Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

eu

 

Ψεύδονται, και επιβεβαιωνόμαστε με κάθε τρόπο καθημερινά. Η Ελλάδα μπορεί, και παρά τους νόμους που ψηφίζουν οι «πρόθυμοι», η Ελλάδα θα βγει από τον θανατηφόρο εναγκαλισμό των δανειστών. Για τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής η Ευρώπη έχει  νόημα και χρησιμότητα ως μια ένωση ανεξάρτητων οικονομικά συνεργαζόμενων κρατών. Κάθε άλλη επιλογή που επιφέρει καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας, ή αποτελεί αφορμή για οκνηρία του λαού και απεμπόληση του δικαιώματός μας να κάνουμε κουμάντο στα του οίκου μας δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Δεν είναι μόνον η Ελλάδα που σταδιακά και επίπονα αμφισβητεί τις ολοένα αυξανόμενες δικαιοδοσίες της Ε.Ε. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας στις 13/1/2013, το 63% των Βρετανών, απαιτούν να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την παραμονή ή έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.  

Ο Συντηρητικός πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, αναμένεται να αναγγείλει στην πολυαναμενόμενη ομιλία του πιθανώς στις 22 Ιανουαρίου, επαναδιαπραγμάτευση των όρων συμμετοχής της Βρετανίας στην Ε.Ε. όπως δικαιούται σύμφωνα με τους όρους της Συνθήκης της Λισαβόνας μετά τις γενικές εκλογές του 2015 και δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Κάμερον, Χριστιανός, με εβραϊκή καταγωγή από τη μεριά του προπαππού του γερμανού χρηματιστή Εμίλ Λεβίτα, ενώ και η σύζυγός του έχει εβραϊκή καταγωγή από τη μεριά της προ-προγιαγιάς της, δέχεται πιέσεις και από την ομάδα «Καινούρια Αρχή» του κοινοβουλίου που ζητά να επιστρέψει στις βρετανικές αρχές η δικαιοδοσία 130 και πλέον εξουσιών που θεωρεί θεμελιώδεις για την διατήρηση της εθνικής δημοκρατικής κυριαρχίας, συμπεριλαμβανομένης της δικαιοσύνης και της αστυνόμευσης. Λένε χαρακτηριστικά, «Πριν από 40 χρόνια μας πούλησαν την ιδέα ως μιαν ένωση κοινής ευρωπαϊκής αγοράς, και στην πορεία εξελίχθηκε σε ένα υπερκράτος».

Πιέσεις δέχεται και από το Κόμμα της Ανεξαρτησίας του Νάιτζελ Φάρανζ που αναμένεται να τερματίσει δεύτερο στις Ευρωεκλογές του 2014 αφήνοντας στην τρίτη θέση τους Τόρις.

Το Αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την πιθανή διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Ο δε πρέσβης της Γερμανίας στο Λονδίνο προειδοποίησε ότι εάν η Βρετανία προσπαθήσει να αναδιαπραγματευθεί  θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί διαφορετικά δυναμιτίζει την ενιαία αγορά. Δεν υπάρχει όπως είπε επιλογή «μέσα ή έξω» αλλά η επιλογή είναι μεταξύ «έξω ή έξω».
Με άλλα λόγια οι προστάτες της δημοκρατίας στον κόσμο, αυτοί που κουνούν το δάχτυλο στην Ελλάδα και τους Έλληνες , και όλους τους πολίτες του ευρωπαϊκού νότου που αποκαλούν υποτιμητικά “pigs”, δεν θέλουν να εκφράζεται η γνώμη του λαού ούτε στην Βρετανία, πατρίδα της σύγχρονης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.  

Οι αιτιάσεις βεβαίως περί δυναμιτίσεως της ενιαίας αγοράς δεν ευσταθούν αφού δεν τέθηκε ζήτημα δυναμιτισεως της Ένωσης όταν χώρες όπως η Βρετανία, η Δανία και η Σουηδία αποφάσισαν να απέχουν από τη ζώνη του ευρώ.

Επικεφαλής αυτών που…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Exit mobile version