιρώματα, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μπόμπολα, με το τέλος αυτής της ιστορίας να είναι αβέβαιο. Ή που θα τα βρουν και θ’ αγκαλιαστούν σα να μην τρέχει τίποτα ή που θα… ξεκατινιαστούν τελείως!

Είναι, όμως, μέγιστη πρόκληση προς τη νοημοσύνη μας, κάποιοι σύντροφοι να γράφουν χοντρές κουβέντες για τον «εθνικό» μας εργολάβο, παριστάνοντας πως δεν ξέρουν τίποτα περί αυτού. Κυρίως, κάποιοι σύντροφοι που έχουν περάσει από το ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη» , και μάλιστα ως διευθυντές του. Αναφερόμαστε βεβαίως στο άρθρο του Θανάση Καρτερού, στην «Αυγούλα», με τον προκλητικό τίτλο «Ο Μπομπολόκοσμος και οι Μπολσεβίκοι», που περνάει γενεές δεκατέσσερις «το δημοσιογραφικό σόι του Mega» και τον Μπόμπολα.

«Ξεχνάει», όμως, ο σ. Καρτερός, ότι δύο από τους ιέρακες του καναλιού ήταν σύντροφοί του στο ΚΚΕ (Τρέμη και Τσίμας), ο δε δεύτερος ήταν και υφιστάμενός του στον «Ριζοσπάστη». «Ξεχνάει» επίσης ο σ. Καρτερός ότι ο Μπόμπολας μπορεί να είναι «βαρόνος», όπως τον αποκαλεί, αλλά πριν γίνει «βαρόνος» ήταν ΕΠΟΝίτης. Χώρια τα νταραβέρια του «Έθνους» του Μπόμπολα της δεκαετίας του ’80 (για το οποίο ο Π. Αναστασιάδης είχε καταγγείλει με βιβλίο του, ότι εξεδόθη με «κόκκινα» δολάρια), με το ΚΚΕ (το «Έθνος» ήταν η εφημερίδα που συμβίβαζε την υποστήριξη σε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ταυτόχρονα!)

Να μην ξεχνιόμαστε! Αν υπάρχει «διαπλοκή», και «διαφθορά», και «βαρονία» στην Ελλάδα, αυτά είναι προελεύσεως αριστερής!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version