Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας από την συγκυβέρνηση

sygkivernisi

Όλο και περισσότερο, σε καθημερινή βάση, αποκαλύπτεται η πρόθεση της συγκυβέρνησης να ξεπουλήσει τα πάντα. Οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες ψηφίστηκαν χθες στην Βουλή, είναι ένα ακόμη δείγμα αυτής της πρακτικής. Σύμφωνα μ’ αυτές υπάρχει ξεκάθαρα θέμα εκχώρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας στους δανειστές, καθώς η συγκυβέρνηση θα υποχρεωθεί να προσφέρει «γην και ύδωρ» στους εταίρους μας σε περίπτωση που δεν εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της. Συγκεκριμένα στο 11ο εδάφιο του σχετικού κειμένου ορίζεται ότι «ούτε το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης – συντηρητικής ή αναγκαστικής – ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση Τροποποίησης».

 

Το σαφές συμπέρασμα, το οποίο βγαίνει είναι ότι η δημόσια περιουσία δεν μπορεί να εξαιρεθεί από οποιαδήποτε κατάσχεση, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών μας.Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, καθώς τονίζεται ότι οι τυχόν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα εξεταστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά από δικαστήριο του Λουξεμβούργου. Για την ακρίβεια του λόγου, στο 10ο εδάφιο του ίδιου κειμένου αναφέρεται ότι «το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος έχουν υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε σχέση με τη Σύμβαση Τροποποίησης και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία».

 

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι τα πράγματα είναι υπολογισμένα εκ των προτέρων. Το ξεπούλημα της Χώρας γίνεται με απολύτως νόμιμο τρόπο. Ένα νόμιμο τρόπο, όμως, ο οποίος ξεχειλίζει από ανηθικότητα και ανεντιμότητα σε ότι αφορά την Εθνική Ανεξαρτησία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Λαϊκή Ευημερία. Καμία επιφανειακή και περιστασιακή νομιμότητα, η οποία βασίζεται πάνω σε ετερόκλητες πολιτικές συμμαχίες που εξασφαλίζουν τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων, δεν μπορεί να βρίσκεται πάνω από το Εθνικό και Λαϊκό συμφέρον και την προσπάθεια επιβίωσης και ανάκαμψης αυτού του Τόπου. Οι Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γνήσια τέκνα του λαϊκού μόχθου και της βιοπάλης, θεωρούν ότι υπέρτατος νόμος, ο οποίος υποσκελίζει και σβήνει όλους τους υπολοίπους, είναι αυτός της Πατρίδας και του Λαού. Δεν αναγνωρίζουμε de facto και τελεσίδικα τους αίσχιστους νόμους της συγκυβέρνησης των πρόθυμων υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων και θα κάνουμε το παν για να μην ισχύσουν, καθώς η εφαρμογή τους σημαίνει την επιτάχυνση της σκλαβιάς για το Έθνος μας.

 

Όπως, φυσικά, επειδή είμαστε Χρυσαυγίτες και όχι αστοί της καρπαζιάς και της υποτέλειας, δεν πρόκειται να αφήσουμε την αντίσταση εναντίον της μνημονιακής τρικομματικής «συμμορίας» μονοπώλιο στους εθνομηδενιστές τσαρλατάνους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τα μόνα τα οποία συναγωνίζονται τον ανθελληνισμό τους είναι η ανικανότητα και η γελοιότητα που τους διέπουν. Η Εθνική και Κοινωνική αντιπολίτευση έχει όνομα και ουσιαστικό περιεχόμενο και λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ

 

Exit mobile version