Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο Τύπου: Λαθραία τσιγάρα σε λαϊκή της Καβάλας

Το φαινόμενο εντοπίστηκε μετά από έλεγχο που έκανε η Ν.Ε. Καβάλας στην λαική αγορά της Τρίτης στην Χρυσούπολη. Αλλοδαποί πλησιάζουν τους διερχόμενους στην λαϊκή και τους προτρέπουν να αγοράσουν τσιγάρα σε οικονομική τιμή. Προς 1,75 ευρώ διατίθενται τα τσιγάρα που στην ελεύθερη αγορά κοστίζουν από 3 έως και 3,30 ευρώ. 

Στην περίπτωση που τους ζητηθεί κάποια μάρκα τσιγάρων που εκείνη την ώρα δεν την έχουν πρόχειρη ζητούν από τον υποψήφιο πελάτη να περιμένει. Πηγαίνουν σε ένα φορτηγάκι παρκαρισμένο πιο κάτω και επιστρέφουν μετά από λίγα λεπτά με τα τσιγάρα που τους έχει ζητήσει ο αγοραστής. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, υπήρξε περιστατικό όπου αλλοδαπός προσποιούμενος τον μικροπωλητή διαφόρων ειδών, είχε στήσει ένα μικρό τραπεζάκι με κούτες λαθραίων τσιγάρων.

Η ανοχή στην παρανομία, είναι συνενοχή. Η Χρυσή Αυγή, αφουγκραζόμενη το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων εμπόρων και μικροπωλητών, που έχουν γονατίσει από τη μάστιγα του παρεμπορίου, αλλά και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, θα συνεχίσει το διμέτωπο αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αδικία και την παρανομία.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version